StoryEditorOCM
BiznisLijepa priča iz Kaštela

Super uspješni krizi usprkos: Dimimo bez kune kredita, bez lipe poticaja

Piše PSD.
10. studenog 2014. - 00:33
Nema stajanja, tri para ženskih ruku u rukavicama na veliki stol iz kašeta bacaju losose, svježi su to, obilati komadi, u svakom je minimalno pet kilograma, netom pristigli iz norveških voda. Sjaji im se oko, lijeska narančasto meso koje pod dodirom profi noža, a svakom je cijena minimalno 300 eura, iskoči čim se zareže glatka, zdrava koža. Za tjedan dana hermetički upakiran kao vrsna dimljena delicija svoj će put će iz srca kaštelanskog proizvodnog pogona, ne većeg od 150 kvadrata, nastaviti prema jednom od 200 maloprodajnih mjesta najvećih hrvatskih trgovačkih lanaca.

Ili u drugoj soluciji, k trpezi nekog od 300 hrvatskih visokokategornika i restorana koji drže do svoje gastronomske kvalitete. Pa svom gostu žele ponuditi najbolje, recimo za doručak dimljenog lososa bla...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 17:35