StoryEditorOCM
DalmacijaHVALA VAM, DOBRI LJUDI

Za liječenje male Zare prikupljeno 230.000 kuna

Piše PSD.
5. lipnja 2014. - 01:26
Jučer je i službeno završena humanitarna akcija u organizaciji “Slobodne Dalmacije” i Udruge “Sv. Jeronim” iz Kaštel Gomilice za pomoć malenoj Zari Livaji iz Kaštel Kambelovca koja sljedećih dana odlazi na liječenje u Austriju gdje bi joj trebao biti odstranjen gigantski madež koji je zahvatio lice, uho, vlasište i dio leđa.

Predstavnici Udruge “Sv. Jeronim” Zarinoj su majci uručili potvrdu o prebačenim sredstvima na njihov račun, a sa zaključnim danom, dakle, jučer do 12 sati, na račun udruge uplaćeno je gotovo 80 tisuća kuna, od kojih je najveća donacija, ona Zračne luke Split bila 10 tisuća kuna.

Podsjetimo, uz ovih 80 tisuća, roditeljima je iz ruku anonimnog donatora uručeno još 150 tisuća, tako da je za Zarino ozdravljenje prikupljeno ukupno 230 tisuća kuna.

- Ovim putem zahvaljujemo još jednom svima koji su nam pomogli da Zaru odvedemo na operaciju. Hvala baš svima, svim ljudima koji su nam pružili podršku, koji nas zovu sve ove dane. Sada nas čeka put u Austriju i nadamo se kako će sve dobro završiti - kazala nam je Zarina majka Maja Livaja, napominjući kako bi Zara sredinom ovog mjeseca trebala krenuti na operaciju.
JAKOV ŽARKO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 05:36