StoryEditorOCM

POLICIJA ISTRAŽUJE Makarska: tri ženske osobe pale i slomile ruku - učenici prolijevali ulje?!

Piše PSD.
30. prosinca 2011. - 17:08
CROPIX
Tijekom četvrtka tri su se ženske osobe poskliznula na gradskim ulicama u središtu grada i pri tome zadobile prijelom ruku. Potvrdio nam je to zamjenik voditelja hitne pomoći makarskog Doma zdravlja dr. Bobo Daskalović.

Dvije su žene pale na istome mjestu u prolazu s Kačićevog trga prema rivi, dok je treća ženska osoba pala ispred zgrade SDP-a na Trgu Tina Ujevića. Na istome mjestu dva se puta za redom nešto kasnije poskliznulo dijete.

Također doznajemo da se na Kačićevom trgu također pokliznuo muškarac, ali ništa nije slomio. Budući da je bilo toplo i da nema nikakve poledice, a da su tri prijeloma jedna iza drugoga zaista neobični za Makarsku, ubrzo se gradom proširila priča kako su „nestašni“ momci polijevali ulje ulicama grada.

U vezu s time doveli su se neki učenici koji su ranije uljem namazali školske skale, pa je jedan đak s kompliciranom operacijom kičme, bio jedna od žrtava pokliznuća. Osobe s prijelomima završile su na hitni kirurški prijem KBC Firule gdje su im ruke namještene i stavljen im je gips. Slučaj ispituje policija.

Ana Dragičević
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:23