StoryEditorOCM
Panoramacijeni privatnost

Poslije dugo vremena Kolinda Grabar Kitarović snimljena zajedno sa suprugom Jakovom: Ne voli se eksponirati u javnosti

Piše mozaik sd
10. rujna 2023. - 21:46
Kolinda Grabar Kitarović, Jakov Kitarović i Nikolina Brnjac danas na Hanžekovićevu memorijaluGoran Mehkek/Cropix

Na Hanžekovićevom memorijalu danas se pojavio par koji dugo nismo vidjeli zajedno u javnosti: Kolinda Grabar Kitarović i Jakov Kitarović uživali su u atletskim poslasticama na stadionu Mladosti u Zagrebu. U njihovom društvu bila je i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, piše Jutarnji list.

U intervjuu za Gloriju ranije ove godine bivša predsjednica RH otkrila je kako sada izgleda njezin užurbani život, a pritom i citirala stihove jedne od njezinih najdražih pjesama, rock balade ‘Vučica‘ Emine Arapović: ‘Ja živim po svom, što mi donese svaki dan, sama i svoja, nikom se ne opravdavam.‘

"Samo što više nisam ranjena vučica. Sada sam neovisna i svoja. Nisam članica ni jedne stranke i radim ono što doista volim", rekla je 54-godišnja Grabar-Kitarović za Gloriju.

Istaknula je i da posao u MOO-u radi volonterski te da nema tu nikakve velike zarade, ali je zato prošle godine zbog posla posjetila 40 gradova i četiri kontinenta.

"Svega nekoliko tjedana provela sam u Hrvatskoj - i to ne u komadu", govori bivša predsjednica.

Otkrila je i zašto je na javnim događanjima gotovo nikad ne prati suprug Jakov Kitarović.

"Nije se volio, a ni dandanas se ne voli eksponirati. I kad sam bila predsjednica, dužnost domaćina supružnika nekog dužnosnika shvaćao je vrlo ozbiljno. Mnogo se pripremao, informirao i sudjelovao u kreiranju programa. Ne zna se mnogo o tome zato što je samozatajan i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao", ispričala je za Gloriju, prenosi Jutarnji list.

image

Bivša predsjednica i članica MOO-a te ministrica turizma i sporta imaju dosta političkih i sportskih tema

Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:49