StoryEditorOCM
Dalmacijaotvorili vrata kulturnom ljetu

Dalmatinski "slavuj" Kaštelane bacio u trans

2. srpnja 2016. - 01:53
kastela_kulturno2-010716

Dalmatinski "slavuj" večeras je Kaštelane bacio u trans. Spektakularnim koncertom Tedija Spalata i klape Kampaneli na Brcu u Kaštel Starom svečano je otvoreno Kaštelansko kulturno i zabavno ljeto, a brojni gosti koji su prisustvovali otvorenju, uživali su do posljednjeg stiha dalmatinskih pjevača.

Okupljenima se obratio se gradonačelnik Ivan Udovičić, koji je naglasio kako će s programom zasigurno biti zadovoljni svi jer je raznovrstan, a do izražaja će doći cijelo bogatstvo kaštelanskih kulturno umjetničkih društava te zborova i drugih koji su najavili svoje nastupe tijekom srpnja u Kaštelima.

- Program ovogodišnjeg ljeta, vjerujem, obradovati će sve naše građane ali i goste. Gotovo pa sam siguran kako će svatko od posjetitelja pronaći nešto za sebe, a ono što je najvažnije je to da će se i naši gosti zabaviti i uživati u Kaštelima. Dva mjeseca zabave i kulture, dva mjeseca lijepih provoda doći će nam dobro - kazao je gradonačelnik Udovičić otvarajući ovogodišnje ljeto podizanjem službene zastave ove manifestacije.

Kulturno ljeto i ove godine sadržava brojne glazbeno - scenske spektakle, predstave, likovne izložbe, fešte, te sa bogatim i sadržajnim programom sa više od 70 događaja zasigurno upotpuniti ovogodišnji ljetni ugođaj u Kaštelima i pričiniti zadovoljstvo svim građanima ali i posjetiteljima.

Kulturna manifestacija će trajati sve do 28.08 kada će se na Brcu u Kaštel Starom održati koncert klapa Cambi, Intrade i Šufit i svečano zatvoriti ovogodišnje ljeto.

Organizatori cjelokupnog događaja su Grad Kaštela, Turistička zajednica, Gradska knjižnica Kaštela, Muzej Grada Kaštela, glazbena i umjetnička društva, sportske i kulturne udruge

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:58