StoryEditorOCM
Dalmacijaprofesorica s ekonomije

Daša Dragnić kandidatkinja za županicu - podupiru je nezavisni

Piše PSD.
18. travnja 2013. - 14:21
Inicijativa nezavisnih gradonačelnika, načelnika, te nezavisnih lista predstavila je Dašu Dragnić, profesoricu na Ekonomskom fakultetu u Splitu, kao svoju kandidatkinju za splitsko-dalmatinsku županicu.

Dragnić je otkrila kako je ponosna što su je studenti prije dvije godine proglasili najprofesoricom, te da sada ima ozbiljnu namjeru postati županica.

Prema njezinim riječima, u Inicijativi ima dosta različitih mišljenja, ali „ne vodi nas ego“ i zbog toga „nam različitost donosi bogatstvo“.

Inicijativi se pridružila i Marijana Puljak, čelnica neovisne liste Za pametne ljude i pametan grad Split. Podržavši Draganić, dodala je da su u Inicijativi prepoznali njezinu listu kao „jedinu ozbiljnu“.

Joško Berket, kaštelanski gradonačelnik, na čiji je poticaj nastala Inicijativa, pozvao je građane da biraju one kojima nije potreba baviti se politikom, a ne one koji žive od politike, dok je Ivica Glavan, sinjski gradonačelnik, prezentirao rezultate svoje vlasti.

Prema njegovim riječima, kada su 2009. godine došli na čelo Sinja, industrijska zona Kukuzovac bila je prazna, a danas su u njoj 42 investitora.

Pohvalio se i da su jedina gradska vlast koja je u jednom mandatnom razdoblju uspjela „privesti svrsi bivši vojni objekt“, a požalio se na slabu zastupljenost u medijima.

V. MATIJANIĆ
Foto: Jakov Prkić / Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 15:02