StoryEditorOCM

Supetar: radioamateri napokon pod krovom

Piše PSD.
17. studenog 2014. - 09:29
Nakon 42 godine čekanja, supetarski radioamateri iz kluba “Vidova gora” konačno su se uselili u svoje nove prostorije. Prethodno su prostor, koji im je na uporabu dodijelio Grad Supetar, uz pomoć donacija uredili i osposobili za rad i djelovanje.

Iako bez adekvatnih prostora, Radioklub “Vidova gora” po ostvarenim rezultatima već godinama drži sam vrh hrvatskog radioamaterizma. Njihov rad mnogi su prepoznali pa donacijama pomažu njihov razvoj.

Na prigodnoj svečanosti, predsjednik radiokluba Ivica Pavišić osvrnuo se na postignute rezultate s mladima i istaknuo kako će novi i tehnički opremljeniji prostor dati još više osposobljenih mladih operatera i elektroničara te im na taj način pomoći u njihovu daljnjem školovanju i profesionalnoj orijentaciji.

Tom prigodom su uručene zahvalnice onima koji su svojim donacijama pomogli da se prostor uredi i omogući kvalitetniji rad vrijednim supetarskim radioamaterima.

Predaji novih prostorija na uporabu bila je nazočna supetarska gradonačelnica Ivana Marković te Ivica Pivačić i Maja Novaković, čelnici Zajednice tehničke kulture Splitsko-dalmatinske županije.
I. RADIĆ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:09