StoryEditorOCM
PanoramaLJUTA JE

Bivša striptizeta prijeti da će objaviti fotografije princa Harryja: ‘Nikad viđene njegove snimke, bez odjeće‘

Piše MOZAIK SD
6. ožujka 2024. - 17:04

Stvara li se novi skandal oko princa Harryja (39)? Carrie Royale prijeti da će objaviti golišave fotografije vojvode od Sussexa. Bivša striptizeta tvrdi da ima neke njegove eksplicitne snimke, koje su snimljene na divljoj zabavi u Las Vegasu 2012. godine. Carrie želi staviti slike na svoju stranicu OnlyFans i tako se osvetiti princu.

"Imam više inkriminirajućih fotografija Harry. To su nikad viđene njegove snimke, bez odjeće. Svi će biti šokirani", rekla je Carrie za ‘The Sun‘.

Čin osvete, kako se ispostavilo. Bivša domina ne može podnijeti činjenicu da je vojvoda od Sussexa nije spomenuo u svojim memoarima ‘Rezerva‘. "Dijelili smo strastveni poljubac, ali to nije u njegovoj knjizi. Bijesna sam što me nije spomenuo. U svojoj biografiji ‘slučajno‘ je zaboravio sve iz tog razdoblja", kaže Carrie. 

"Bio je tako lud, veseo i spontan. Gdje je to nestalo? Mislim da je Meghan Markle isisala život iz njega. Sada je tako dosadan. Harry je stvarno slabić," kaže Carrie.

image

Carrie Royale

Screenshot Instagram Carrie Royale

Royale planira otkriti sve detalje iz Harryjevog ludog razdoblja zabava. "Snimit ću video u kojem ću otkriti istinu i distribuirati aktove. Nikad nisam objavila snimku iz poštovanja, ali sada više nije važno. On je jebeni idiot", odlučno kaže Carrie.

Također je nije briga što će Meghan Markle misliti o tome. "Ako želi vidjeti svog muža u njegovim slavnim danima, trebala bi se pretplatiti na moj OnlyFans."

Carrie se nada da će "zaraditi nekoliko milijuna eura" dijeljenjem snimke, ali to se čini vrlo malo vjerojatnim. Popularna stranica za odrasle OnlyFans već je objavila da ne može objavljivati fotografije bez dopuštenja dotične osobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 17:05