StoryEditorOCM
DalmacijaJAČANJE BRENDA

‘Navigare’ za prste lizat: u marini u Milni otvoren prvi standardizirani ACI-jev restoran

Piše PSD.
18. srpnja 2015. - 18:45
Kako ispričati priču o Jadranu znaju u ACI-jevoj marini. Već je godinama pričaju ponudom, pričaju i kvalitetom. Otvorenjem prvog standardiziranog ACI-jeva restorana u marini u Milni na Braču, započinje novo poglavlje iste priče. A započelo je u četvrtak, svečano, ipak opušteno i uz dobru hranu i pjesmu, kako i priliči vrućem ljetnom predvečerju u užurbanoj marini. Naime, s novopreuređenim restoranom “Navigare” u milnarskoj ACI-jevoj marini krenulo se s uvođenjem novih standarda u ACI-jeve ugostiteljske objekte.
- ACI kontinuirano ulaže u modernizaciju svojih marina te podizanju standarda, kvalitete usluga i proizvoda. Svjesni značenja ugostiteljske ponude, započeli smo i s ovim novim projektom. Želimo postići visoku kvalitetu u gastronomskoj ponudi u svim našim marinama - kaže nam Doris Peručić, direktorica tvrtke Adriatic Club International d.d., poznatije pod skraćenicom ACI.

Ponuda je, govori nadalje Peručić, do sada bila neujednačena i ACI-jeva je želja dovesti je na viši nivo, postaviti standarde kako bi svojim gostima mogli i jamčiti kvalitetnu ponudu.

- ACI je najveći ovakav sustav na Mediteranu i dokaz je i kako tvrtke u državnom vlasništvu mogu uspješno poslovati, nuditi kvalitetnu ponudu i biti primjer, to jest putokaz drugima kako upravljati svojim resursima, poručuje Zdenko Antišić, pomoćnik ministra pomorstva koji je čitav događaj popratio napomenuvši kako vlasništvo nije presudno, već dobro upravljanje.

- Investicija nije ni velika ni mala, ali je promišljena. Imamo namjeru pričati priču i priču ćemo ispričati restoranima kroz dvadeset i dvije naše marine - ističe i Zoran Mladenić, ACI-jev voditelj investicija.

A tu priču koju pričaju okusima moglo se i kušati. Soparnik, inćuni na različite načine, riblji rižoti, kvalitetan sir i dobro vino. Dostavljači su lokalni, hrana je sezonska.

- Standardi koje smo postavili odnose se na kvalitetu, no, ponuda će se, dakako, prilagođavati lokaciji marine. Nudimo kvalitetu koja će zadovoljiti i najzahtjevnije goste, uz osmijeh nastavlja direktorica Peručić.

Priču su otpočeli s Milnom, slijedi ACI-jeva marina Pomer pored Pule, zatim ACI-jeva marina Slano koja je trenutno u izgradnji.

A s Pomerom kreće i još jedan ACI-jev projekt s kojim se projekt standardizacije ugostiteljske ponude i nadopunjuje.
- Oba ova projekta pridonose jačanju i izgradnji ACI-jeva brenda. Usporedno, naime, krećemo s projektom unifikacije, to jest izjednačavanja i sjedinjavanja vizualnog identiteta. Gost koji dolazi u ACI-jevu marinu mora prepoznati kako je došao baš u ACI - kazuje Peručić.

Vizualni identitet istaknut će se ujednačenom signalizacijom, oznakama te standardiziranim izgledom recepcija.
Čitavu su priču, barem za ovu večer, završili velikim vatrometom pruživši Milni, ovoj poznatoj bračkoj nautičkoj luci, mali nebeski spektakl.


IVANA GOSPODNETIĆ



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 23:46