StoryEditorOCM
PanoramaŠTO KAŽU ZVIJEZDE

Horoskop za utorak: Bikovi bi mogli doći do luksuzne stvari, Djevice, ne kopajte sebi jamu! Jarci, čuvajte se prevare

Piše MOZAIK SD
23. travnja 2024. - 08:00

Ovan

Pokuša li vas netko nadmudriti u raspravi jeftinim logičkim smicalicama, brzo će požaliti. Pročitat ćete ga kao knjigu i posramiti ga spretno sročenim argumentima, na što ćete biti ponosni.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Doći ćete u posjed novca ili predmeta koji se može nazvati luksuznim. Nemojte se razmetati, jer ćete nekima izazvati zavist i okrenuti ih protiv sebe. Budite kratki i jasni u komunikaciji i ne skrećite s teme.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Ako ste zbog tuđe nepažnje načuli vijest od koje biste mogli imati koristi, dvoumit ćete se trebate li je upotrijebiti. Ostanite dosljedni sebi i pokušajte radije doći do cilja na ispravan i pošten način.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Nećete se usuditi prići simpatiji ili osobi s kojom se želite sprijateljiti. Niste dovoljno opušteni pa ćete se zasad zadovoljiti ulogom pasivnog promatrača i iščekivati povoljniji trenutak za kretanje u akciju.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Pokrenite se, izađite i pokažite se svijetu. Ne morate se puno dotjerivati jer će vaša pojava i pozitivna energija biti dovoljne da budete primijećeni. Odvažan gard pokazat će se adutom u poslovnom svijetu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Ako ste preuveličavali svoja dostignuća pred potencijalnim partnerom mogli biste biti razotkriveni. Ne zakopavajte se dublje u jamu koju ste iskopali, već ponudite ispriku. Pazite na mjehur i jajnike.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Zavarat će vas nečiji privlačan izgled ili društveni položaj. Bit ćete toliko zaslijepljeni njegovom vanjštinom da ćete propustiti uočiti mane, kojih će biti podosta. Poslušajte savjete prijatelja.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Naporno vam je na poslu, ali ni kod kuće neće biti puno bolje. Imat ćete dojam da se svi uzdaju u vas, a odgovornost vam neće dopustiti da ikoga iznevjerite. Ne pričajte ružno o osobi koja vas je naljutila.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Ako se nađete pred izazovom, nećete potpisati predaju. Dat ćete sve od sebe za uspjeh, a nećete prezati ni od dvojbenih radnji kako biste ostvarili cilj. Pazite da vam se to kasnije ne obije o glavu!

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Pazite na sve što radite i ne gubite fokus. Nešto ćete pogrešno protumačiti ili zaboraviti, no oprez će vas poštedjeti neugodnosti. Netko će vam ponuditi proizvod po povoljnoj cijeni, ali čuvajte se prijevare.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Uočit ćete ćete nečiji pokušaj prevare ili manipulacije toliko lako da će druga strana ostati zapanjena. Pokuša li se izvući jeftinom isprikom, nećete joj dati da se samo tako izmigolji.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Dat ćete oglas u vezi s prodajom nekih predmeta ili pružanja instrukcija, ali odaziv će biti skroman. Ne odustajte od plana i smislite na koji biste se još način mogli reklamirati da doprete do većeg broja ljudi.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 08:02