StoryEditorOCM
ObalaGOGIN KRIŽNI PUT

Dalmatinska političarka prošla je kalvariju: ‘Bila sam i klinički mrtva, šanse da preživim bile su 1 prema tri milijuna!

Piše Dada Batinić
7. travnja 2024. - 07:25
‘Na početku sam mogla stajati uspravno i raditi mehaničke korake pomoću udlaga, ali nekoliko operacija su doktori zabrljali, od tetiva na nogama do dekubitusa, i više nije bilo pomoći‘Ivo Ravlić /Cropix

Pravnica, ali i političarka Gordana Muhtić, u Makarskoj je poznatija kao Goga, a ovaj razgovor je prvi u kojem je otvoreno progovorila o onome što ju je obilježilo za cijeli život. Iskreno, emotivno, teško je bilo zajedno s njom ne proživljavati te bolne trenutke iz kojih je izišla kao fajterica.

Sjeća se Goga svih svojih grešaka u životu. Od pravopisnih pogrešaka u prvom razredu osnovne, koje, naravno, nikad više nije ponovila, do one nedavne kad je zaboravila poslati dodatak uz mail. Iako čovjek nekad strada zbog tuđe pogreške, Goga svojim perfekcionizmom, bez obzira ticalo se to nje ili nekog drugog, nastoji štetu svesti na minimum.

Do 21. 7. 1991. bila je odlična učenica drugog razreda osnovne škole, plesala je balet, obožavala čitati, a najviše je voljela provoditi v...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 15:00