StoryEditorOCM
PanoramaŽIVOT NAKON SMRTI

Ova djevojka tvrdi da komunicira s mrtvima! Kaže da su joj pokojnici dali odgovore na vječna pitanja

Piše A.M.
20. rujna 2023. - 16:49

Djevojka iz Kalifornije, Emily Dexter, tvrdi da je vidovnjakinja i da može komunicirati s mrtvima. U razgovoru s preminulima otkrila je i ono što nas sve oduvijek zanima, gdje to odlaze naše duše nakon smrti. 

Za sebe kaže da je vidovnjakinja i da još u djetinjstva razgovara s mrtvima u šumi. Navodno je mogla vidjeti i svoju mrtvu rodbinu kako šeće po kući - piše Southwest News Service

Kako bi se uklopila među vršnjake Emily je odlučila potisnuti svoje nadnaravne sposobnosti.

-Bila sam u fazi kada sam se željela uklopiti, ali gledanje mrtvih ljudi ti zapravo pritom ne pomaže - rekla je.

Do svoje osme godine mislila je da svi mogu vidjeti svoju mrtvu rodbinu kako stoje s njima u kući. Kada je shvatila da to ipak nije normalno, odlučila je sve ispričati majci. 

-Tada sam rekla mami o svim čudnim stvarima koje su mi se dešavale. Ono čega se najviše sjećam jest da ni moja mama nije znala što bi mi rekla, ona nije znala što je to - objasnila je.

U svojim dvadesetima odlučila je prihvatiti da je jednostavno drugačija od drugih. U razgovoru s pokojnima otkrila je i odgovore na vječna pitanja. 

- U trenutku kada umremo odlazimo na mjesto koje ja s ljubavlju nazivam duhovnim spa-danom - izjavila je. Ističe i kako razdoblje koje tamo provedemo varira ovisno o osobi i njenom životnom putu, a može trajati od tjedan dana do pet godina.

-Dakle, družimo se s našim pokojnim voljenima tjedan ili dva, a zatim odlazimo tamo gdje se zapravo nosimo i liječimo od svih poteškoća koje smo imali dok smo bili ljudi. Nakon toga nastavljamo svojim putem, a obično znamo provjeravati kako se snalaze nama voljene osobe. Znamo ih i usmjeravati kada umru i prelazimo u naš sljedeći život - dodala je.

Emily za duhove kaže da su to vodiče za žive koji pomažu svojim zemaljskim prijateljima da se što bolje i lakše kreću kroz život.

- Ne morate ih nužno vidjeti, ali ih možete čuti ili samo osjetiti - rekla je i zaključila kako su duhovi ustvari ‘tim pomagača‘ čiji je cilj da životi njihovih bližnjih idu onako kako treba i da postignu sve ono što žele.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 00:11