StoryEditorOCM
PanoramaTKO BI REKAO

Nitko ovo nije očekivao: kraljica Camilla kreće Meghaninim stopama, od 8. siječnja vidjet ćemo je u novoj ulozi

Piše MOZAIK SD
23. prosinca 2023. - 09:01

Kraljica Camilla (76) postavila je novi cilj za novu godinu. Godine 2024. slijedi put kojim su prije nje već prošli članovi kraljevske obitelji: Meghan (42), Sarah "Fergie" Ferguson (64) i Mike Tindall (45). Ali nitko ne bi pomislio da će se kraljica također pojaviti u takvoj ulozi. Kraljica će se okušati kao internetska zvijezda: pokreće vlastiti podcast.

Dok je podcast vojvotkinje Meghan otkazan nakon samo nekoliko epizoda, druga kraljevska dama sada želi okušati sreću pred mikrofonom. U podcastu, Camilla želi slijediti svoju strast i, kao samozatajna ljubiteljica knjiga, približiti čitanje ljudima.

Kraljica na Instagramu već uživa u velikoj bazi obožavatelja sa svojim književnim klubom "The Queens Reading Room". Sada želi nastaviti tamo gdje je stala u epizodama podcasta.

Na tjednoj bazi osobno će razmjenjivati ideje sa popularnim autorima u intervjuima i razgovarati o novim publikacijama i savjetima za knjige. Među gostima su, kako se navodi, Sir Ian Rankin i Elif Shafak. Podcast je najavljen za 8. siječnja 2024.

image

Kraljica Camilla

Hannah Mckay/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 23:40