StoryEditorOCM
Dalmacijadođite svi!

Svi za Antu: Tugarani u velikoj humanitarnoj za svog bolesnog sumještanina

Piše S. Barčot
25. kolovoza 2016. - 17:20
tugare00

Tugarani u petak, s početkom u 20 sati, organiziraju humanitarnu večer „Svi za Antu“, s ciljem kako bi i ovim koncertom pomogli sakupiti sredstva za bolesnog 22-godišnjeg im mještanina Antu Bulića.

Mladić je u siječnju ove godine teško stradao, pa su Tugarani organizirali prvi humanitarni koncert kao i molitve u crkvi za mladića, a u petak je treća „akcija“ na sportskom centru Podume.

Nastupit će Dramska udruga Proložac s kazališnom predstavom „Veronikin rubac“, a zatim slijedi i zabavni dio uz grupu 'Barbary' i gosta večeri Matu Bulića.

- Ulaznice po 30 kuna mogu se kupiti na ulazu u sportski centar prije ili za vrijeme predstave a sva sredstva i od prodaje pića te hrane su su namijenjana našem Anti – doznajemo od Miljenka Vrkića, predsjednika mjesnog odbora Naklice, ujedno i člana organizacijskog odbora Humanitarna večer „Svi za Antu“, i ovim putem pozivajući sve, i domicilno stanovništvo ali i sve ljude dobre volje da im se večeras pridruže u srcu Tugara kako bi pomogli svojim malim prihodima, što bržem oporavku mladića.


 

Piše Sandra Barčot

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 00:49