stdClass Object ( [id] => 1241474 [title] => Prodaje se kuća u kojoj je živjela i umrla Ivana Trump: evo kako izgleda luksuzna nekretnina, za mnoge vjerojatno i kičasta, u kojoj je milijunašica pronađena na stepenicama [alias] => prodaje-se-kuca-u-kojoj-je-zivjela-i-umrla-ivana-trump-evo-kako-izgleda-luksuzna-nekretnina-za-mnoge-vjerojatno-i-kicasta-u-kojoj-je-milijunasica-pronadena-na-stepenicama [catid] => 423 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Kuća u kojoj je Ivana Trump u New Yorku živjela i umrla prije četiri mjeseca, ponuđena je na prodaju za 26,5 milijuna dolara, a novac dobiven prodajom podijelit će se između njezino troje djece, Donalda Juniora, Erica i Ivanke.

Ivana je gradsku kuću na Manhattanu, u četvrti Upper East Side, kupila za 2,5 milijuna dolara 1992. godine nakon što je finaliziran njezin razvod od bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Raskošno, po mnogima previše kičasto uređena kuća ima ukupnu površinu od oko 800 četvornih metara, a Ivana je u njoj u srpnju pronađena mrtva na dnu stubišta s ozljedama na gornjem dijelu tijela, nastalima od pada. Smrt je proglašena nesrećom, Ivana je vjerojatno doživjela srčani udar i pala niz stepenice.

---

image

KUća Ivane Trump prodaje se za 26,5 milijuna dolara

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
---

Ivanino zdravlje bilo je narušeno i postala je vrlo krhka tijekom dvogodišnje izolacije zbog pandemije koronavirusa, a njezina je bliska prijateljica Nikki Haskell uvijek strahovala da bi Ivana mogla pasti na stepenicama, što se na kraju i dogodilo.

Prenapuhana cijena?

Nakon što je njezina kuća stavljena na tržište, pojavili su se komentari kako je tražena cijena prenapuhana, te da je kući potrebna potpuna obnova. Kuća trenutačno ima pet spavaonica i pet i pol kupaonica, ali se može renovirati tako da ih se napravi još nekoliko.

Premda Ivanina djeca iz braka s Trumpom traže iznos od 26,5 milijuna dolara, stručnjaci za nekretninsko tržište u New Yorku procjenjuju da će se kuća prodati za puno manji iznos, vjerojatno će to biti 17 ili 18 milijuna dolara.

---

image
Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
------
image

Raskošno uređena blagovaonica

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
------
image
Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
---

Uređenje kuće Ivane Trump podsjeća na 80-te godine prošlog stoljeća, sa "gomilom" zlata, uzrokom leoparda, ružičastim mramorom, grimiznim tepisima, kristalnim lusterima i zakrivljenim velikim mramornim stubištem i zidovima oslikanima muralima, a tu je staromodno usko dizalo.

Blagovaonica sa dva stola je uređena u stilu raskošnog dvorca Versailles s prozorima od poda do stropa koji gledaju na privatni vrt. Ivana je navodno imala u planu u podrumu napraviti bazen, ali je odustala od toga, a u tom se prostoru nalazi moderna švedska sauna.

Klavir koji nikad nije svirala

U podrumu je i prostorija za pranje i veliko skladište, a na prvom katu je i medijska soba s malom kuhinjom i radnom sobom. Na trećem katu je velika knjižnica, a u kući je i veliki bijeli klavir kojeg Ivana nije svirala nego je angažirala profesionalce koji bi svirkom zabavljali njezine goste.

Njezin sin Eric Trump je kazao kako se namještaj također može prodati u okviru prodaje kuće, ali to će, dakako, prvenstveno ovisiti o ukusu budućeg vlasnika. Nitko od njezine djece očigledno ne želi kuću za sebe.

---

image

Spavaonicama dominiraju kreveti s baldahinima

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
---

Ivana je bila dobro raspoložena, ali malo umorna pa je naručila vrlo malu porciju hrane u svom omiljenom restoranu "Altesi", gdje je bila na večeri samo nekoliko sati prije smrti 14. srpnja ove godine. Na dnu stubišta pronašla ju je zaposlenica koja je došla na posao.

Uz pogoršano zdravlje, Ivanu je prošle godine ju je teško pogodila smrt trećeg supruga, talijanskog glumca Rossana Rubicondija, koji je umro nakon borbe s melanomom. Ivana je umrla dan prije nego što je trebala krenuti na odmor u mondeni St. Tropez.

Filmska biografija

Rođena u Čehoslovačkoj 1949. godine, Ivana je bila kći inžinjera elektronike Miloša Zelničeka i telefonistice Marie. Talentirana skijašica, mlada Ivana odlučila je pobjeći iz zemlje iza željezne zavjese i 1971. se udala austrijskog instruktora skijanja Alfreda Winklmayra, prijatelja s kojim je ušla u brak samo kako bi dobila austrijsku putovnicu.

Vrlo brzo nakon toga, 1973. su se razveli, a ona se preselila u Kanadu gdje je radila kao instruktorica skijanja i manekenka. Zbog karijere manekenke se preselila u New York, gdje je upoznala Donalda Trumpa za kojega se udala 1977. godine, a 1988. je dobila američko državljanstvo.

---

image

Ivana snimljena 2011. u svojoj kući u New Yorku

John Barrett/Zuma Press/Profimedia/John Barrett/Zuma Press/Profimedia
---

U braku su dobili troje djece, Donalda Jr., Ivanku i Erica. Ivana i Donald su bili istaknute javne osobe u New Yorku 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća, a njihov je razlaz, zbog Donaldove afere s Marlom Maples, s kojom se ubrzo vjenčao, punio stranice tabloida.

Imetak nakon razvoda

Razvod je okončan 1992. godine, a premda su detalji brakorazvodnog sporazuma bili tajna, špekulira se kako je Ivana dobila 20 milijuna dolara, 14 milijuna dolara vrijedno obiteljsko imanje u Connecticutu, pet milijuna dolara za potrebe kućanstva, alimentaciju od 350.000 dolara godišnje, sav nakit, kao i 49 posto Mar-a-Lagoa, obiteljskog imanja u Palm Beachu na Floridi, koje služi i kao privatni elitni klub. Ivanino bogatstvo u vrijeme smrti procjenjivalo se na oko sto milijuna dolara.

Tijekom braka Ivana je bila na nekoliko pozicija u Trumpovom poslovnom carstvu, uključujući onu upraviteljice hotela Plaza, a nakon razvoda pokrenula je linije kozmetičkih proizvoda, odjeće i nakita.

---

image

Kupaonice su pune ružičastog mramora

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
---

U knjizi "Odgoj Trumpovih" napisala je kako se njezin odnos s Donaldom poboljšao nakon razvoda, često su razgovarali, a tvrdila je i kako ga je savjetovala tijekom predsjedničke kampanje, te ga redovito zvala u Bijelu kuću kad je postao predsjednik.

Donald je Ivanu navodno želio postaviti za ambasadoricu u Češkoj, drugi su izvori tvrdili da je ona to tražila od njega, ali do diplomatskog angažmana ipak nije došlo.

Velika Donaldova ljubav

U New York Timesu, koji je desetljećima pratio život Trumpovih, Michael Barbaro je napisao kako je Ivana bila velika ljubav Donaldovog života, složena, na karijeru orijentirana figura koja ga je istinski izazivala, što je jedan od razloga zašto ju je ostavio – Trump voli osobe koje mu povlađuju, a Ivana nije bila takva.

Nakon Trumpa, Ivana se još dva puta udavala. Treći suprug bio joj je pokojni Riccardo Mazzucchelli, talijanski biznismen s dugogodišnjom splitskom adresom, poznat po akvizicijama brojnih nekretnina u gradskoj jezgri.

U braku su bili od 1995. do 1997. godine, a talijanski glumac Rossano Rubicondi, više od 20 godina mlađi od Ivane, suprug joj je bio 2008. i 2009. godine. Premda su se razveli, Ivana i Rubicondi i dalje su održavali vezu i viđani su u javnosti.

Voljela je Hrvatsku

Ivana je bila i velika ljubiteljica Hrvatske koju je hvalila i posjećivala, dolazila je kod svog prijatelja Vladimira Kraljevića, vlasnika licencije izbora za Miss Universe Hrvatske, koji ju je ugošćavao na različitim glamuroznim događanjima kad god je za to bilo prilike.

Tijekom jednog od tih boravaka 1998. godine je posjetila i redakciju "Slobodne Dalmacije" u Splitu, što je izazvalo veliku pozornost. Hrvatsku je posljednji put posjetila 2019. zbog izbora za Miss Universe i operacije očiju u Klinici Svjetlost.

---

image
Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
------
image

Jedna od pet spavaonica

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
------
image
Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
------
image
Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
------
image
Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
------
image
Imp Features/Imp Features/Profimedia/Imp Features/Imp Features/Profimedia
------
image
Imp Features/Imp Features/Profimedia/Imp Features/Imp Features/Profimedia
------
image

KUća ima i privatni vrt

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => 26,5 milijuna dolara [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [extra_fields_search] => 26,5 milijuna dolara 2 0 6964 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2022-11-16 14:34:30 [created_by] => 3163 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2022-11-17 12:58:23 [modified_by] => 3163 [publish_up] => 2022-11-17 12:55:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 2339 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 423 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Panorama [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Prodaje se kuća u kojoj je živjela i umrla Ivana Trump: evo kako izgleda luksuzna nekretnina, za mnoge vjerojatno i kičasta, u kojoj je milijunašica pronađena na stepenicama [metakey] => ivana trump, stan Ivane Trump [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2022\/11\/16\/23808235.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/16\/23802691.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/16\/23802681.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/16\/23802683.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/16\/23802684.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/16\/23802686.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/16\/23802688.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/16\/23802694.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/16\/23802696.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/16\/23802697.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/16\/23802699.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/16\/23802700.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/16\/23802702.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/16\/23802703.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/16\/23802722.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/16\/23802720.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/16\/22914236.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Profimedia, Afp","Modlin Group\/Planet\/Profimedia\/Modlin Group\/Planet\/Profimedia","Modlin Group\/Planet\/Profimedia\/Modlin Group\/Planet\/Profimedia","Modlin Group\/Planet\/Profimedia\/Modlin Group\/Planet\/Profimedia","Modlin Group\/Planet\/Profimedia\/Modlin Group\/Planet\/Profimedia","Modlin Group\/Planet\/Profimedia\/Modlin Group\/Planet\/Profimedia","Modlin Group\/Planet\/Profimedia\/Modlin Group\/Planet\/Profimedia","Modlin Group\/Planet\/Profimedia\/Modlin Group\/Planet\/Profimedia","Modlin Group\/Planet\/Profimedia\/Modlin Group\/Planet\/Profimedia","Modlin Group\/Planet\/Profimedia\/Modlin Group\/Planet\/Profimedia","Modlin Group\/Planet\/Profimedia\/Modlin Group\/Planet\/Profimedia","Modlin Group\/Planet\/Profimedia\/Modlin Group\/Planet\/Profimedia","Imp Features\/Imp Features\/Profimedia\/Imp Features\/Imp Features\/Profimedia","Imp Features\/Imp Features\/Profimedia\/Imp Features\/Imp Features\/Profimedia","Modlin Group\/Planet\/Profimedia\/Modlin Group\/Planet\/Profimedia","John Barrett\/Zuma Press\/Profimedia\/John Barrett\/Zuma Press\/Profimedia","Francois Guillot\/Afp"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Ivana Trump i stubi\u0161te njezine\u00a0luksuzne\u00a0rezidencije\u00a0na Manhattanu<\/p>","","

KU\u0107a Ivane Trump prodaje se za 26,5 milijuna dolara<\/p>","

Jedna od pet spavaonica<\/p>","","","","

Rasko\u0161no ure\u0111ena blagovaonica<\/p>","","","

Spavaonicama dominiraju kreveti s baldahinima<\/p>","

Kupaonice su pune ru\u017ei\u010dastog mramora<\/p>","","","

KU\u0107a ima i privatni vrt<\/p>","

Ivana snimljena 2011. u svojoj ku\u0107i u New Yorku<\/p>","

Ivana Trump preminula je 14. srpnja ove godine u dobi od 73 godine<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:40","48:46","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1495","hd_23808235_1920.jpg":"1920x1080","k_23808235_1280.jpg":"1280x1280","k_23808235_1024.jpg":"1024x1024","k_23808235_640.jpg":"640x640","k_23808235_480.jpg":"480x480","k_23808235_340.jpg":"340x340","k_23808235_220.jpg":"220x220","o_23808235_1280.jpg":"1280x996","o_23808235_1024.jpg":"1024x797","o_23808235_640.jpg":"640x498","o_23808235_480.jpg":"480x373","o_23808235_340.jpg":"340x264","o_23808235_220.jpg":"220x171","h_23808235_1280.jpg":"1280x854","h_23808235_1024.jpg":"1024x683","h_23808235_640.jpg":"640x427","h_23808235_480.jpg":"480x320","h_23808235_340.jpg":"340x227","h_23808235_220.jpg":"220x147","pp_23808235_1280.jpg":"1280x1628","pp_23808235_1024.jpg":"1024x1303","pp_23808235_640.jpg":"640x814","pp_23808235_480.jpg":"480x611","pp_23808235_340.jpg":"340x432","pp_23808235_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_23802691_1920.jpg":"1920x1080","k_23802691_1280.jpg":"1280x1280","k_23802691_1024.jpg":"1024x1024","k_23802691_640.jpg":"640x640","k_23802691_480.jpg":"480x480","k_23802691_340.jpg":"340x340","k_23802691_220.jpg":"220x220","o_23802691_1280.jpg":"1280x854","o_23802691_1024.jpg":"1024x683","o_23802691_640.jpg":"640x427","o_23802691_480.jpg":"480x320","o_23802691_340.jpg":"340x226","o_23802691_220.jpg":"220x146","h_23802691_1280.jpg":"1280x854","h_23802691_1024.jpg":"1024x683","h_23802691_640.jpg":"640x427","h_23802691_480.jpg":"480x320","h_23802691_340.jpg":"340x227","h_23802691_220.jpg":"220x147","pp_23802691_1280.jpg":"1280x1628","pp_23802691_1024.jpg":"1024x1303","pp_23802691_640.jpg":"640x814","pp_23802691_480.jpg":"480x611","pp_23802691_340.jpg":"340x432","pp_23802691_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_23802681_1920.jpg":"1920x1080","k_23802681_1280.jpg":"1280x1280","k_23802681_1024.jpg":"1024x1024","k_23802681_640.jpg":"640x640","k_23802681_480.jpg":"480x480","k_23802681_340.jpg":"340x340","k_23802681_220.jpg":"220x220","o_23802681_1280.jpg":"1280x854","o_23802681_1024.jpg":"1024x683","o_23802681_640.jpg":"640x427","o_23802681_480.jpg":"480x320","o_23802681_340.jpg":"340x226","o_23802681_220.jpg":"220x146","h_23802681_1280.jpg":"1280x854","h_23802681_1024.jpg":"1024x683","h_23802681_640.jpg":"640x427","h_23802681_480.jpg":"480x320","h_23802681_340.jpg":"340x227","h_23802681_220.jpg":"220x147","pp_23802681_1280.jpg":"1280x1628","pp_23802681_1024.jpg":"1024x1303","pp_23802681_640.jpg":"640x814","pp_23802681_480.jpg":"480x611","pp_23802681_340.jpg":"340x432","pp_23802681_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_23802683_1920.jpg":"1920x1080","k_23802683_1280.jpg":"1280x1280","k_23802683_1024.jpg":"1024x1024","k_23802683_640.jpg":"640x640","k_23802683_480.jpg":"480x480","k_23802683_340.jpg":"340x340","k_23802683_220.jpg":"220x220","o_23802683_1280.jpg":"1280x854","o_23802683_1024.jpg":"1024x683","o_23802683_640.jpg":"640x427","o_23802683_480.jpg":"480x320","o_23802683_340.jpg":"340x226","o_23802683_220.jpg":"220x146","h_23802683_1280.jpg":"1280x854","h_23802683_1024.jpg":"1024x683","h_23802683_640.jpg":"640x427","h_23802683_480.jpg":"480x320","h_23802683_340.jpg":"340x227","h_23802683_220.jpg":"220x147","pp_23802683_1280.jpg":"1280x1628","pp_23802683_1024.jpg":"1024x1303","pp_23802683_640.jpg":"640x814","pp_23802683_480.jpg":"480x611","pp_23802683_340.jpg":"340x432","pp_23802683_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_23802684_1920.jpg":"1920x1080","k_23802684_1280.jpg":"1280x1280","k_23802684_1024.jpg":"1024x1024","k_23802684_640.jpg":"640x640","k_23802684_480.jpg":"480x480","k_23802684_340.jpg":"340x340","k_23802684_220.jpg":"220x220","o_23802684_1280.jpg":"1280x854","o_23802684_1024.jpg":"1024x683","o_23802684_640.jpg":"640x427","o_23802684_480.jpg":"480x320","o_23802684_340.jpg":"340x226","o_23802684_220.jpg":"220x146","h_23802684_1280.jpg":"1280x854","h_23802684_1024.jpg":"1024x683","h_23802684_640.jpg":"640x427","h_23802684_480.jpg":"480x320","h_23802684_340.jpg":"340x227","h_23802684_220.jpg":"220x147","pp_23802684_1280.jpg":"1280x1628","pp_23802684_1024.jpg":"1024x1303","pp_23802684_640.jpg":"640x814","pp_23802684_480.jpg":"480x611","pp_23802684_340.jpg":"340x432","pp_23802684_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_23802686_1920.jpg":"1920x1080","k_23802686_1280.jpg":"1280x1280","k_23802686_1024.jpg":"1024x1024","k_23802686_640.jpg":"640x640","k_23802686_480.jpg":"480x480","k_23802686_340.jpg":"340x340","k_23802686_220.jpg":"220x220","o_23802686_1280.jpg":"1280x854","o_23802686_1024.jpg":"1024x683","o_23802686_640.jpg":"640x427","o_23802686_480.jpg":"480x320","o_23802686_340.jpg":"340x226","o_23802686_220.jpg":"220x146","h_23802686_1280.jpg":"1280x854","h_23802686_1024.jpg":"1024x683","h_23802686_640.jpg":"640x427","h_23802686_480.jpg":"480x320","h_23802686_340.jpg":"340x227","h_23802686_220.jpg":"220x147","pp_23802686_1280.jpg":"1280x1628","pp_23802686_1024.jpg":"1024x1303","pp_23802686_640.jpg":"640x814","pp_23802686_480.jpg":"480x611","pp_23802686_340.jpg":"340x432","pp_23802686_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_23802688_1920.jpg":"1920x1080","k_23802688_1280.jpg":"1280x1280","k_23802688_1024.jpg":"1024x1024","k_23802688_640.jpg":"640x640","k_23802688_480.jpg":"480x480","k_23802688_340.jpg":"340x340","k_23802688_220.jpg":"220x220","o_23802688_1280.jpg":"1280x854","o_23802688_1024.jpg":"1024x683","o_23802688_640.jpg":"640x427","o_23802688_480.jpg":"480x320","o_23802688_340.jpg":"340x226","o_23802688_220.jpg":"220x146","h_23802688_1280.jpg":"1280x854","h_23802688_1024.jpg":"1024x683","h_23802688_640.jpg":"640x427","h_23802688_480.jpg":"480x320","h_23802688_340.jpg":"340x227","h_23802688_220.jpg":"220x147","pp_23802688_1280.jpg":"1280x1628","pp_23802688_1024.jpg":"1024x1303","pp_23802688_640.jpg":"640x814","pp_23802688_480.jpg":"480x611","pp_23802688_340.jpg":"340x432","pp_23802688_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_23802694_1920.jpg":"1920x1080","k_23802694_1280.jpg":"1280x1280","k_23802694_1024.jpg":"1024x1024","k_23802694_640.jpg":"640x640","k_23802694_480.jpg":"480x480","k_23802694_340.jpg":"340x340","k_23802694_220.jpg":"220x220","o_23802694_1280.jpg":"1280x854","o_23802694_1024.jpg":"1024x683","o_23802694_640.jpg":"640x427","o_23802694_480.jpg":"480x320","o_23802694_340.jpg":"340x226","o_23802694_220.jpg":"220x146","h_23802694_1280.jpg":"1280x854","h_23802694_1024.jpg":"1024x683","h_23802694_640.jpg":"640x427","h_23802694_480.jpg":"480x320","h_23802694_340.jpg":"340x227","h_23802694_220.jpg":"220x147","pp_23802694_1280.jpg":"1280x1628","pp_23802694_1024.jpg":"1024x1303","pp_23802694_640.jpg":"640x814","pp_23802694_480.jpg":"480x611","pp_23802694_340.jpg":"340x432","pp_23802694_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_23802696_1920.jpg":"1920x1080","k_23802696_1280.jpg":"1280x1280","k_23802696_1024.jpg":"1024x1024","k_23802696_640.jpg":"640x640","k_23802696_480.jpg":"480x480","k_23802696_340.jpg":"340x340","k_23802696_220.jpg":"220x220","o_23802696_1280.jpg":"1280x854","o_23802696_1024.jpg":"1024x683","o_23802696_640.jpg":"640x427","o_23802696_480.jpg":"480x320","o_23802696_340.jpg":"340x226","o_23802696_220.jpg":"220x146","h_23802696_1280.jpg":"1280x854","h_23802696_1024.jpg":"1024x683","h_23802696_640.jpg":"640x427","h_23802696_480.jpg":"480x320","h_23802696_340.jpg":"340x227","h_23802696_220.jpg":"220x147","pp_23802696_1280.jpg":"1280x1628","pp_23802696_1024.jpg":"1024x1303","pp_23802696_640.jpg":"640x814","pp_23802696_480.jpg":"480x611","pp_23802696_340.jpg":"340x432","pp_23802696_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_23802697_1920.jpg":"1920x1080","k_23802697_1280.jpg":"1280x1280","k_23802697_1024.jpg":"1024x1024","k_23802697_640.jpg":"640x640","k_23802697_480.jpg":"480x480","k_23802697_340.jpg":"340x340","k_23802697_220.jpg":"220x220","o_23802697_1280.jpg":"1280x854","o_23802697_1024.jpg":"1024x683","o_23802697_640.jpg":"640x427","o_23802697_480.jpg":"480x320","o_23802697_340.jpg":"340x226","o_23802697_220.jpg":"220x146","h_23802697_1280.jpg":"1280x854","h_23802697_1024.jpg":"1024x683","h_23802697_640.jpg":"640x427","h_23802697_480.jpg":"480x320","h_23802697_340.jpg":"340x227","h_23802697_220.jpg":"220x147","pp_23802697_1280.jpg":"1280x1628","pp_23802697_1024.jpg":"1024x1303","pp_23802697_640.jpg":"640x814","pp_23802697_480.jpg":"480x611","pp_23802697_340.jpg":"340x432","pp_23802697_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_23802699_1920.jpg":"1920x1080","k_23802699_1280.jpg":"1280x1280","k_23802699_1024.jpg":"1024x1024","k_23802699_640.jpg":"640x640","k_23802699_480.jpg":"480x480","k_23802699_340.jpg":"340x340","k_23802699_220.jpg":"220x220","o_23802699_1280.jpg":"1280x854","o_23802699_1024.jpg":"1024x683","o_23802699_640.jpg":"640x427","o_23802699_480.jpg":"480x320","o_23802699_340.jpg":"340x226","o_23802699_220.jpg":"220x146","h_23802699_1280.jpg":"1280x854","h_23802699_1024.jpg":"1024x683","h_23802699_640.jpg":"640x427","h_23802699_480.jpg":"480x320","h_23802699_340.jpg":"340x227","h_23802699_220.jpg":"220x147","pp_23802699_1280.jpg":"1280x1628","pp_23802699_1024.jpg":"1024x1303","pp_23802699_640.jpg":"640x814","pp_23802699_480.jpg":"480x611","pp_23802699_340.jpg":"340x432","pp_23802699_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_23802700_1920.jpg":"1920x1080","k_23802700_1280.jpg":"1280x1280","k_23802700_1024.jpg":"1024x1024","k_23802700_640.jpg":"640x640","k_23802700_480.jpg":"480x480","k_23802700_340.jpg":"340x340","k_23802700_220.jpg":"220x220","o_23802700_1280.jpg":"1280x854","o_23802700_1024.jpg":"1024x683","o_23802700_640.jpg":"640x427","o_23802700_480.jpg":"480x320","o_23802700_340.jpg":"340x226","o_23802700_220.jpg":"220x146","h_23802700_1280.jpg":"1280x854","h_23802700_1024.jpg":"1024x683","h_23802700_640.jpg":"640x427","h_23802700_480.jpg":"480x320","h_23802700_340.jpg":"340x227","h_23802700_220.jpg":"220x147","pp_23802700_1280.jpg":"1280x1628","pp_23802700_1024.jpg":"1024x1303","pp_23802700_640.jpg":"640x814","pp_23802700_480.jpg":"480x611","pp_23802700_340.jpg":"340x432","pp_23802700_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1800x1201","hd_23802702_1920.jpg":"1920x1080","k_23802702_1280.jpg":"1280x1280","k_23802702_1024.jpg":"1024x1024","k_23802702_640.jpg":"640x640","k_23802702_480.jpg":"480x480","k_23802702_340.jpg":"340x340","k_23802702_220.jpg":"220x220","o_23802702_1280.jpg":"1280x854","o_23802702_1024.jpg":"1024x683","o_23802702_640.jpg":"640x427","o_23802702_480.jpg":"480x320","o_23802702_340.jpg":"340x226","o_23802702_220.jpg":"220x146","h_23802702_1280.jpg":"1280x854","h_23802702_1024.jpg":"1024x683","h_23802702_640.jpg":"640x427","h_23802702_480.jpg":"480x320","h_23802702_340.jpg":"340x227","h_23802702_220.jpg":"220x147","pp_23802702_1280.jpg":"1280x1628","pp_23802702_1024.jpg":"1024x1303","pp_23802702_640.jpg":"640x814","pp_23802702_480.jpg":"480x611","pp_23802702_340.jpg":"340x432","pp_23802702_220.jpg":"220x280"},{"size0":"960x1440","hd_23802703_1920.jpg":"1920x1080","k_23802703_1280.jpg":"1280x1280","k_23802703_1024.jpg":"1024x1024","k_23802703_640.jpg":"640x640","k_23802703_480.jpg":"480x480","k_23802703_340.jpg":"340x340","k_23802703_220.jpg":"220x220","o_23802703_1280.jpg":"1280x1920","o_23802703_1024.jpg":"1024x1536","o_23802703_640.jpg":"640x960","o_23802703_480.jpg":"480x720","o_23802703_340.jpg":"340x510","o_23802703_220.jpg":"220x330","h_23802703_1280.jpg":"1280x854","h_23802703_1024.jpg":"1024x683","h_23802703_640.jpg":"640x427","h_23802703_480.jpg":"480x320","h_23802703_340.jpg":"340x227","h_23802703_220.jpg":"220x147","pp_23802703_1280.jpg":"1280x1628","pp_23802703_1024.jpg":"1024x1303","pp_23802703_640.jpg":"640x814","pp_23802703_480.jpg":"480x611","pp_23802703_340.jpg":"340x432","pp_23802703_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_23802722_1920.jpg":"1920x1080","k_23802722_1280.jpg":"1280x1280","k_23802722_1024.jpg":"1024x1024","k_23802722_640.jpg":"640x640","k_23802722_480.jpg":"480x480","k_23802722_340.jpg":"340x340","k_23802722_220.jpg":"220x220","o_23802722_1280.jpg":"1280x854","o_23802722_1024.jpg":"1024x683","o_23802722_640.jpg":"640x427","o_23802722_480.jpg":"480x320","o_23802722_340.jpg":"340x226","o_23802722_220.jpg":"220x146","h_23802722_1280.jpg":"1280x854","h_23802722_1024.jpg":"1024x683","h_23802722_640.jpg":"640x427","h_23802722_480.jpg":"480x320","h_23802722_340.jpg":"340x227","h_23802722_220.jpg":"220x147","pp_23802722_1280.jpg":"1280x1628","pp_23802722_1024.jpg":"1024x1303","pp_23802722_640.jpg":"640x814","pp_23802722_480.jpg":"480x611","pp_23802722_340.jpg":"340x432","pp_23802722_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_23802720_1920.jpg":"1920x1080","k_23802720_1280.jpg":"1280x1280","k_23802720_1024.jpg":"1024x1024","k_23802720_640.jpg":"640x640","k_23802720_480.jpg":"480x480","k_23802720_340.jpg":"340x340","k_23802720_220.jpg":"220x220","o_23802720_1280.jpg":"1280x1920","o_23802720_1024.jpg":"1024x1536","o_23802720_640.jpg":"640x960","o_23802720_480.jpg":"480x720","o_23802720_340.jpg":"340x510","o_23802720_220.jpg":"220x330","h_23802720_1280.jpg":"1280x854","h_23802720_1024.jpg":"1024x683","h_23802720_640.jpg":"640x427","h_23802720_480.jpg":"480x320","h_23802720_340.jpg":"340x227","h_23802720_220.jpg":"220x147","pp_23802720_1280.jpg":"1280x1628","pp_23802720_1024.jpg":"1024x1303","pp_23802720_640.jpg":"640x814","pp_23802720_480.jpg":"480x611","pp_23802720_340.jpg":"340x432","pp_23802720_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x3055","hd_22914236_1920.jpg":"1920x1080","k_22914236_1280.jpg":"1280x1280","k_22914236_1024.jpg":"1024x1024","k_22914236_640.jpg":"640x640","k_22914236_480.jpg":"480x480","k_22914236_340.jpg":"340x340","k_22914236_220.jpg":"220x220","o_22914236_1280.jpg":"1280x2036","o_22914236_1024.jpg":"1024x1629","o_22914236_640.jpg":"640x1018","o_22914236_480.jpg":"480x763","o_22914236_340.jpg":"340x540","o_22914236_220.jpg":"220x350","h_22914236_1280.jpg":"1280x854","h_22914236_1024.jpg":"1024x683","h_22914236_640.jpg":"640x427","h_22914236_480.jpg":"480x320","h_22914236_340.jpg":"340x227","h_22914236_220.jpg":"220x147","pp_22914236_1280.jpg":"1280x1628","pp_22914236_1024.jpg":"1024x1303","pp_22914236_640.jpg":"640x814","pp_22914236_480.jpg":"480x611","pp_22914236_340.jpg":"340x432","pp_22914236_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 423 [name] => Panorama [alias] => panorama [description] => [parent] => 254 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 6 [params] => {"inheritFrom":"254","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 15462815 Threads: 3 Questions: 3198199228 Slow queries: 7195257 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 235937367 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 54 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /mozaik/panorama ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 423 [name] => Panorama [alias] => panorama [parent] => 254 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /mozaik/panorama ) ) [link] => /mozaik/panorama/prodaje-se-kuca-u-kojoj-je-zivjela-i-umrla-ivana-trump-evo-kako-izgleda-luksuzna-nekretnina-za-mnoge-vjerojatno-i-kicasta-u-kojoj-je-milijunasica-pronadena-na-stepenicama-1241474 [printLink] => /mozaik/panorama/prodaje-se-kuca-u-kojoj-je-zivjela-i-umrla-ivana-trump-evo-kako-izgleda-luksuzna-nekretnina-za-mnoge-vjerojatno-i-kicasta-u-kojoj-je-milijunasica-pronadena-na-stepenicama-1241474?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 383571 [name] => ivana trump [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ivana-trump [link] => /tag/ivana-trump ) [1] => stdClass Object ( [id] => 697387 [name] => stan Ivane Trump [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-11-17 13:56:39 [main_article_id] => 0 [alias] => stan-ivane-trump [link] => /tag/stan-ivane-trump ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => 26,5 milijuna dolara [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Prodaje se kuća u kojoj je živjela i umrla Ivana Trump: evo kako izgleda luksuzna nekretnina, za mnoge vjerojatno i kičasta, u kojoj je milijunašica pronađena na stepenicama [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3163 [name] => Marija Čović [username] => marija-ovi [email] => marija-ovi@sd.hr [password] => $2y$10$7PNE1DYGzR71UkBIdOWYs.DbD8zG9H.RL2TYXIfO7QsnJveJNmMim [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marija-covic-3163 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1681 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/eb621dfb812b621676ad954686f6535d?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23808235.jpg [galleryCount] => 17 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Profimedia, Afp [mainImageDesc] =>

Ivana Trump i stubište njezine luksuzne rezidencije na Manhattanu

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23808235.jpg [title] =>

Ivana Trump i stubište njezine luksuzne rezidencije na Manhattanu

Profimedia, Afp ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23802691.jpg [title] => Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23802681.jpg [title] =>

KUća Ivane Trump prodaje se za 26,5 milijuna dolara

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23802683.jpg [title] =>

Jedna od pet spavaonica

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23802684.jpg [title] => Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23802686.jpg [title] => Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23802688.jpg [title] => Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23802694.jpg [title] =>

Raskošno uređena blagovaonica

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23802696.jpg [title] => Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23802697.jpg [title] => Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23802699.jpg [title] =>

Spavaonicama dominiraju kreveti s baldahinima

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23802700.jpg [title] =>

Kupaonice su pune ružičastog mramora

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia ) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23802702.jpg [title] => Imp Features/Imp Features/Profimedia/Imp Features/Imp Features/Profimedia ) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23802703.jpg [title] => Imp Features/Imp Features/Profimedia/Imp Features/Imp Features/Profimedia ) [14] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23802722.jpg [title] =>

KUća ima i privatni vrt

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia ) [15] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/23802720.jpg [title] =>

Ivana snimljena 2011. u svojoj kući u New Yorku

John Barrett/Zuma Press/Profimedia/John Barrett/Zuma Press/Profimedia ) [16] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/16/22914236.jpg [title] =>

Ivana Trump preminula je 14. srpnja ove godine u dobi od 73 godine

Francois Guillot/Afp ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Kuća u kojoj je Ivana Trump u New Yorku živjela i umrla prije četiri mjeseca, ponuđena je na prodaju za 26,5 milijuna dolara, a novac dobiven prodajom podijelit će se između njezino troje djece, Donalda Juniora, Erica i Ivanke.

Ivana je gradsku kuću na Manhattanu, u četvrti Upper East Side, kupila za 2,5 milijuna dolara 1992. godine nakon što je finaliziran njezin razvod od bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Raskošno, po mnogima previše kičasto uređena kuća ima ukupnu površinu od oko 800 četvornih metara, a Ivana je u njoj u srpnju pronađena mrtva na dnu stubišta s ozljedama na gornjem dijelu tijela, nastalima od pada. Smrt je proglašena nesrećom, Ivana je vjerojatno doživjela srčani udar i pala niz stepenice.

---

image

KUća Ivane Trump prodaje se za 26,5 milijuna dolara

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
---

Ivanino zdravlje bilo je narušeno i postala je vrlo krhka tijekom dvogodišnje izolacije zbog pandemije koronavirusa, a njezina je bliska prijateljica Nikki Haskell uvijek strahovala da bi Ivana mogla pasti na stepenicama, što se na kraju i dogodilo.

Prenapuhana cijena?

Nakon što je njezina kuća stavljena na tržište, pojavili su se komentari kako je tražena cijena prenapuhana, te da je kući potrebna potpuna obnova. Kuća trenutačno ima pet spavaonica i pet i pol kupaonica, ali se može renovirati tako da ih se napravi još nekoliko.

Premda Ivanina djeca iz braka s Trumpom traže iznos od 26,5 milijuna dolara, stručnjaci za nekretninsko tržište u New Yorku procjenjuju da će se kuća prodati za puno manji iznos, vjerojatno će to biti 17 ili 18 milijuna dolara.

---

image
Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
------
image

Raskošno uređena blagovaonica

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
------
image
Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
---

Uređenje kuće Ivane Trump podsjeća na 80-te godine prošlog stoljeća, sa "gomilom" zlata, uzrokom leoparda, ružičastim mramorom, grimiznim tepisima, kristalnim lusterima i zakrivljenim velikim mramornim stubištem i zidovima oslikanima muralima, a tu je staromodno usko dizalo.

Blagovaonica sa dva stola je uređena u stilu raskošnog dvorca Versailles s prozorima od poda do stropa koji gledaju na privatni vrt. Ivana je navodno imala u planu u podrumu napraviti bazen, ali je odustala od toga, a u tom se prostoru nalazi moderna švedska sauna.

Klavir koji nikad nije svirala

U podrumu je i prostorija za pranje i veliko skladište, a na prvom katu je i medijska soba s malom kuhinjom i radnom sobom. Na trećem katu je velika knjižnica, a u kući je i veliki bijeli klavir kojeg Ivana nije svirala nego je angažirala profesionalce koji bi svirkom zabavljali njezine goste.

Njezin sin Eric Trump je kazao kako se namještaj također može prodati u okviru prodaje kuće, ali to će, dakako, prvenstveno ovisiti o ukusu budućeg vlasnika. Nitko od njezine djece očigledno ne želi kuću za sebe.

---

image

Spavaonicama dominiraju kreveti s baldahinima

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
---

Ivana je bila dobro raspoložena, ali malo umorna pa je naručila vrlo malu porciju hrane u svom omiljenom restoranu "Altesi", gdje je bila na večeri samo nekoliko sati prije smrti 14. srpnja ove godine. Na dnu stubišta pronašla ju je zaposlenica koja je došla na posao.

Uz pogoršano zdravlje, Ivanu je prošle godine ju je teško pogodila smrt trećeg supruga, talijanskog glumca Rossana Rubicondija, koji je umro nakon borbe s melanomom. Ivana je umrla dan prije nego što je trebala krenuti na odmor u mondeni St. Tropez.

Filmska biografija

Rođena u Čehoslovačkoj 1949. godine, Ivana je bila kći inžinjera elektronike Miloša Zelničeka i telefonistice Marie. Talentirana skijašica, mlada Ivana odlučila je pobjeći iz zemlje iza željezne zavjese i 1971. se udala austrijskog instruktora skijanja Alfreda Winklmayra, prijatelja s kojim je ušla u brak samo kako bi dobila austrijsku putovnicu.

Vrlo brzo nakon toga, 1973. su se razveli, a ona se preselila u Kanadu gdje je radila kao instruktorica skijanja i manekenka. Zbog karijere manekenke se preselila u New York, gdje je upoznala Donalda Trumpa za kojega se udala 1977. godine, a 1988. je dobila američko državljanstvo.

---

image

Ivana snimljena 2011. u svojoj kući u New Yorku

John Barrett/Zuma Press/Profimedia/John Barrett/Zuma Press/Profimedia
---

U braku su dobili troje djece, Donalda Jr., Ivanku i Erica. Ivana i Donald su bili istaknute javne osobe u New Yorku 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća, a njihov je razlaz, zbog Donaldove afere s Marlom Maples, s kojom se ubrzo vjenčao, punio stranice tabloida.

Imetak nakon razvoda

Razvod je okončan 1992. godine, a premda su detalji brakorazvodnog sporazuma bili tajna, špekulira se kako je Ivana dobila 20 milijuna dolara, 14 milijuna dolara vrijedno obiteljsko imanje u Connecticutu, pet milijuna dolara za potrebe kućanstva, alimentaciju od 350.000 dolara godišnje, sav nakit, kao i 49 posto Mar-a-Lagoa, obiteljskog imanja u Palm Beachu na Floridi, koje služi i kao privatni elitni klub. Ivanino bogatstvo u vrijeme smrti procjenjivalo se na oko sto milijuna dolara.

Tijekom braka Ivana je bila na nekoliko pozicija u Trumpovom poslovnom carstvu, uključujući onu upraviteljice hotela Plaza, a nakon razvoda pokrenula je linije kozmetičkih proizvoda, odjeće i nakita.

---

image

Kupaonice su pune ružičastog mramora

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
---

U knjizi "Odgoj Trumpovih" napisala je kako se njezin odnos s Donaldom poboljšao nakon razvoda, često su razgovarali, a tvrdila je i kako ga je savjetovala tijekom predsjedničke kampanje, te ga redovito zvala u Bijelu kuću kad je postao predsjednik.

Donald je Ivanu navodno želio postaviti za ambasadoricu u Češkoj, drugi su izvori tvrdili da je ona to tražila od njega, ali do diplomatskog angažmana ipak nije došlo.

Velika Donaldova ljubav

U New York Timesu, koji je desetljećima pratio život Trumpovih, Michael Barbaro je napisao kako je Ivana bila velika ljubav Donaldovog života, složena, na karijeru orijentirana figura koja ga je istinski izazivala, što je jedan od razloga zašto ju je ostavio – Trump voli osobe koje mu povlađuju, a Ivana nije bila takva.

Nakon Trumpa, Ivana se još dva puta udavala. Treći suprug bio joj je pokojni Riccardo Mazzucchelli, talijanski biznismen s dugogodišnjom splitskom adresom, poznat po akvizicijama brojnih nekretnina u gradskoj jezgri.

U braku su bili od 1995. do 1997. godine, a talijanski glumac Rossano Rubicondi, više od 20 godina mlađi od Ivane, suprug joj je bio 2008. i 2009. godine. Premda su se razveli, Ivana i Rubicondi i dalje su održavali vezu i viđani su u javnosti.

Voljela je Hrvatsku

Ivana je bila i velika ljubiteljica Hrvatske koju je hvalila i posjećivala, dolazila je kod svog prijatelja Vladimira Kraljevića, vlasnika licencije izbora za Miss Universe Hrvatske, koji ju je ugošćavao na različitim glamuroznim događanjima kad god je za to bilo prilike.

Tijekom jednog od tih boravaka 1998. godine je posjetila i redakciju "Slobodne Dalmacije" u Splitu, što je izazvalo veliku pozornost. Hrvatsku je posljednji put posjetila 2019. zbog izbora za Miss Universe i operacije očiju u Klinici Svjetlost.

---

image
Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
------
image

Jedna od pet spavaonica

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
------
image
Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
------
image
Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
------
image
Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
------
image
Imp Features/Imp Features/Profimedia/Imp Features/Imp Features/Profimedia
------
image
Imp Features/Imp Features/Profimedia/Imp Features/Imp Features/Profimedia
------
image

KUća ima i privatni vrt

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia
---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Profimedia, Afp Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia Imp Features/Imp Features/Profimedia/Imp Features/Imp Features/Profimedia Imp Features/Imp Features/Profimedia/Imp Features/Imp Features/Profimedia Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia John Barrett/Zuma Press/Profimedia/John Barrett/Zuma Press/Profimedia Francois Guillot/Afp
Profimedia, Afp

Ivana Trump i stubište njezine luksuzne rezidencije na Manhattanu

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia

KUća Ivane Trump prodaje se za 26,5 milijuna dolara

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia

Spavaonicama dominiraju kreveti s baldahinima

Modlin Group/Planet/Profimedia/Modlin Group/Planet/Profimedia

Kupaonice su pune ružičastog mramora

John Barrett/Zuma Press/Profimedia/John Barrett/Zuma Press/Profimedia

Ivana snimljena 2011. u svojoj kući u New Yorku

Francois Guillot/Afp

Ivana Trump preminula je 14. srpnja ove godine u dobi od 73 godine

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/panorama/prodaje-se-kuca-u-kojoj-je-zivjela-i-umrla-ivana-trump-evo-kako-izgleda-luksuzna-nekretnina-za-mnoge-vjerojatno-i-kicasta-u-kojoj-je-milijunasica-pronadena-na-stepenicama-1241474 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=46c91862fc85ba8e9b3ac1a622b8b68df91af3cf [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Prodaje+se+ku%C4%87a+u+kojoj+je+%C5%BEivjela+i+umrla+Ivana+Trump%3A+evo+kako+izgleda+luksuzna+nekretnina%2C+za+mnoge+vjerojatno+i+ki%C4%8Dasta%2C+u+kojoj+je+milijuna%C5%A1ica+prona%C4%91ena+na+stepenicama&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fmozaik%2Fpanorama%2Fprodaje-se-kuca-u-kojoj-je-zivjela-i-umrla-ivana-trump-evo-kako-izgleda-luksuzna-nekretnina-za-mnoge-vjerojatno-i-kicasta-u-kojoj-je-milijunasica-pronadena-na-stepenicama-1241474 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fmozaik%2Fpanorama%2Fprodaje-se-kuca-u-kojoj-je-zivjela-i-umrla-ivana-trump-evo-kako-izgleda-luksuzna-nekretnina-za-mnoge-vjerojatno-i-kicasta-u-kojoj-je-milijunasica-pronadena-na-stepenicama-1241474 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => 26,5 milijuna dolara [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) )
StoryEditorOCM
Panorama26,5 milijuna dolara

Prodaje se kuća u kojoj je živjela i umrla Ivana Trump: evo kako izgleda luksuzna nekretnina, za mnoge vjerojatno i kičasta, u kojoj je milijunašica pronađena na stepenicama

17. studenog 2022. - 13:55

Kuća u kojoj je Ivana Trump u New Yorku živjela i umrla prije četiri mjeseca, ponuđena je na prodaju za 26,5 milijuna dolara, a novac dobiven prodajom podijelit će se između njezino troje djece, Donalda Juniora, Erica i Ivanke.

Ivana je gradsku kuću na Manhattanu, u četvrti Upper East Side, kupila za 2,5 milijuna dolara 1992. godine nakon što je finaliziran njezin razvod od bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Raskošno, po mnogima previše kičasto uređena kuća ima ukupnu površinu od oko 800 četvornih metara, a Ivana je u njoj u srpnju pronađena mrtva na dnu stubišta s ozljedama na gornjem dijelu tijela, nastalima od pada. Smrt je proglašena nesrećom, Ivana je vjerojatno doživjela srčani udar i pala niz stepenice.

Ivanino zdravlje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2024 10:24