StoryEditorOCM
ŽivotEuro gastro festival

Na splitskoj Rivi planuo bob sa sipom, špecli, paella...

Piše PSD.
25. rujna 2014. - 18:10
U povodu današnjeg Europskog dana jezika, na Rivi se održao "Euro gastro festival Split 2014.", pod pokroviteljstvom Grada Splita, Splitsko-dalmatinske županije te Ministarstva poduzetništva i obrta.

Bila je to prigoda da se građani i posjetitelji Splita upoznaju s gastronomijama zemalja članica Europske unije, koje su predstavili najbolji hrvatski i splitski kuhari, ugostitelji i obrtnici. Festival je otvorio gradonačelnik Ivo Baldasar, koji nije previše govorio, nego je pozvao ljude da degustiraju sve delicije, nakon čega je i sam obišao gastronomske punktove.

Dobra je, ali nije kao hobotnica

Najprije se, kako to i priliči, zadržao na štandu Hrvatske, gdje su kuhari "Oštarije Viđakovi" pripremili tradicionalne dalmatinske specijalitete – bob sa sipom i hobotnicu s njokima. Pote...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:32