StoryEditorOCM
Dalmacijadalmatinska turneja

Karamarko u Trogiru: Milanović je mudrac koji se hvali latinskim sentencama i engleskim štosevima

Piše PSD.
22. veljače 2014. - 23:00
/ HDZ se ubrzano priprema za preuzimanje vlasti, ali ne tako da smo pametni te da dijelimo funkcije , već smo završili program oporavka razvoja države i nekoliko projekata od navodnjavanja Hrvatske do izgradnje podzemnih tunela.Imamo projekt koji se naziva „ Hrvatska vrata EU-a“ .Sve to pripremamo, a garancija su nam naši prijatelji iz inozemstva istaknuo je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Trogiru na proslavi 24.godišnjice osnutka HDZ-a.

Po njegovim riječima na SDP-ovoj Konvenciji evidentno je bilo kako je njihova prepotencija i gubitak odnosa sa stvarnošću doista porastao što im je uistinu postao problem.“Niti postoji red, niti što rade, a rast-kakav rast pa BDP im pada , o kojem rastu to oni govore, možda onom u malim centimatrima .Proglasili su sebe najboljom Vladom otkako postoji Hrvatska. Takvim izjavama samo zabavljaju narod ustvrdio je.

Za premijera Zorana Milanovića rekao je da je mudrac koji se hvali latinskim sentencama i engleskim štosevima umjesto da je pokrenuo gospodarstvo. Šef HDZ-a pozvao je državnog odvjetnika Mladena Bajića da borbu protiv kriminala ne provodi selektivno samo prema HDZ-u već da zahvati i vinovnike afera koji su članovi SDP-a ili Kukuriku koalicije.Hoće li Bajiću dati povjerenje za još jedan mandat ovisit će o tome kako Državno odvjetništvo odradi ove slučajeve koji su sada u tijeku, o kojima zvoni u medijima iako se rekao je pokušava u medijima stišati neke od njih.

U ime povjerenika trogirskog HDZ- Filipa Anđelića skupu se obratio tajnik stranke Dar Kostović koji je podsjetio kako je na proteklim lokalnim izborima HDZ u koaliciji s HSP dr.Ante Starčević i HDS-om dobio vlast te kako su od bivše SDP-ove vlasti naslijedili 51 milijun gubitaka , gradske tvrtke u dugovima i viškom zaposlenih.

Gradonačelnik Ante Stipčić istaknuo je golemi problem s deponijem Vučje brdo kojega su dobili također u nasljeđe.Unatoč svemu radimo na poboljšanju infrastrukture i ostalih projekata rekao je.

Župan Zlatko Ževrnja nije baš trogirske HDZ-eovce ohrabrio viješću glede izgradnje novog mosta Čiovo-kopno. Ishođena je dozvola za gradnju.To je državni projekt čiji nositelj su Hrvatske ceste.Na zadnjem sastanku nismo dobili dobre vijesti , ali nećemo odustati ustvrdio je Ževrnja.

Gordana Dragan
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:20