Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu

SMS komentar

Žužul škarta Bellea. Neka ga sad Hajduk dovede ka veliko pojačanje, pa će nakon tri miseca raskinit ugovor. Dino, Spinut

Kako poslati komentar

Nogomet

Objavljeno 10.07.2013. u 18:31

napustio stanove

Stipe Perica: Sto posto ne odlazim u Dinamo, moj cilj je inozemstvo

U Stanovima nisu previše zabrinuti nedolaskom Stipe Perice na  treninge Zadra, očito svjesni kako će teško zadržati  najboljeg strijelca kluba u ovoj sezoni.

Napose stoga jer se odmah po završetku sezone te tijekom Svjetskog prvenstva U-20 počela plesti mreža oko Perice koji je došao u fokus  nogometnih " skauta".

- U razgovoru s agencijom koja zastupa Pericu  zaključili smo da može otići iz našeg kluba. O svim drugim detaljima u ovom trenutku  ne mogu govoriti - kratko će Reno Sinovčić, vanjski suradnik NK Zadar, kojeg više more brige oko skidanja suspenzije , odnosno mogućeg dogovora s NK Dalmatinac koji  financijski najviše pritišće Zadrane.

Od velikih riječi nije ni Perica, koji je prije nekoliko dana zaplovio u punoljetnost.

- Jedino mogu kazati da nisam igrač Zadra, dok ćete objašnjene zašto je to tako zasigurno dobiti uskoro. Ono što sigurno mogu kazati jest činjenica da sto posto ne odlazim u Dinamo, moj cilj je inozemstvo. Radim samostalno na održavanju kondicije da u svakom trenutku spreman  mogu uskočiti u pripreme novoga kluba - kazao je Perica.

Za vrijeme njegovog boravka na SP-u u Turskoj, znalo se govoriti kako je Italija posve izgledna destinacija, međutim,  valja biti strpljiv kad su nogometni transferi u pitanju, jer se i ono nemoguće zna pretvoriti u posve izvjesno.

D.Žura  

Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: BaronCro10 | Komentirano: 10. srpanj 2013. 20:20
Ajde mali u hajduka !!!!
Postat ces pravi a onda idi vanka uzest lovu.