StoryEditorOCM
Dalmacijapolicijski bilten

U Makarskoj pijani 46-godišnjak vrijeđao policajce, na Klisu požar u kući, a u Splitu provalili u trafiku

Piše PSD.
14. svibnja 2015. - 12:27
Policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom koji je u noći 13. svibnja oko 2 sata u ulici Kralja Petra Krešimira IV remetio javni red i mir vikom i galamom kojom prilikom je vrijeđao policijske službenike.

Nakon što se oglušio na upozorenja da prestane doveden je u službene prostorije policije i zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva (alkohola), gdje je i dalje nastavio vrijeđati policijske službenike, te upućivao prijetnje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga stana kojeg koristi.

Pronađene su i oduzete 4 stabljike indijske konoplje duljine od 65 do 85 centimetara, 57.7 grama marihuane, sjemenke indijske konoplje i 20 komada streljiva za automatsko oružje.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnja, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i neovlaštena proizvodnja i promet drogama, doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.

Jučer oko 18.00 sati u prizemlju obiteljske kuće u Klisu u vlasništvu 46-godišnjakinje, u kojoj se nitko nije nalazio, došlo je do izbijanja požara.

Tijekom dana obavit će se očevid u cilju utvrđivanja uzroka požara i nastale materijalne štete.

Tijekom 13/14. svibnja u Teslinoj ulici u Splitu nepoznati počinitelj provalio je u prostorije kioska.

Otuđio je cigarete i duhan. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Policijski izvidi su u tijeku.

M.D., PSD, FOTO: Ilustracija/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:09