StoryEditorOCM
DalmacijaKOCKE SU PALE (2)

Nema mira u Makarskoj: 'Kompletna gradska postava bila je u prekršaju'

Piše NIna Glučina
28. listopada 2016. - 22:40
maruliceva_makarska17-241016

Nakon burnog jutra u srijedu, u Ulici Marka Marulića u Makarskoj, provjerili smo u četvrtak jesu li se tenzije smirile i što glavni akteri - Milan Ravlić i Grad Makarska misle dalje poduzimati.

Vlasnik tvrtke "Migros" Milan Ravlić kazao nam je da su jutro nakon incidenta komunalni redari došli pomesti asfalat na kojem su, kako kaže, ostavili nered zbog micanja kamenih kocaka sa sporne parcele. Strojevi su i dalje ostali ostali gdje jesu, a Ravlić veli kako su još samo dva zaštitara angažirana od strane Grada ostali dežurati. Tenzije su se, dakle, barem prividno smirile, ali doznali smo što će se dalje poduzimati.

- Sve koji su u srijedu prešli granicu pokušat ćemo sankcionirati, i to po zakonu. Poduzet ću ono što bude odgovaralo takvim aktivnostima. Ni pročelnik Matko Lovreta ni voditeljica Odsjeka Jasna Šolić-Ćurković isto kao ni komunalni redari, koji su imali izuzeće, tog jutra nisu smjeli doći i sankcije moraju snositi - kaže Ravlić.

- Kada su došli na izvršenje, odmah sam im pokazao njihovo izuzeće i tražio da mi pokažu rješnje po kojem imaju pravo djelovati. Budući da drugostupanjsko rješenje nisu imali sa sobom, uopće nisu smjeli djelovati i radili su mimo zakona. Kompletna ta postava je bila u prekršaju - dodaje Ravlić.

Komentar na situaciju nakon prospavane noći pokušali smo dobiti i od strane Grada Makarske, točnije zamjenice Lori Veličković, ali zamjenica nam je bila nedostupna jer je, kako smo doznali, na službenom putu.

Također iz Grada su nam rekli da nema potrebe za dodatnim komentarima na slučaj s Milanom Ravlićem jer je zamjenica Veličković sve već objasnila u svojoj izjavi koju je dala za vrijeme izvršenja u Ulici Marka Marulića.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:19