StoryEditorOCM
Dalmacijasve zna

Lošo predstavio novu knjigu, ali opet bez Tita ne može: Otkrio sam da je pravi Josip Broz poginuo u Galiciji!

Piše PSD.
19. lipnja 2015. - 00:23
U prepunoj velikoj dvorani Alkarskih dvora u četvrtak navečer predstavljena je knjiga "Admiralski zapisi ili O pobjedi i ljubavi" autora Davora Domazeta Loše, jedinog hrvatskog živućeg admirala i rođenog Sinjanina.

Bila je to neuobičajeno duga priredba od puna dva sata.

Najprije su o autoru i knjizi govorili fra Mirko Marić, predsjednik Ogranka Matice Hrvatske Sinj i Velimir Borković, Lošin gimnazijski profesor.

Knjigu sam posvetio 20. obljetnici Oluje i 300. obljetnici sinjske pobjede nad Osmanlijama uz zagovor Gospe Sinjske, kazao je autor na početku svoje više od sat vremena duge priče o sadržaju knjige.

Domazet Lošo, kaže, na 600 stranica knjige govori o tutorima nad hrvatskim rodoljubljem koji bi pisali hrvatsku povijest radi kontrole hrvatske budućnosti, o nevidljivoj strani rata, stvaranju hrvatske države i ulozi predsjednika dr. Franje Tuđmana, o "mangupima u našim redovima", te o tome tko je bio Tito.

Odgovor se saznao pregledom sadržaja Titove torbe od zmijske kože od koje se nikada nije odvajao, a u kojoj je, uz ostalo, bio i popis s imenima poginulih vojnika u Galiciji među kojima i ime Josipa Franje Broza.

Tito je vanbračni sin jednog Bečanina i njegove hrvatske služavke koji u Jugoslaviju nije poslan od Rusa već od engleskih masona. Za života se služio s 10 jezika, a u bolnici u Ljubljani buncao je na materinjem - njemačkom - kazao je Domazet Lošo i govoreći o Domovinskom ratu i posebno Oluji zaključio: Moramo se maknuti od 10. travnja i 29. studenoga.

Temelj hrvatske države je Domovinski rat i Oluja, a jedini danas živući antifašisti u Europi su hrvatski branitelji Domovinskog rata.

PIŠE: Toni Paštar
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:12