StoryEditorOCM
Društvena mrežaNIJE MU PRVI PUT

Pokušao upasti djevojci u stan noću u 3! Lociran manijak čija snimka kruži internetom, evo gdje se sada nalazi...

Piše MOZAIK SD
7. prosinca 2023. - 17:26

Na društvenim mrežama pojavio se video koji je snimila M.A., a na kojem se vidi muškarac koji je navodno usred noći upao u njezin stan s namjerom da joj uzme broj telefona.

Naime, 30. studenog 2023. u 03:15 policijskim službenicima PS Zemun ona je prijavila da joj je netko pokušao provaliti u stan, te da je u hodniku zgrade zatekla nepoznatog muškarca koji ju je tražio broj telefona i zamolio da mu pozove taksi.

Kako je tvrdila, riječ je o osobi koju poznaje iz viđenja - javlja Blic.

Ispričala je da je muškarac ranije pokušao stupiti u kontakt s njom, što je ona odbila, te da je najvjerojatnije riječ o osobi s psihičkim problemima.

Policijski službenici su ga 1. prosinca našli u Prvomajskoj ulici u Zemunu u stanju apstinencijske krize, nakon čega je odvezen vozilom Hitne pomoći i smješten u Specijalnu bolnicu za bolesti ovisnosti u Beogradu.

Na temelju mišljenja liječnika tužilaštvo će pokrenuti dokazni postupak.

Video je na društvenim mrežama objavila M.A.

U opisu snimke navodi se da kako se po susjedstvu "šuška" da je ovaj isto radio drugim djevojkama i ženama te da su mu meta one koje žive same, a cilj mu je i pljačka stanova.

"Opremu za provalu pronašli su mu i susjedu koji su ga pratili jer je provaljeno u nekoliko stanova, ali ništa se nije moglo dokazati", stoji u objavi.

Potom je, kako piše, otišla u hotel u kojem živi s majkom koja je tamo zaposlena, kako bi zamolila vlasnike da ga upozore da je ostavi na miru.

"Zvali su njegovu majku koja mi je rekla da se on samo udvara! Nisam ništa prijavila", stoji u objavi.

Kako se dalje navodi, 30. studenog u tri sata ujutro probudili su je psi jer su čuli da se nešto događa na vratima.

"Kad sam ušla u hodnik, vrata su bila otvorena. Bio je mrak, on je jednom nogom stajao u mom hodniku, a onda je pokucao i rekao mi da mu je stan izgorio i da mu pozovem taksi. Bio je mrak u zgradi i prvo sam pomislila da je to stvarno netko od susjeda i otišla po telefon. Kad sam upalila svjetlo i shvatila, onako bunovna, da je on i da su vrata otvorena", objašnjava djevojka.

Kako tvrdi, pozvala je policiju, oni su došli, napravili zapisnik i otišli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 13:45