StoryEditorOCM
Panoramanakon razvoda

Zbog seksualnog užitka, ide na injekcije ‘ženske Viagre‘: ‘Nisam ni slutila da će mi se pri prvom seksu dogoditi...‘

Piše MOZAIK SD
22. ožujka 2024. - 14:16

 

Nakon što je izgubila seksualnu želju u srednjim 40-ima, odlučila se razvesti. U želji da poboljša svoj intimni život, isprobala je "žensku Viagru" u obliku injekcija. Nakon samo jedne terapije Gloria je bila druga žena. Istaknula je kako se osjeća kao da se dogodilo čudo. - Nakon injekcija osjetila sam da se nešto probudilo u meni. Kad god bih doživjela vrhunac, bio bi dug i intenzivan - otkrila je.

Sada ima 52 godine, a istaknula je kako je sama kriva što ranije nije otišla u kliniku na kozmetičko i spolno pomlađivanje. Kirurški i nekirurški zahvati povećavaju osjetljivost na stimulaciju pomlađivanjem novog vaginalnog tkiva i osjetljivosti živčanih završetaka. Zahvat traje 40 minuta i zahtijeva lokalnu anesteziju. Bol se osjeća tijekom injekcije i potrebno je samo nekoliko sati za oporavak, objasnila je Gloria, prenosi Mondo

image
/Shutterstock

Iako je namijenjen ženama u dobi od 35 do 50 godina, u klinici u kojoj je Gloria bila na tretmanu tvrde da zahvat ima velik interes žena u ranim 20-ima. Međutim, dr. Shazia Malik kaže za Metro da zapravo nema dokaza koji bi poduprli njegovu učinkovitost. Iako neka iskustva pokazuju da može poboljšati intenzitet orgazma i užitka, nema znanstvenih dokaza za tako nešto i nema dokaza da može pomoći ženama koje nikada nisu doživjele vrhunac, kaže ona i dodaje da postoje potencijalni rizici kao što su infekcija, krvarenje i bol na mjestu uboda.

Gloria je dosad imala pet tretmana koje će ponavljati svake dvije godine. Unatoč liječničkim tvrdnjama da za spomenute rezultate nema dokaza, Gloria ovaj tretman preporučuje svojim prijateljicama. "Učinila sam to jer sam morala ponovno pronaći taj dio sebe. Moja seksualnost je ono što me osnažuje. Otkad sam uzela žensku Viagru, imam dobra iskustva. To je tretman koji mijenja život", istaknula je Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:06