StoryEditorOCM
Dalmacijazagrebački apsolvent ide u politiku

HNS želi Marija Skelina na čelu Jelse

Piše PSD.
21. veljače 2013. - 00:31
Nakon predkandidacijskog postupka u podružnici HNS-a Jelsa, koji je trajao više od mjesec dana, članstvo je na tematskoj skupštini stranke tajnim glasovanjem kao kandidata za općinskog načelnika potvrdilo Marija Skelina iz Jelse, a za njegova zamjenika Dragana Makjanića iz Ivan Dolca.

Skupštini je nazočio Ivo Milatić, predsjednik podružnice, ali i ŽO HNS-a, koji je obojici kandidata dao punu podršku zaželjevši im dobar uspjeh na predstojećim lokalnim izborima, dok je za izbornu listu rekao da će biti gotova do polovine ožujka.

 - HNS je u Jelsi prepoznatljiv kao stranka projekta jer je njezin rad vezan uz rješavanje mnogobrojnih komunalnih i infrastrukturnih problema.

Na izbore idemo samostalno, svjesni da će Lijepa naša u idućem mandatnom razdoblju biti članica Europske unije, pa se stoga na vrijeme pripremamo za veći broj kapitalnih projekata, tj. za što kvalitetnije djelovanje u jednom sasvim novom okruženju, kazao je Skelin, inače apsolvent Agronomskog fakulteta u Zagrebu, dodavši da će, kad bude izabran, učiniti sve da se na području općine Jelsa otvaraju nova radna mjesta jer je to općenito najvažniji preduvjet za ostanak i opstanak ljudi na škoju.

M.C.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 05:14