StoryEditorOCM
DalmacijaDOBRO DJELO

Kaštelanskim beskućnicima paket lijekova

Piše PSD.
21. veljače 2014. - 23:45
Kada je prije desetak dana zamoljen da kaštelanskom prihvatilištu za beskućnike, koje vodi Udruga “Sv. Jeronim” iz Kaštel Gomilice, u skladu s mogućnostima doniraju najosnovnije potrebe za prvu pomoć, ravnatelj Županijske ljekarne Mate Portolan nije dvoumio ni trena.

Samo nekoliko dana poslije nadređeni iz prihvatilišta pozvani su u Županijske ljekarne u Kaštel Starom gdje ih je dočekao paket raznih ljekova u iznosu od gotovo 4000 kuna.

Nema čega bekućnicima nije donirano. Od ranih analgetika, zavoja, flastera, kapi za uho i nos, aparat za mjerenje tlaka i šećera u krvi pa do ormarića hitne pomoći.

- Ovo je uistinu hvalevrijedna donacija koja će nam biti od velike pomoći. Često puta nam se događalo da korisnicima trebaju neke osnovne tablete, primjerice za glavobolju, zubobolju ili prehladu. Sada sve to imamo u našem prihvatilištu pri ruci, i ovim putem iskreno zahvaljujemo ravnatelju Ljekarni Mati Portolanu na iskazanoj gesti - kazala je koordinatorica prihvatilišta za beskućnike Milkica Janković.
JAKOV ŽARKO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:34