StoryEditorOCM
Dalmacijapolicijski bilten

Ozlijeđen policajac dok se nalazio izvan službe, napadaču kaznena prijava

Piše PSD.
22. studenog 2015. - 11:12
NOVO:

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je 21. studenog u ugostiteljskom objektu u Uvali Bačvice u Splitu, tjelesno napao i teško ozlijedio 31-godišnjeg policijskog službenika, koji se u vrijeme događaja nalazio izvan službe. 

Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“, javili su u ponedjeljak iz PU Splitsko-dalmatinske.


RANIJE:

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske zabilježena je teška tjelesna ozljeda, prijetnja, pet oštećenja tuđe stvari, jedna teška krađa i četiri krađe.  U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, evidentirano je osamnaest prometnih nesreća, od kojih deset s materijalnom štetom. Tri osobe su teško, a pet ih je lakše ozlijeđeno.

Osumnjičen za oštećenje teretnog vozila

Policijski službenici Policijske postaje Hvar su proveli kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom, za kojeg je utvrđeno postojanje sumnje da je 20/21. studenog u mjestu Svirče, oštetio stakla i unutrašnjost teretnog vozila Man, u vlasništvu 44-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi 20.000 kuna. Protiv 26-godišnjaka je podnesena kaznena prijava, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

Ozlijeđen 31-godišnjak

Jučer ujutro, u splitskoj bolnici je pružena liječnička pomoć 31-godišnjem policijskom službeniku, za kojeg je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Utvrđeno je kako ga je istog dana oko 5 sati, u ugostiteljskom objektu u Uvali Bačvice u Splitu, dok se nalazio izvan službe, tjelesno napala jedna osoba. Utvrđuju se okolnosti napada. Uhićena je osoba koja se dovodi u svezu s događajem i nad njom se provodi kriminalističko istraživanje.

Provala u stan

Nepoznati počinitelj je od 15. do 21. studenog provalio u stan u ulici Domovinskog rata u mjestu Konjsko, te otuđio glazbenu liniju i druge predmete, ukupne vrijednosti oko 6000 kuna. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja i otuđenih predmeta.

pusd
foto: ilustracija cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:55