StoryEditorOCM
Arhivatwingo ambasadorica

Anamarija Asanović: Moj mali, veliki Twingo pravi je ženski autić

Piše PSD.
1. listopada 2014. - 13:27
Ovo je sad moj mali, veliki auto, u njemu sam sigurna, dovoljno mi je brz, komforan, a opet mali da se mogu lako parkirati gdje god treba, tako o svojoj prinovi na četiri kotača, bijelom Twingu, govori Anamarija Asanović, modna dizajnerica iz Splita.

Uz modu koja joj je posao i zadovoljstvo, Anamariji je ovih dana dodijeljena i titula Twingo amasadorice kao jednoj od četiri kapetanice natjecateljskih timova, koju je Renault pokrenuo u čast dolaska novog Twinga.

– Drago mi je što sam dio ove zanimljive igre, uz mene tu su Vanda Winter, Lorena Nosić i Korana Gvozdić, dobile smo Twinga u različitim bojama, crvenoj, plavoj i žutoj, ja sam posebno sretna što je sljedećih godinu dana moj bijeli Twingo jer bijeli automobili su mi oduvijek dragi - kaže Anamarija.

Igra je zamišljena tako da se četiri mlade, lijepe i poznate vozačice, predvodnice skupina od po tri djevojke, natječu u virtualnom i stvarnom svijetu dokazujući time svoja vozačka znanja. Kako doći do tima za igru i ući u najuži izbor, govori ambasadorica Anamarija:

- Prijave na Facebooku, Instagramu i Twiteru traju već neko vrijeme, a veseli me što je igra pobudila tako veliki interes djevojaka. Tko je u ekipama znat ćemo već 1. listopada - kaže nam Anamarija dok se priprema na pravo natjecanje sa svojim timom, jer osim nadmetanja u virtualnom svijetu, bit će tu i pravih vozačkih vještina na terenu.

- Trebat ćemo svladati različite igre na poligonima, trudit ćemo se biti što bolje jer nagrade su i te kako primamljive; putovanje i šoping u Parizu.



Premda ima tek 26 godina, iza nje je dugi vozački staž jer vozačku dozvolu ima od prvih dana punoljetnosti kada je sjela u mamin Golf cabriolet i od tada je za volanom gdje god joj treba.

Posao u modnom svijetu donosi joj mnogo putovanja, a otkad vozi bijelog Twinga, s njim je na relaciji Split – Zagreb, te se često zaleti i do Zadra, a Twingo je što zbog posla, što zbog razonode, stalno u điru na splitskim ulicama.

- Ovaj ženski auto mi baš paše, znam da ga mogu voziti i muškarci, ali nekako je baš dizajniran po ukusu žena, kontrolna ploča mu je pregledna, a viši je nego što se čini, to me posebno zadivilo – ne štedi riječi hvale za novog bijelog ljubimca.

Iako ne voli jako pritiskati gas, Twingo joj je dovoljno brz, a opet siguran na cesti. Zato će nakon izbora timova Anamarija kao mnogo puta do sada, svojim bijelim Twingom put Zagreba predstaviti nove kreacije na zagrebačkom Cro-a-porteru, a zatim opet u Tursku po nove poslovne i životne uspjehe.

Ojdana Koharević, foto: Ante Čizmić / Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 20:03