StoryEditorOCM
Društvena mrežaKAŽU DA PALI

TikToker otkrio genijalan trik kako postići da parfem na vama miriše cijeli dan i da vam traje duže: pogledajte postupak

Piše SCENA SD
15. travnja 2024. - 11:35

"Bit ćete mi zahvalni za ovaj savjet! Prokuhajte vodu u loncu i u kipuću stavite posudicu s vazelinom. Kad vazelin postane tekući, oprezno je izvadite vani. U tekući vazelin poprskajte šest do osam puta vaš omiljeni parfem ili kolonjsku vodu, te dobro promiješajte.

Nakon toga, posudu stavite u frižider na dva sata. Nakon toga možete je početi koristiti. Nanesite vašu mirosnu smjesu na zapešće i mirisat ćete cijeli dan" - glasi savjet tiktokera, koji je u pratećem videu sve zorno i pokazao.

Na taj način ćete postići da je miris na vama i intenzivniji i dugotrajniji, a nedvojbeno će i bočica omiljenog parfema trajati duže.

Pratitelji su u velikom broju reagirali na objavu.

"Funkcionira li ovo zaista? je li netko probao🤔" - upitao je jedan.

"Da" - uzvratio je drugi.

"Učinila sam ovo puno puta dok sam bila mlađa, sad mi je to previše posla, ne da mi se" - priznala je pratiteljica, time očito potvrđujući da metoda daje rezultat.

"Ne traje baš cijeli dan" - dometnula je još jedna.

"Dosta zavisi gdje vazelin nanesete. Ako ga stavite samo na zapešća, s pranjem ruku tokom dana će se isprati, treba staviti i iza ušiju" - glasio je još jedan savjet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:22