StoryEditorOCM
ŽivotROMANTIKA

Bivša nogometna zvijezda otkrio gdje je zaprosio Anu Ivanović: ‘Potajno sam iznajmio park iz kultne romanse‘

Piše MOZAIK SD
21. prosinca 2023. - 07:39

U nogometnom podcastu "Phrasenmäher" lista Bild bivša nogometna zvijezda Bastian Schweinsteiger objavio je kako je unajmio mali park u Londonu za prosidbu svoje supruge, bivše teniske zvijezde Ane Ivanović.

"Postoje tako mali parkovi, oni su zapravo uvijek zatvoreni", rekao je Schweinsteiger (39), koji se 2016. godine oženio Anom (36) "Potajno sam iznajmio jedan od tih parkova na sat vremena".

image

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger

Jens Kalaene/Dpa Picture-alliance Via Afp

Schweinsteiger je potvrdio primjedbu voditelja da je ovo park iz kultne romanse "Notting Hill". Osvajač Svjetskog kupa 2014. godine upriličio je svoj ulazak u park kao sretnu slučajnost svojoj sadašnjoj supruzi: "Naravno, znao sam da je Ana izuzetno znatiželjna i da su vrata otvorena, a ja sam joj rekao: ‘Hajde, idemo sada unutra!‘", opisao je. "I naravno da smo ušli tamo - i onda sam je pitao." Navodno je Ana bila iznenađena prošnjom.

Prije toga, Bastian tvrdi,  odletio je u Beograd, rodni grad Ane,  kako bi od njezinog oca zatražio ruku.  Dvoje sportaša objavilo je rođenje trećeg zajedničkog djeteta u svibnju ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:39