StoryEditorOCM
Dalmacijaoglasio se

Škaričić: Bio je to omiški 'miting istine', a Kovačić je obični ulični nasilnik

Piše PSD.
22. prosinca 2014. - 11:42
Oko subotnjeg prosvjeda u Omišu oglasio se šef tamošnjeg HDZ-a Ivan Šakričić:

- Prosvjed u Omišu održan je u organizaciji udruge Volim Omiš, a zapravo iza svega stoji gradonačelnik Ivan Kovačić i njegova ekipa iz Omiša, Split, Metkovića, Primoštena… Cilj ovog prosvjeda je jedan jedini, a to je ostanak na vlasti Ivana Kovačića pod svaku cijenu. Ako ne može na demokratskim izborima, onda metodama linča, hajke, uličnog terora prema gradskim vijećnicima, i na kraju klasičnim događanjem naroda, dovođenog i autobusima.

Miting istine. Zvuči poznato, zar ne?! Ivan Kovačić je zapravo samo obični ulični nasilnik, koji će najviše ostati poznat po tome što je napao čovjeka, sam se ozljedio, a zatim je to u medijima prikazano kao pokušaj njegovog ubojstva. Jedan novinar je čak zavapio „ Narode tuku nam najbolje sinove, Kovačića u Omišu i Petrova u Metkoviću“. Sada vidimo nije to slučajno zavapio. Zapitajmo se što će biti s nama ako su nam takvi najbolji sinovi.

Kovačić o projektima važnim za Grad pa i o zaobilaznici ne zna ništa, niti želi znati, a to ni ne krije. On i njegovi istomišljenici bezrazložno prozivaju DORH, te lažno optužuju bivšu vlast za pljačku i korupciju. To je sve što znaju. Prosvjed koji je bio skroman, u medijima je prikazan kao veličanstven, pokazao je da građani Omiša ne nasjedaju obmanama Ivana Kovačića i organizatora mladog umirovljenika Ivana Barišića.

Hrvatska demokratska zajednica je od svog osnutka, kroz svoje djelovanje zastupala interese Grada, njegovo ravnomjeran razvoj i podjednako sve građane grada Omiša. Postigli smo velike rezultate i na to smo ponosni - navodi u svome priopćenju Škaričić.

PSD
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:20