StoryEditorOCM
Dalmacijagradonačelnik berket imenovao nove pročelnike upravnih odjela

Kaštela: Rejo dobio šest važnih resora

Piše PSD.
2. studenog 2009. - 00:23

Kaštelanski gradonačelnik Joško Berket imenovao je nove pročelnike upravnih gradskih odjela, a ubuduće će ih obnašati Sanda Jakus, Ronald Rejo, Anđelko Drnasin i Darko Opačak.

Dugogodišnja djelatnica gradske uprave Kaštela diplomirana pravnica Sanda Jakus bit će nova tajnica Grada, a bivši član splitskog Poglavarstva za komunalu Ronald Rejo, kao što se i nagađalo prije samog raspisivanja natječaja, postao je novi pročelnik Upravnog odjela za urbanizam, graditeljstvo, zaštitu okoliša, imovinsko-pravne poslove, gospodarenje gradskom imovinom i komunalno gospodarstvo.

Iako su se o Rejinu izboru za vođenje najzahtjevnijeg i najvećega gradskog odjela, na koji se utroši i do pola gradskog proračuna, pojavile određene sumnje u njegovu sposobnost, prema našim saznanjima, Rejo je u četiri godine stekao golemo iskustvo za vođenje komunalnih poslova, a gradonačelnik Berket opravdano ga je izabrao.

U gradsku upravu vraća se Anđelko Drnasin koji će biti na čelu Upravnog odjela za financije, proračun, javnu nabavu i gospodarstvo, dok će na čelo Upravnog odjela za pravne i kadrovske poslove, društvene djelatnosti, branitelje i mlade zasjesti Darko Opačak.

J. ŽARKO / EPEHA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 21:25