StoryEditorOCM
Društvena mrežaraskalašen sin

Sin poznatog košarkaša provodi se u štiklama i bundi; Troši novce slavnog oca i partija s dečkom odjeven kao princeza

Piše Mozaik
26. travnja 2024. - 20:09

Sin jednog od najboljih košarkaša svih vremena Magica Johnsona, Earvin Johnson, poznatiji kao EJ, plijeni pažnju gdje god se pojavi.

„Savršeno mi je udobno u svom tijelu i znam 100 posto da neću promijeniti spol, rekao je u jednoj emisiji.

"Volim sebe takvog kakav jesam. Sretan sam i zadovoljan sam sa sobom. Uvijek sam govorio- ako se netko ne osjeća dobro u svom tijelu, neka učini nešto po tom pitanju. Ne osjećam se kao da sam u pogrešnom tijelu. Osjećam da je ovo tijelo u kojem mi je suđeno biti. Ne osjećam potrebu za promjenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Udobno mi je u vlastitoj koži i Volim svoje tijelo", rekao je.

"Mogu biti muževan, mogu biti ženstven. Mogu raditi što god želim i biti uspješan u tome. Ako želim nositi haljinu, onda ću to učiniti. Ali ne želim to raditi cijelo vrijeme ”, kazao je EJ.

Njegov otac, Magic Johnson, nekoliko je puta izjavio da prihvaća EJ-a onakvog kakav jest i da mu ne smeta njegov stil odijevanja, ali je priznao da mu je u početku bilo teško prihvatiti da je gay.

image
/Shutterstock

"Kada odrastate u timskim sportovima, razmišljate hoće li se i vaš sin baviti sportom?, ispričao je Johnson. “A onda kad sam vidio da voli lutke i da se igra oblačenja...- kazao je. Njegov sin ispričao je kako su njegovi roditelji bili zadnji ljudi s kojima je razgovarao o homoseksualnosti. Priznao je kako otac nije dobro reagirao jer inače ne reagira dobro „kad je stjeran u kut”, i trebalo mu je vremena da sve provari.

image

Magic Johnson and EJ Johnson 

 

Michael Tran/Afp

Inače, EJ je začet samo nekoliko mjeseci nakon što je Magicu dijagnosticiran HIV, ali je dijete rođeno bez zdravo. Magic je siguran da će njegov sin izgraditi sjajnu karijeru u Hollywoodu, te da će se u godinama koje dolaze moći čuti više o EJ-u za kojeg se predviđa da će zasjeniti očevu slavu.

image
screenshot instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:22