Dalmacija Split

14. prosinca

Udruga MoSt organizira humanitarni buvljak

14. prosinca
Udruga MoSt i ove godine, trinaestu godinu zaredom, organizira humanitarnu akciju „A DI SI TI ?!“. Cilj akcije je prikupljanje i podjela pomoći korisnicima programa skrbi i brige za beskućnice/ke .

Baš kao i svake godine do sada biti će organiziran veliki Promotivno - humanitarni buvljak i prigodna prodaja, i to 14. prosinca. Na Buvljaku sudjeluje veliki broj mladih volontera, ali i osoba iz javnog života, kao i djelatnici humanitarnih organizacija i udruga iz cijele Hrvatske.

MoSt-ovci pozivaju sve ljude dobre volje, sve naše sugrađane, da im pomognu u prikupljanju predmeta za prodaju. Prikupljaju se i nove i rabljene knjige, stripove, monografije, DVD-ove, CD-ove, gramofonske ploče, PC I PS igrice, suveniri, nakit, slike, ukrasi, promotivne majice, torbe, igračke, školski pribor i rukotvorine.

Ako se odlučite donirati nešto od navedenoga, možete donacije donijeti na slijedećia mjesta: u Udrugu MoSt, Gundulićeva 52 , radnim danom od 9 do 14 i od 17 do 20 sati. Potom u Prihvatilište za beskućnice/ke, Zlodrina poljana 4, svaki dan od 19 do 22 sata, ali i u Caffe galerija “Plavca”, Marka Marulića 3, svaki dan od 09 do 23 sata, u Lobby bar, PC Joker i u Caffe bar Periska, Mažuranićevo šetalište 1.
Humanitarci vam unaprijed zahvaljuju.

M. Budimir
Naslovnica Split