StoryEditorOCM

Magla na Dalmatini od Kapele do Skradina

Piše PSD.
17. studenog 2015. - 08:28
Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Slavoniji, Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji te na autocestama A1 između tunela Mala Kapela i čvora Skradin, A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Slavonski Brod te na A6 Rijeka-Zagreb između čvora Oštrovica i tunela Tuhobić, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

 Zbog prometne nezgode na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Križ i Ivanić Grad (69.km) u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom usporeno.

Danas i sutra, od 9 do 16,30 sati, zbog radova na autocesti A5 između čvorova Đakovo i Sredanci, u oba smjera povremeno će se obustavljati promet na pet minuta.

Na riječkoj obilaznici A7 zbog radova na čvoru Orehovica za sav je promet zatvoren izlazni krak za Sušak, dok se u tunelu Trsat u smjeru Rupe vozi jednim trakom usporeno.

Zbog neispravnog kanalizacijskog šahta na državnoj cesti DC1 od čvora Zaprešić prema Pojatnom, kod trgovačkog centra West Gate, vozi se jednim trakom usporeno uz privremenu prometnu signalizaciju.

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih čekanja. Granični prijelaz Harmica sa Slovenijom otvoren je za vozila do 7,5 tona.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

H
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:25