StoryEditorOCM
ŽivotPromo

Luksuzne vile u Hrvatskoj: Zavirite u top 5 smještaja na obali i otocima

Piše PROMO SD
26. ožujka 2024. - 08:30

Dolaze nam iz svih krajeva svijeta, za cijenu ne pitaju, ali im je jako važno iskustvo koje će dobiti. Hrvatska je utočište za goste dubljeg džepa.

Uz osunčane obale i povijesne krajolike, Hrvatskom neprestano niču luksuzne vile koje mame imućne goste, pojedince koji svoja putovanja ne budžetiraju već traže obećanje za VIP iskustvo bez premca.

Izbor 5 luksuznih vila s bazenom

Donosimo vam ekskluzivni pregled nekih od najluksuznijih vila na hrvatskoj obali, od samog juga i Dalmatinskih otoka do Istre. Zavirite u vile u kojima ljetuje svjetska elita!

1. Vila Elyzeum s Grijanim Bazenom

image

Vila Elyzeum s Grijanim Bazenom

VIP Holiday Booker

Vrhunski uređena vila nalazi se na imanju od 1000 četvornih metara u blizini Trogira. Za odmor je često odabiru obitelji. Ima lift zbog kojeg je odlična za starije ili slabije pokretne goste, sauna je savršena za opuštanje, a prostrana terasa s prekrasnim pogledom na otoke, grijanim infinity bazenom i sunčalištem pun je pogodak za sve željne luksuznog odmora na Jadranu.

Vilu Elyzeum možete pogledati ovdje.

2. Vila Punta Planka s Bazenom

image

Vila Punta Planka s Bazenom

VIP Holiday Booker

Predivna vila oduševljava svojim položajem tik uz more i prekrasnim pogledom na uvalu Kanica. Gosti mogu uživati u kupanju u privatnom infinity bazenu te vanjskoj kuhinji s roštiljem, sauni, teretani ili biljaru, a ispred vile je i bova za brod do 12 metara. Savršen odabir za nezaboravan odmor.

Vilu Punta Planka možete pogledati ovdje.

3. Vila La Bellissima s Bazenom

image

Vila La Bellissima s Bazenom

VIP Holiday Booker

Moderna vila kraljevskog izgleda smjestila se daleko od znatiželjnih pogleda, na slikovitom imanju u Limskom zaljevu. Ima veliki vrt s ljetnom kuhinjom i bazenom, jacuzzi, saunu, teretanu, stolni tenis i biljar. Gosti mogu uživati u privatnoj plaži udaljenoj samo nekoliko metara od vile, na padini ispod ljetnikovca. 

Vilu La Bellissima možete pogledati ovdje.

4. Vila Sea la Vie s Bazenom

image

Vila Sea la Vie s Bazenom

/Vip Holiday Booker

Vila se nalazi tik uz more, a ima grijani bazen izvrstan za odmaranje u popodnevnim satima. U ponudu kuće uključeni su bicikli, dva kajaka i SUP za aktivni odmor, a u kući se nalaze vinski podrum, sauna i teretana. Ova predivna vila s pogledom na Sumartin, s Biokovom u pozadini, idealan je izbor za sve u potrazi za odmorom za dušu.

Vilu Sea la Vie možete pogledati ovdje.

5. Vila Black Velvet u blizini Zadra

image

Vila Black Velvet u blizini Zadra

/Vip Holiday Booker

Luksuzna i moderna vila s grijanim bazenom nalazi se nedaleko od mora, a pokraj bazena su roštilj i šank gdje gosti mogu uživati u osvježavajućim koktelima, ukusnoj hrani i prekrasnim zalascima sunca. Interijer je ukrašen crnim detaljima i uzorcima u kombinaciji sa zlatnim tonovima tako da prostor odiše luksuzom, a opustiti se mogu u sauni i jacuzziju.

Vilu Black Velvet možete pogledati ovdje

Pogledajte još luksuznih vila u Hrvatskoj

Istaknute vile dio su ponude najveće domaće agencije specijalizirane za najam luksuznih vila i kuća za odmor VIP Holiday Booker. Oni u svojoj ponudi imaju više od 1000 objekata duž Jadranske obale i na otocima, od Dubrovnika, Hvara, Splita do Istre i Kvarnera. Svaki od objekata koji nude sami su posjetili i uvjerili se da odgovara najvišim standardima imućnih gostiju koji im stižu. 

Ako želite pogledati još vila koje ova agencija ima u ponudi, posjetite njihovu web stranicu i zavirite u svijet luksuza bez premca!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 05:32