StoryEditorOCM
Dalmacijasuradnja

Grad i Berket plaćat će životno osiguranje za štićenike ‘Maestrala’

Piše PSD.
13. veljače 2013. - 09:37
Grad Kaštela i gradonačelnik Joško Berket nastavljaju donatorsku suradnju sa Zakladom “Vaša pošta” na projektu polica životnog osiguranja za djecu Dječjeg doma “Maestral”. Nakon što su otplaćene dvije police životnog osiguranja za dvije dojučerašnje štićenice Doma (jednu je plaćao Grad Kaštela, drugu Berket osobno, a treću Grad još otplaćuje), dogovoren je nastavak plaćanja dviju novih polica.

Prijedlog za nastavak suradnje s Gradom iznijele su upraviteljica Zaklade Senka Klarić i ravnateljica Doma “Maestral” Edita Maretić na sastanku s gradonačelnikom Berketom, a nazočne su bile i dvije djevojke s otplaćenim policama životnog osiguranja u protuvrijednosti od po 6000 eura.

Podsjetimo, Zaklada “Vaša pošta“ osnovana je s dobrotvornom svrhom pružanja novčanih potpora djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi na način da se za vrijeme djetetova boravka u instituciji na njegovo ime uplaćuje polica životnog osiguranja u protuvrijednosti od 6000 eura.

Grad Kaštela od samog je početka uključen u projekt, a upraviteljica Zaklade Senka Klarić posebno je naglasila gradonačelnika Berketa kao dobar primjer, koji je bio snažan poticaj i ostalim gradonačelnicima. Tako je danas u donatorsku suradnju sa Zakladom uključeno više od 45 gradova širom Hrvatske.
JAKOV ŽARKO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:23