StoryEditorOCM
Dalmacijaprimirilo ih

Kaznene prijave i optužni prijedlozi za više osoba koje su sudjelovale u tučnjavama

Piše PSD.
16. svibnja 2015. - 13:04
Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom kojeg  se sumnjiči da je bocom u leđa udario 32-godišnjaka s kojim je prethodno pio. No boca je nakon udarca u leđa  pukla i krhotine stakla su lakše ozlijedile ruku 47-godišnjaka koji se nalazio u blizini. Incident se dogodio  14. svibnja oko 19.45 sati, ispred trgovine u Matoševoj ulici u Solinu,a oba aktera su bila u poprilično  alkoholiziranom stanju.

Sukob se potom i dalje nastavlja na način da  31-godišnjak razbija  stakla na vratima trgovine, a zatim se s 32-godišnjakom kojeg je već udario bocom nastavio tjelesno sukobljavati  unutar trgovine. No tijekom sukoba udareni
32-godišnjak koji je prethodno  dobio bocu u leđa je vratio milo za drago 31-godišnjaku nanijevši mu frakturu jagodične kosti.  

Protiv 32-godišnjakan je podnesena kaznena prijava za kazneno djelo teške tjelesne ozljede dok protiv 31-godišnjaka slijedi podnošenje Optužnog prijedloga zbog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Ni u Baškoj Vodi nije bilo mirno. Tamošnji policijski službenici  dovršili i kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjim maloljetnikom (17), koji je  13. svibnja oko 21.30 sati, u Baškoj Vodi, tjelesno napao 23-godišnjaka. Momak je zadobio rupturu slezene i zadržan na bolničkom liječenju. Maloljetniku slijedi odgovarajuća kaznena prijava.


M.DIDIĆ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 02:21