StoryEditorOCM
DalmacijaPronađimo Malu!

U velikom požaru nestala američka stafordica: Bija san protiv nje, a sad mi srce puca. Sina će mi prikinit kad dođe s broda, neman mu snage reć da je nema!

22. srpnja 2017. - 22:36

Premda je Filip Marković uz velike muke uspio obraniti kuću, suze mu još uvijek teku kao u djeteta. Najviše od svega boli što ne znaju di je Mala, američka stafordica koju u početku nije ni htio, a sada 60-godišnjak jeca za njom i u ovoj tuzi moli za pomoć sumješana.

- Žena je pustila Malu da se spasi od vatre i sad je već tri dana ne možemo nać - kroz suze nam prepričava, dok mu se srce vidljivo steže na pomisao da je nakon požara više nikad neće pronaći.

- Šta je najgore, sin mi se za par dana vraća s broda, a ja mu nemam snage reć da nema Male. Prikinit će ga kad dođe kući. Nadam se da ću je dotad nać. Ona je najbolji pas kojeg znan, bija sam protiv nje, a sad mi srce puca jer je ne mogu nać. Brza je ona, pobigla je od vatre, al' samo da je neko nađe i vrati je - kroz suze nam govori Filip, koji nam pojašnjava kako Mala jako pitom i razigran pas i da je se ljudi ne trebaju bojati kada je ugledaju.

Zato svi oni koji vide Malu, ne bojte se, zaustavite je, zazovite i doći će vam. Ako je pronađete, nazovite vlasnika na broj 091 244 3009. U ovim danima tuge i borbe, razveselite jednu obitelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:02