StoryEditorOCM
Obala3. GODINU ZAREDOM

Festival izvrsnosti u Solinu i Splitu: ‘Dođite se upoznati s tradicionalnim i modernim pristupima načinu življenja‘

Piše Mia Sesartić
22. travnja 2024. - 21:59

Treću godinu zaredom Centar izvrsnosti Splitsko–dalmatinske županije (CI SDŽ) organizira Festival izvrsnosti – trodnevni događaj na kojem će polaznici koji sudjeluju u izvannastavnim programima Centra sa svojim mentorima imati priliku jedni drugima, svojim roditeljima, rodbini, prijateljima i nastavnicima te široj javnosti predstaviti projekte koje su provodili u ovoj školskoj godini.

Na Festivalu će se predstaviti projekti osnovnih i srednjih škola unutar programa Čuvari baštine, Dalmatinski suvenir, Rast, Mother Earth, RoboStart te CIMAJ.

Programi Čuvari baštine, Dalmatinski suvenir, Rast, Mother Earth, RoboStart predstavljat će se 22. i 23. travnja od 17 do 21 sat u Osnovnoj školi kraljice Jelene u Solinu, dok je 24. travnja rezerviran za program CIMAJ koji će svoje projekte predstavljati u Arheološkom muzeju u Splitu od 19 do 21 sat.

Svi sudionici i posjetitelji imat će priliku upoznati se s tradicionalnim i modernim pristupima današnjem načinu življenja, upoznati našu baštinu kao i novosti iz područja robotike te razviti svijest o važnosti očuvanja okoliša, poručuju iz Grada Solina pozivajući na ovo događanje.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 12:51