StoryEditorOCM
Dalmacijadan policije

Ivica Puljak: Omiš je grad sigurnog življenja

Piše PSD.
26. rujna 2013. - 22:42
Povodom blagdana sv. Mihovila i proslave Dana policije, pred velikim brojem uzvanika  i gostiju, Ivica Puljak, zamjenik načelnika PP Omiš, je govorio o sigurnosnom stanju na području ove PP i pored ostaloga kazao:

„U svakom slučaju ova godina ja vrlo bitna, za sve nas, jer bilježi jako bobar pomak, što se tiće same sigiurnosti, pa na osnovu statistike možemo kazati da je grad Omiš sigurnog življenja, da se  ovaj grad  može ponositi, i da imamo jako dobru uređenu lokalnu upravu, i jako dobre kontakte i odnose sa građanima. Tu prednjače zajedništvo kroz Vijeće za prevenciju, gdje se s razlogom može očekivati u bližoj budućnosti  dati svoj obol cieloj ovoj situaciji u gradu Omišu...“  

Pitali smo gosp. Puljka, kako bi ocjenio sigurnosno stanje u gradu na ušću Cetine, pa je rekao:

„Na ljestvici od 1-5, mislim da bi najrealnija ocjena bila vrlo dobar. Treba dosta toga doraditi, da bi sigurnosno stabilo posve zadovoljavajuće  ali,  naravno na tome ne može sama policija raditi, nego trebamo sve snage usmjeriti, i sva javna tijela sa javnim ovlastima, da poboljšamo sigurnost građana na području Grada Omiša, odnosno na  cijelom području PP Omiš..“, konstantirao je gosp. Puljak.

Tekst i foto: Davor GRGAT
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 17:50