StoryEditorOCM
Društvena mrežalavina reakcija

Influencerica objavila video, mnogima se zgadio život: ‘I kako sad da ja ovo kupim poslije toga, užas!‘

Piše MOZAIK SD
19. ožujka 2024. - 08:00

Koliko vas je puta situacija u trgovini neugodno iznenadila? Mnogi se užasnu kada kupci ostave kruh bez vrećice na pokretnoj vrpci ili kada na neobične načine provjeravaju jesu li neke namirnice svježe. Tako je jedna influencerica otkrila što se dogodilo na tržnici kada je primijetila kako žena provjerava jesu li borovnice svježe.

Snimku je objavila na TikToku i pokrenula lavinu komentara. Objasnila je da je žena uzela plastičnu ambalažu borovnica, otvorila je, uzela par borovnica i stisnula ih prstima kako bi stekla dojam u kakvom su stanju. Isto je ponovila s još nekoliko pakiranja, a influencerica se time zgrozila. Kako je pojasnila, ne smatra da je problem provjera svježine voća, već činjenica da je gotovo sve borovnice pobrala i vratila u paket, piše Mondo

Netko će pojesti ono što je ona toliko dirala prstima, rekla je influencerica i upitala svoje pratitelje rade li i oni isto. "Uvijek isprobam u kakvom je stanju voće i povrće koje namjeravam kupiti. Neka su jako mekana i počnu truliti, a druga znaju biti tvrda i mogu ih jesti danima", "Ako nije svježe, nema smisla kupovati", "I meni je to odvratno", "Naravno da diram, ali ne diram svaku moguću voćku. Gadno mi je kad vidim da diraju svaki mogući kruh bez vrećice", stoji u komentarima. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 06:54