StoryEditorOCM
PanoramaUOČLJIVE SU

I vama se sviđaju obrve Kate Middleton? Stručnjakinja otkrila što je princeza napravila: Najbolje su koje sam vidjela!

Piše Mozaik SD
10. svibnja 2023. - 19:08

Svijet je već dugo opsjednut stilom i izgledom Kate Middleton, od sveopćeg zanimanja za njene ležerno isfenirane frizure do kopiranja njenog decentnog, monokromatskog make-upa. Odnedavno su pak u prvom planu obrve princeze od Walesa, piše Gloria.

I inače su u svijetu ljepote i uljepšavanja obrve došle u fokus i više nema looka u kojem ne igraju važnu ulogu, bilo da su iscrtane, podebljane, stanjene, laminirane, obojene, ukrašene...

Vizažistica slavnih i stručnjakinja za obrve, Sarah Amelia Fogg, komentirala je aktualnu promjenu princezinih obrva.

"Obrve Kate Middleton doista su među najboljima koje sam vidjela u posljednje vrijeme. Prirodno ima tamne i pune obrve, što znači da one uvijek izgledaju definirano. No, na novim fotografijama princezine obrve izgledaju uređenije i ujednačenije nego prije, što može ukazivati na to da je imala laminaciju obrva", smatra Sarah Amelia Fogg.

image
Jonathan Brady/Afp

Laminacija obrva tretman je koji se provodi u salonima, a uključuje polutrajno izravnavanje dlačica na obrvama i njihovo fiksiranje na jednom mjestu. Bezbolna je, opuštajuća i nakon nje su obrve podignutije, djeluju gušće i bogatije te daju bolji okvir licu.

"U osnovi je to jednostavan način da se postignu jače, a istodobno bolje oblikovane i urednije obrve. Kateine obrve prirodno rastu u dobrom smjeru i imaju predivan prirodni lûk, a laminacija je to naglasila i dala njezinom licu savršen okvir", misli make-up artistica.

image
Jonathan Brady/Afp
image
Daniel Leal/Afp
image
Adam Gerrard/Afp
image
Adam Gerrard/Afp
image
Charles Mcquillan/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:52