StoryEditorOCM
Dalmacija'pakao na zemlji'

Washington Post prenio stravične slike iz Žrnovnice, autorica fotografija zatečena ružnim komentarima poručila hejterima: Obratite se Vladi Republike Hrvatske

Piše T.S.M.
19. srpnja 2017. - 19:12
20117022_10155623092984571_499360126610108943_o

Mlada splitska fotografkinja Damira Kalajžić snimila je usred vatrene kataklizme u Žrnovnici seriju impresivnih fotografija (o čemu smo jučer izvijestili), koje su se munjevitom brzinom proširile internetom te tako došle i do Washington Posta.

'Kad vidiš koliko je to bez kontrole, srce ti se stegne': splitska fotografkinja u vatrom zahvaćenoj Žrnovnici snimila seriju dramatičnih fotografija, internet poludio

Uz užasne prizore vatrenog pakla oko Splita Washington Post je napisao da izgledaju poput pakla na zemlji te spominju kako se vatrogasci bore da požar ne zahvati gušće naseljene dijelove. Jedna je čitateljca napisala kako poznaje i voli Split te da šalje svoju podršku svim stanovnicima opožarenog područja.



Damira se na svom Facebooku pohvalila da su joj radovi objavljeni u uglednom listu te se požalila da su njene fotografije, osim brojnih lajkova, dobile i niz jko negativnih komentara. Hejterima je poručila: Moje fotografije nisu krive šta su vam gosti otkazali. Za to je kriv požar i osobe koje su ga podmetnile. Ja sam samo fotkala situaciju koja je bila tu noć' te dodala 'Svi vi koje ne poznam, a imate potrebu negativno komentirat na konto ovoga, imate facebook Vlade republike Hrvatske pa njima prigovorite po pitanju ove situacije'.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 17:54