StoryEditorOCM
ZagoraNOVI ZGODITAK

Legenda HNL-a i prvi topnik lige u novom biznisu u Dalmaciji: evo kamo je krenuo čovjek koji je parao Hajdukove mreže

Piše Ivica Gjergja
11. listopada 2023. - 18:47
Želimir Terkeš punih je sedam godina nosio dres danas ‘pokojnog‘ Nogometnog kluba ‘Zadar‘Ivica Gjergja

Jure Čulina je prošlost, a novi kormilar prve momčadi Nogometnog kluba "Škabrnja 91" je poznati trener i nekadašnji najbolji topnik na hrvatskim prvoligaškim terenima Želimir Terkeš.

Uprava kluba iz Ravnih kotara na čelu s predsjednikom Marijom Ivkovićem na klupu je dovela nekad veliko igračko ime i bivšeg trenera HNK "Zadar", danas 42-godišnjaka.

To je još jedna jasna činjenica da Uprava ne odustaje od nastojanja da momčad iz Škabrnje ustoliči u gornjem domu Prve županijske lige Zadar, te uz određena pojačanja uskoro napadne i sam vrh.

- Želimiru Terkešu želimo puno uspjeha u svom novom trenerskom izazovu i dobro došao u Škabrnju i Prvu ŽNL - poručuju iz "Škabrnje 91".

Podsjetimo, Terkeš je rodom iz Čapljine u BiH gdje je i počeo svoj nogometni put, a najveći trag na hrvatskim terenima ostavio je u dresu Nogometnog kluba "Zadar" za koji je nastupao punih sedam sezona, a u prvenstvu 2007./08. godine, s 21 postignutim pogotkom, bio je najbolji strijelac Prve HNL. Među ostalima, zabijao je i splitskom "Hajduku".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 23:47