StoryEditorOCM
DalmacijaDEMANTIRA GRADONAČELNIKOVE IZJAVE

Nositelj imotske nezavisne liste Ivica Kukavica: Ja nisam glasao za cestu prema Đuzelovoj vili

Piše PSD.
28. listopada 2016. - 23:35
propast_imotskoga8-080313

U Slobodnoj Dalmaciji, nadnevka 22. listopada 2016. godine, objavljen je intervju s gradonačelnikom Imotskoga, a u navedenom je izrečeno neistina od strane navedenog, pa vas zamoljavam da na vašim stranicama objavite ovaj demanti.

Naime, netočno je navedeno da je Gradsko vijeće donijelo odluku o gradnji ceste do privatnog turističkog objekta koji je u vlasništvu obitelji gradonačelnika čime se čitatelji dovode u zabludu i implicira da smo svi isti. Naime, istina je sljedeća i ona je provjerljiva u službenom zapisniku;

- Na navedenoj sjednici ja i moji vijećnici smo bili oštro protiv pogodovanja našim novcima privatnim interesima, pogotovo jer nam predlagatelj nije htio reći tko je investitor, i očemu se radi, dapače, tražili smo da se navedeni novci usmjere prema rekonstrukciji prometnice u Mršića strani koja je u katastrofalnom stanju, bez nogostupa i s puno većim brojem vozila i djece koja tuda prolaze, te postavljanja uspornika.

Svi vijećnici osim mene i mojih vijećnika su glasali za cestu prema Medvidovića dragi, tj. turističkom objektu, a pošto oni čine većinu u Gradskom vijeću, naš prijedlog nije usvojen. Dakle, vladajući vijećnici koji se znaju imenom i prezimenom su donijeli odluku iza kojih se sad gradonačelnik skriva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:01