StoryEditorOCM
DalmacijaSaša Lozar i Luka Bulić na klizanju

U nedjelju počinje Božićna bajka u hotelu Le Meridien Lav

Piše PSD.
8. prosinca 2015. - 12:38
Hotel Le Meridien, Općina Podstrana i TZ Podstrane i ove godine su odlučili stvorili jedinstven božićni ambijent na terasi hotela podizanjem velikog natkrivenog klizališta, jedinog s pogledom na more.

Ovogodišnje izdanje Božične bajke pretvoreno je u cjeloviti zimski program, obogaćen Otvorenim skijaškim kupom Podstrana 2016., jer ako niste znali, od sada se ne samo kliže, već i skija u Podstrani.  

Klizalište će biti otvoreno za posjetitelje već od 12 sati, u nedjelju 13. prosinca (od 14. prosinca bit će otvoreno svaki dan od 10 do 21 sat, sve do 15. siječnja 2016.), dok je svečano otvorenje predviđeno istog dana u 19 sati, uz program u kojem će glavnen zvijezde biti Saša Lozar i Luka Bulić.

Najam klizaljki će koštati 10 kuna, a klizanje 10 kuna po satu.

Besplatna škola klizanja održavat će se radnim danom od 16 do 19 sati.

Kako je već postala tradicija, klizalište će zajedno otvoriti Mladen Bartulović, načelnik Općine Podstrana i Arnoud Zaalberg, direktor hotela Le Meridien Lav.

Otvorenju će prethoditi ukrašavanje božičnih borova na klizalištu, koje će kititi mnoštvo mališana iz dječjih vrtića Podstrane, potpomognuti djedom Božićnjakom koji će ih darivati slatkišima.

No to nije sve, taj dan će se na klizalištu plesati salsa, a biti će predstavljeni i svi detalji Otvorenog skijaškog kupa Podstrana 2016., jer ove godine će se u organizaciji hotela Le Meridien Lav, Općine Podstrana i TZ Podstrane i skijati u Podstrani.

Parking u hotelskoj garaži će za posjetitelje i ove godine biti potpuno besplatan.

PSD
Foto: Arhiv EPH
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:46