Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Hajduk

Objavljeno 28.06.2013. u 10:19

'Stanje je alarmantno'

Tudor: Hajduk treba staviti u ruke privatnika, sve ostalo je preživljavanje

/ Željko Hajdinjak / CROPIX
Pregovori s Amerikancima, potencijalnim ulagačima u Hajduk imaju i svoj refleks i na tabor momčadi "bijelih" na Pohorju. Premda se nogometaši ne miješaju u poslovne stvari, trener Hajduka Igor Tudor zauzeo je svoj osobni stav i bez krzmanja ga podijelio sa sedmom silom.

Nakon što smo pretresli stanje u momčadi koja je zabilježila sve tri pobjede na pripremama, pitao nas je "a što ima dolje nova s Amerikancima"?
- Razgovara se... – rekli smo mu neodređeno, na što je Tudor kazao:

- Osobno mislim da Hajduk treba staviti u ruke privatnika! To bi bio jedini spas. Što je alternativa?! Da ovako čekamo od prodaje do prodaje igrača? Hajduk na taj način ne može živjeti, objektivno to je nemoguća misija. Što ako se dogodi da dođe dan i da nemamo koga prodati? A to se može dogoditi. Problem neimaštine je stvaran i može buknuti preko noći. Stanje je alarmantno, jer para nema. Izlaza nema bez privatnika i ulagača novca...

Naravno, treba vidjeti koliko su ulagači ozbiljni:
- Ja govorim svoj osobni stav, ako su ozbiljni ulagači onda dileme ne treba biti! Jer, nema vremena za čekanja. Nećemo valjda čekati i riskirati da doživimo sudbinu onog škotskog kluba, e, Rangersa, pa da se spustimo u četvrtu ligu zbog bankrota. Ne trebamo se ničega plašiti, jer nitko neće odnijeti Hajduka iz Splita. Cijeli svijet tako funkcionira. Mislim da Hajduk treba staviti u ruke privatnika. Plaće danas u Hajduku kasne pet mjeseci, a na računu je nula – rekao je Tudor.

Ni više ni manje.   SLAVEN ALFIREVIĆ

Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: Davor_Juricic-DakiST | Komentirano: 30. lipanj 2013. 2:35
Ovome od ispod, što svako malo minja imena, a stavlja isti komentar na svaku temu sistemom copy paste, iskreno i dobronamjerno preporučujem psihijatrijski pregled i ispovjed kod popa bilo koje vjere jer tim svojim postupcima vrši agresiju na ovim stranicama i puno govori o sebi i svom psihološkom stanju. Unatoč umnažanju istog sadržaja, želim ga obavjestiti da mu ga ja osobno još uvijek nisam pročitao nego ga automatski brišem čim pročitam prvih par rijeći:"Zadnjih desetak godina..."! Čim se prvi put pojavio taj njegov komentar, odmah sam osjetio da je riječ o bolesnoj laži i odmah sam je obrisao, ali očito i on osjeća da mi svi drugi to isto osjećamo i upornim kopiranjem i stavljanjem želi nas natjerati da to pročitamo, ali malo sutra, kod mene je baš izazva kontru i potvrdu moje pretpostavke da je rijeć o poremećenom umu i još uvijek nisam a ni neču pročitati tu njegovu palivatru. Poručujem da bi bilo bolje da se svima obrati, otvoreno, drugim riječima i konačno kaže što želi postići. Mislim da svi drugi čitaoci misle o njemu kao i ja i da isto tako brišu to na prvi pogled. Umisto šta minja imena, a stavlja isti tekst, kad će više staviti isto ime a drugi tekst pa me možda uspije prevariti da čitam dalje od prve tri riječi ili me možda zainteresira pametnim konstatacijama ili bilo kojm vrstom humora makar i promašenog kiselog. Daj malo više promjene čovječe, ako to uopće jesi! Nevjerojatno šta taj misli o sebi i za šta drži nas druge.
Komentar od: | Komentirano: 30. lipanj 2013. 0:44
Zadnjih desetak godina u Zagrebu je lakše ili teže premlačeno na stotine Dalmatinaca. Žrtve su uglavnom studenti. Policija je više puta morala čuvati ćak i studentski dom. Poznatije žrtve su Željko Kerum, Jasmin Stavros, Dražen Lalić, itd. Vjerovali ili ne, ćak su i neke radio postaje legalno pozivale na nasilje. Mržnja je toliko velika da je za Dalmatince jednako opasan Zagreb i Beograd. Eto takav Zagreb odlučuje o Dalmaciji, zato i imamo uništenu Dalmaciju. Ista mržnja dogada se u nogometu. Suci svake sezone opljačkaju Hajduk za najmanje 10 bodova, a Dinamu poklone najmanje 10 bodova. Yebe mi se, to je sve što je na tu temu rekao Vlatko Marković. Hrvoje Maleš je dokazao da mafija drma nogometom, i što se dogodilo, brutalno ga je izvrijeđao Zdravko Mamić. To je isto kao da netko javno brutalno izvrijeđa Vesnu Balenović. Strašno, kao da živimo u doba zločinca Anto Pavelića koji je prodao Damaciju. Osim toga, nogometni savez je došao na vlast nasiljem i prevarom, zato se ne čudim što suci i dalje pljačkaju Hajduk, kao što se ne čudim da nogometna reprezentacija neče još 15 godina doći u Dalmaciju, što je dobro, jer nama se ionako svi skupa odavno gadite.
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 18:58
nema problema ako ga ne žele prodati onda odmah od danas k.ur.ac u čelenku a ne novac i krediti.jedina stvar je to što se boje da više neće biti marčapije i da će svi nesposobni dobit nogu u guzicu.
Komentar od: Davor_Juricic-DakiST | Komentirano: 28. lipanj 2013. 18:39
Jadan ti je onaj ko prodaje didovinu, nacionalno blago i naslijeđe svojih otaca!
Komentar od: A.C. Milan | Komentirano: 28. lipanj 2013. 18:28
U slucaju da se odluci prodat amerikancima dobro pazit di se ugovor sklapa.Jedna od najboljih advokatskih kancelarija koja se upravo i bavi ovakvim tipom ugovora je CLEARY GOTTLIEB STEEN @ HAMILTON LLP iz Londona.
Komentar od: BaronCro10 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 17:27
Ma sigurno !!!!
Vidin da svi koji su zivili vanka razmisljaju
indenticno !!!
Samo oni domaci sta su navikli da se lova bere na grani su protiv ovakve logike!
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:50
Still drama on SD portalche
veri najs
Komentar od: majstor Bob | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:42
Pošto vidim da su na ovom članku veliki znalci situacije oko prodaje Hajduka objasnit ću im malo neke stvari.Našeg Hajduka želi kupit jedan hrvatski tajkun koji se iz više razloga ne želi javno prezentirati.Neću napisati čime se bavi jer bi onda znali tko je u pitanju.U posao je uveo jednog hrvatskog nogometnog menadžera (nije iz Zagreba) koji je da zamaže oči doveo ove Amerikance. Ovaj naš bi svakako uložio lovu u Hajduk ali ga je strah kako će navijači Hajduka reagirati a pomalo se boji i reakcije navijača ostalih hrvatskih klubova da mu posa ne bi patio. Postavlja se i pitanje da li bi mu Hajduk samo služio kao paravan za pranje love?Uglavnom Hajduk triba lovu da ga ne zadesi sudbina Rangersa ali klub mora uvik ostati s istim imenom i uvik s istim sjedištem gradom Splitom. Sve to triba pametno ugovorom regulirati.
Komentar od: buttermaker | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:41
Komentar od: The_Boss | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:26

Znači dužni smo skoro 90M kuna i još 5 plaća igračima i RZ?

Bit će gusto
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:39

Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:14
Mamič i Fiorentini u udruženom pothvatu kupnje Hajduka preko amerikanaca...

Jel vi ljubitelji "diteta puka" ikad pročitate idiotarije koje pišete?

-------------------------------------------------

hahahahahahahahaha Mamić i Fio preko Amera kupuju Hajduka hahahahahahahahahahaha
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:35
Komentar od: core | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:43
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:31
ko god se imalo razumi u marketing & Hajduk,
kao i u stanje na tržištu, ZNA da se od
marketinga MOŽE ostvarit 30-35% proračuna kluba,
dakle od 3-5 miliona EUR-a...
----------------------------------

lipo pišeš..
molin te objasni na koji način ostvariti ovoliku zaradu.

##################################


NIJE PROBLEM NI OD STRANE DRUIDA OBJASNITI KAKO OSTVARITI TOLIKU ZARADU...
OBJAŠNJENO I NACRTANO JE U LIPU!
I TO ONOME TKO ODLUČUJE ŠTA SE RADI!

RADIJE PITAJ PRIDCIDNIKA DA TI OBJASNI ZAŠTO SE BLOKIRALO I ZAŠTO SE NIJE DOZVOLILO HAJDUKU DA U LIPU TOLIKI PROFIT OSTVARI?

A ONDA ODMAH POTOM, PITAJ I N.O., PA ONDA I OVE ŠTO "BRANE HAJDUK OD INVAZIJE AMERA", KAKO TO DA IM, BEZ DA TREPNU, NA ČELU UPRAVE SJEDE LJUDI KOJI SU BAŠ TOM BLOKADOM PROFITA OD IZVJESNIH 3-5 MIL.EURA, "POMOGLI" OSTAVITI HAJDUKA DA BAULJA U DUGOVIMA IZLOŽEN "NAPADIMA AMERIKANSKIH SUMNJIVACA"...
I NIKOM NIŠTA! SVI U FOTELJI! BEZ OSTAVKI!

NJIH PITAJ!
A U DRUIDA NE SUMNJAJ!
ON GOVORI ISTINU, KA SVETO PISMO...

GUBITAK OD PROPUŠTENE DOBITI OD MARKETINGA ,SAMO U ZADNJE 3 GODINE IZNOSI CCA 60-70 MIL.KN!

OTPRILIKE BAŠ ONOLIKO KOLIKI JE SAD "NESNOSNI DUG"
I NAD KOJIM SE TOLIKO CVILI I KOJI SLUŽI KAO "DOKAZ DA NE MOŽE BEZ PRODAJE"!

TO JE TAKO, A DRUGA JE STVAR ŠTO BAŠ ONE KOJI SE NAJVIŠE KUNU U HAJDUKA I "NEOVISNOST", ZBOG TOGA BOLI KITA!

Komentar od: 1911prvak svita | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:34
niko,

je licemjerno imas pravo...ali isto je licemjerno da je nekima prije samo 2 miseca smeta Fredi a sada ne...
Komentar od: josko7 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:29
Sta se svadjate... zar ne zivite u demokraciji?
Ako je vecina za prodat, onda triba prodat. Ako je vecina za prizivljavanje, onda neka prizivljava.
Najveca opasnost za Hajduka su navijaci koji bacaju baklje. Zato se bojin da s prodajon ili bez prodaje Hajduk iduce godine vidit nece Europe.
Komentar od: Niko33 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:24
spadalo

https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash3/c14.14.172.172/s160x160/1010763_621389451213661_931848863_n.jpg

:-)))
Komentar od: 1911prvak svita | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:20
i imas pravo spadalo,

meni je Tudor drag i volija ja bi da uspije, ali nije njegovo da po novinama daje i******ave o strukturi kluba.....njegov posal je teren..

evo ja radin u njemackoj i da dam ovakvu i******avu o mojoj firmi u novine momentalno bi otkaz dobija i nema veze u kakvim je problemi firma !
Komentar od: dioniz | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:17
AKO
Komentar od: dioniz | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:16
ako su ozbiljni ulagači...nemamo se šta mislit...jer uvik može bit i gore...pa tako ne bi ni bilo rasprave prodat ili ne...bilo bi daj šta daš...ovako se samo zavaravamo da možemo bez pravog vlasnika sa friškim šoldima...
Komentar od: 1911prvak svita | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:16
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:58
---------------------

pa i da nisu sumnjivi - ja nebi svoj narodni klub proda pod nikakvu cijenu za instant rezultat od par godina.....

uprava mora nac sponzora/ulagaca i mozemo sve to sami napravit sta bi i ameri, al su oni pametniji od nas ?

i slazen se sa vecinom ako u dogledno vrime ne slete sponzori tribaju ic ca !

i bas ga sad triba prodavat kad je doveden prid stecaj i kad ga je najpovoljnije uzet za malu lovu !

i ovo je samo moje misljenje ka i vi sta imate svoje i vec unaprid molin bez vridjana i nemoj te mi lipit nikakve etikete....

jer jadno je to kad se pocme sa crvenin kmerima, partizanima itd, jer to znaci da su argumenti nestali !

Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:14
Mamič i Fiorentini u udruženom pothvatu kupnje Hajduka preko amerikanaca...

Jel vi ljubitelji "diteta puka" ikad pročitate idiotarije koje pišete?
Komentar od: lutvinka | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:06
JA VIDIM DA NEKIM NISU JASNE OSNOVNE STVARI

spadalo

nije bitan fredi,kredi, maminjo i njegov trener iz amerike ni ti ni ja nismo bitni...

BITAN je onaj koji daje ojre i koliko ih daje..on je bitan...ovi svi lagano ispadaju iz igre možda odmah, možda nakon kraćeg vremena..

Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:05
Šta kazat?Koju poruku poslat?
Večina je ZA velikog Hajduka!!!!!!!!!!!!!


Treba li dionice Hajduka prodati američkim investitorima?
Da (69%)


odgovora: 529
Ne (28%)


odgovora: 218
Ne znam (3%)


odgovora: 24
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 16:00
MLADEN GRDOVIĆ

Nisam kupio dionice jer sam preemotivno vezan uz Hajduka, a i ne bih mogao podnijeti kad bi mi netko rekao da zarađujem na račun “bijelih”. Eventualno mogu pomoći svojim glasom i statusom.

hahahaha
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:58
OVO JE RUGLO OD ZEMLJE.

NA BUBNJU JE SVE ŠTA SE MOŽE PRODATI (GUZICE SMO IONAKO PRODALI VEĆ ODAVNO) A SADA ĆEMO MAMIĆEVIM CIGANIMA PRODATI I HAJDUKA!!??

A DA JE ZEMLJA IDIOTSKA, DOVOLJNO GOVORI DANAŠNJE IZGLASAVANJE ZAKONA KOJIM SE ŠTITE UDBAŠKE UBOJICE. I NIKOM NIŠTA.

ČETNIK NIKOLIĆ NA PARADU EU - I NIKOM NIŠTA.

MA GADITE MI SE.
Komentar od: 1911prvak svita | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:57
ka prvo - i Höness ima koliko oces i opet je napravija kriminal, sta je to njemu bilo potribno ? a nije ni jedini primjer , znate i sami

ka drugo - trofej marjana se igrao kad nije bilo 4 pretkola za euroligu, zato je to danas skoro nemoguce kad pogledas kakav je natjecaljski kalendar a di su jos SP i EP i natjecanja mladih uzrastaja - jedna prijateljska utakmica je plafon.... sami vidite da smo mi poceli vec pripreme a ovi bogati jos igraju Konfedcup

ka trece - ako kazete da nije liga ni toliko losa i da ce bit vise interesa za nju, onda nevidin nikakvi razlog da mi ne probamo sa modelom ka njemci -da nemoze funkcionirat je samo argument kokosara koji bi Hajduka kupili a argumenti nikakvi
Komentar od: Niko33 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:55
Komentar od: bellygunner | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:41
Ma neće od ovoga bit ništa!

Sisari će navlačit, priko grada i navijača koliko je god moguče. Dok se ameri ne olade.

A oladit će se sa prvim danima Rujna, kad budemo na minus 12 bodova i kad na stadionu posjeta padne na 5000 ljudi.

A tad dolazi i kredit na naplatu...

----------------

Ma ja mislim da nitko nije za prodaju pošto poto.
Mora se to sve dobro i sa svih strana provjeriti.
Ovi ameri su očito neupućeni čim su Fia stavili u prve redove. Najvjerojatnije od ovog ništa, ali tko zna.
Ali kada pođu neki koji su bili svim srcem za Peroševu privatizaciju sada nama nama nabijati nanos "prodaj ćaćino gubo", "nećeš gubo" "dite materi hajduk puku". Odjedanput se oni potpuno okrenu i postanu neki novi spasitelji. Onda nas spašavali Peroševom privatizacijom, a sad nas spašavaju zabranom prodaje. Da popyzdiš.
Komentar od: buttermaker | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:54
Sinoć san gleda Talijane i Španjolce(yeben van ma ter na HTV-u i 4 programa za uh lj be a ja moran na rts) i bogme 3-5-2 taktika je izneredila 4-3-3.Šteta,velika šteta za žabare šta su sve promašili.
Komentar od: a.j | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:46
ma ljudi nema problema ja neznan koji se k******** vi sekirate,ako pokemon ojdanić gruić lekić grba islamović i ekipa mogu sredit klub likvidnost opsigurat plaće vratit dugve uložit u momčad uložit u klub,ulozit u kadrove,da rezultat ne pati,borit se s dinamon rjekon i spliton neka ga baladasar da njima na upravljanje,pa da vidimo dokle će sa svojon pameti stić, u osiguranju od bankrota nek založe svoju imovinu.Kad toliko vole Hajduka.Čića miče gotova priča.
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:44
haha kako smo zasrali onaj Bili Kutak na forumu.hr haha

Po ure yebanja onih kretena
Komentar od: psiho jež | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:43
EVO ZA SVE KOJI ŽELE USPOREĐIVAT HNL SA NEKOM NORMALNOM LIGOM
ZA SVE ONI KOJI MISLE DA SE U HNL-U MOŽE NORMALNO FUNKCIONIRAT I PROFITIRAT

NEK PROČITAJU OVAJ ZANIMLJIVI TEKST IZ SUSJEDSTVA

SVAKA SLIČNOST SA HNS-OM I HNL-OM JE SLUĆAJNA ! :-)http://www.b92.net/sport/teme/novakovic.php?yyyy=2013&mm=06&nav_id=727046

:-))Komentar od: core | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:43
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:31
ko god se imalo razumi u marketing & Hajduk,
kao i u stanje na tržištu, ZNA da se od
marketinga MOŽE ostvarit 30-35% proračuna kluba,
dakle od 3-5 miliona EUR-a...
----------------------------------

lipo pišeš..
molin te objasni na koji način ostvariti ovoliku zaradu..
Je li triba nači poštenog domoljuba koji će uložiti novce svoje a onda bi on naša isto tako domoljubne sponzore??
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:42
ajmo ljudi stvarno pričekat ponudu a i bilo bi dobro kad bi se još iskopalo malo informacija o ovim ljudima i njihovin vezama sa RH i ljudima tu (recimo fredijen). di su sad pravi novinari da to odrade, na ove iz slobodne ne računan, ovo je ionako sprdnja od novine...
Komentar od: lutvinka | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:42
psiho jež

ma sve ok ipak mi svi manje više imamo svoje obitelji i one su ipak najbitnije tako što se mene tiče ko hebe mater i ovim amerikenjcima i svim drugim ali...

mene hebe najviše u našoj banana državi jedna stvar a to je kad ti kreten i pichka od čovjeka dođe na nekakav položaj za koji je j*****hki plaćen a kad se pojavi bitno pitanje pa nek je i izdaleka škakljivo, on će bez razmišljanja laganini se pozvati na referendum pa nek sirotinja odluči..e to mi ide na živce više od ičega..nema pravog čovjeka da ga hebeš..u hajduku ne smiju disati od menadžera i ostale bande pa postavili ženu za predsjednika NO ..iza suknje se skrivaju nemožeš vjerovati..ulaze u prodaju blaževića najboljeg golmana hnl samo da bi mafija bila na kraju zadovoljno koliko toliko..da se kaže da i hajduk surađuje..zarada je tek u drugom planu..pri tome ne mislim da je mali kalinić loš ali tako raditi pa to nema nigdje.
Komentar od: psiho jež | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:38
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:34

znaš oni mentalitet
ma to su stranci
oni su gospoda
puni ka brod
neće se oni šporkavat zbog par milijuna $
:-)

Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:34
psiho jež


o, našlo bi se toga još po ciloj Hrvatskoj, od željezare sisak, diokija, hotela u primoštenu...
zato triba bit oprezan, ne prodavat na brzinu prvin klošarima kojima med teče iz usta...
neka prov daju konkretnu ponudu i to s detaljnim planom rada
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:34
pitanje:

zašto nije ni na lito ove godine, kao ni u
zimskoj pauzi organiziran "trofej marjan",
možda se neko boji da bi Hajduk mogao i tu
zaraditi koji eur i pokazati da se može
pošteno raditi (i zaraditi), ili je to teško
jer se tu svaki ukradeni % MOŽE LAKO VIDIT???
Komentar od: tragurium | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:31
;)
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:31
ko god se imalo razumi u marketing & Hajduk,
kao i u stanje na tržištu, ZNA da se od
marketinga MOŽE ostvarit 30-35% proračuna kluba,
dakle od 3-5 miliona EUR-a...Komentar od: Niko33 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:30
“dite puka“
Na skupštinu dioničara ne možeš ako nisi kupio dionice.
Dionice nisi mogao kupiti ako si 2009. imao manje od 18 godina.
Naravno nisi ih mogao kupiti ako si siromašni pučanin.
Ako ne dođeš na skupštinu ne možeš pitati što te interesira.
Ako pitaš ovako preko portala kažu dođi na skupštinu pa pitaj.
Ako pošalješ mail nitko ne odgovara.
Ako hoćeš odlučivati o NO moraš se učlaniti u NH i moraš imati preko 18 godina.
Ako se hoćeš učlaniti u NH moraš dati 100 kuna godišnje.
Ako se ne učlaniš u NH nisi pravi navijač i začepi.
Živilo “dite puka“! Živila stoka sitnog zuba!
Dole pedofili koji već 23 godine natežu “dite puka“!
A što se neki čude Tudorovoj i******avi?
Pa kako će čovjek raditi sa momcima kad nisu primili plaću pola godine?
Oremuš reče nemam za germe, a kamoli za kruh, kidam u Izrael.
HŽV!
Komentar od: tragurium | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:29
Predragi sine,
nije on tebe krivo razumija,
nego samo pokvareno imputira da bi tobože poentira.
Komentar od: psiho jež | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:27
Komentar od: lutvinka | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:49
ovdje od nekih nickova čujem kako bi moglo biti teorije urote i zavjere pa npr da su to neki klošari iz amerike potpomognuti s dva tri domaća izdajnika haha..i vidi vraga ulažu u hajduk 250 milijuna nečega, ni manje ni više a jesu klošari...

##################################################

ljudi su ovde s pravom sumnjičavi

nagledali smo se mi OVOD "ulagača"

ne triban ti pisat koliko su se isto tako
slatkoriječivi Poljaci bili obvezali uložit
u "Željezaru Split"

ili braća Ladini u Dalmatinku Sinj npr..

ili englezi u izgradnju turističkog naselja
na ruševini tvornice u Dugom Ratu
(isto kompanija od 3 zaposlena sa sjedištem u Londonu i 2-3 lokalna muteža)

a zanimljivo
svi su samo isisali nekoliko puta više od uloženog i digli sidro


ajmo vidit jesu ameri konkretni
a ne odma

proda prodaj prodaj


Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:27
Komentar od: bellygunner | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:24

krivo si me razumija...

ali dobro...
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:26
ako u DALMACIJI*
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:24
NAJVEĆI USPJEH ZLIKOVACA-U.HLJ.E.B.A , PARAZITA, KRIMINALACA, NERADNIKA, OTIMAČA,
uz otimanje para od Hajduka preko sumnjivih

transfera (npr. poklanjanje igrača, tjeranje igrača
koji nemaju ugovore sa njihovim menadžerima, potpisivanje visokih % kod odštete, potpisivanje i
produživanje ugovora sa ozljeđenim igračima, prodavanje za objektivno
daleko manju vrijednost, prodavanje bez obezbjeđivanja
garancije - čitaj slučaj škartini, prodavanje talentiranih juniora za siću i dr.),
miniranja marketinške službe,
nepotpisivanje ugovora za poslovni prostor na stadeionu, nekomercijalno izdavanje stadiona,
potpisivanje štetnih ugovora (umbro, mak(a)ron),
JE I TO ŠTO SU UBJEDILI VELIKI BROJ NAVIJAČA
(koji vjerovatno vole Hajduk, ali nisu baš
sposobni razmišljati svojon glavon)
DA HAJDUK NE MOŽE
ŽIVJETI SAMOSTALNO I BEZ STRANOG KAPITALA.
lako je zbrojiti da su desetine miliona eura
UKRADENE posljednjih godina od HAJDUKA, i samo
treba uraditi matematiku, koliko bi Hajduk sada lakše
živia da su mu ti novci na računu, umisto
što su na računima onih koji su Hajduka krali
svih ovih godina.

još nešto, najbolja pozicija za krađu su sportski
(ne)uspjesi, kao što su druqa mista iza dinama,
i priče kako "PARA NEMA, A NEĆE IH NI BITI", ili
"NEMAMO REZULTATSKI IMPERATIV", kao i
"SAMO DA DOĐEMO NA NULU, PA ĆE NAM KRENIT",
to su samo pokazatelji,
koliko su beskrupulozni i sigurni da će njihov
plan (K)rada biti neometano izveden...

NJIHOVA PANIKA JE SVE VEĆA,
POTRIBNO JE JOŠ SAMO MALO I HAJDUK ĆE OPET
BITI USPJEŠAN KLUB NARODA.
za to je potribno da počne funkcionirati kao
nečiji klub (klub njegovih navijača), a ne kao
do sad da ostane NIČIJI KLUB, koji kradu
kako stignu i koliko stignu...

AKO U DALOMACIJI NE POSTOJI DOVOLJAN BROJ
ČASNIH LJUDI KOJI TO NEĆE DOPUSTITI ONDA I TRIBA
DA PROPADNE, sa kupcem i privatnim vlasnikom
ili da nastavi da se gasi kao i do sada...

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:21
Komentar od: buttermaker | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:17

ne gledaj jačinu klubova nego to da igramo u mamić lizi di on sve kontrolira i ako kojim slučajo hajduk bude jaka momčad više će ga krast...

Komentar od: Alfa_551 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:19
Zatražiti obavezno mišljenje i ovog igrača :

Hrvat David Diehl koji je igrač američkog nogometa i osvajač Superbowla 2007. godine u dresu New York Giantsa

http://www.jutarnji.hr/igrac-americkog-nogometa-i-osvajac-superbowla--david-diehl--posjetio-poljud/956490/
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:18

Komentar od: lutvinka | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:59
ovdje u vezi kupovine većinskog dijela dionica nije u pitanju jeli to dobro ili nije..i vrapci na grani znaju da je to ne dobro nego pravi pravcati SUPER BINGO, ako ne vjerujete pitajte one igrače koji nisu dobili plaću pola godine...
nego je u pitanju ko sa tom kupovinom dobija a ko gubi..to je glavno pitanje i oko toga se koplja lome...normalan navijač i čovjek koji voli hajduka i nije na njegovoj sisi naravno da će poželiti vlasnika koji će uložiti novac i pokušati spasiti klub pa na kraju nek i zaradi bilo bi fer...
______________
ajmo pričekat i vidit šta konkretno amerikenjci nude... mislin da bi o ovome poslu tribalo bit sve transparentno,znači da svi znamo točno šta se nudi jer ako ćemo odlučivat na referendumu onda moramo imat informaciju
Komentar od: buttermaker | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:17
Glavni problem svi ističu ka neatraktivnu ligu...e pa ne bi se složija,bila je i ukrajinska di je dinamo Kijev drma do dolaska Shahtara,pa Dnipro,Metalist i drugi i vidi ih sad.

Jedan Split prodaje igrača za par milijuna €,tu je Rijeka,Belupo,mi i agregat konstante,mogla bi liga bit napeta i zanimljiva a ulaskom u EU i naši igrači nisu više stranci a uvik imaju cijenu.

Stoga, ako grad ne želi prodat neka bar nešto uloži jer će se vratit višestruko,koliko ljudi se slije sa strane i potroši love ako smo "utanko" u prvenstvu i Europi.
Ja ću opet kupit mlajen pretplatu jer iman popust ka penzić i član ali sam sebi govorin da san budala i idu mi na khurac s ovakvim ponašanjen.

Pita san danas,je li se ovih -24M računa u ukupni dug ili šta,je li netko zna?
Komentar od: lutvinka | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:16
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:04
...normalan navijač i čovjek koji voli hajduka i nije na njegovoj sisi naravno da će poželiti vlasnika koji će uložiti novac i pokušati spasiti klub pa na kraju nek i zaradi bilo bi fer...

normalan navijač???

a šta sam ja onda???

mentalno poremećena osoba??
------------
ti si dobar ali zaveden:)
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:11
http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/max-glover-suh-su-vrlo-ozbiljni-igraci-pocet-ce-uciti-hrvatski-jezik-clanak-576261

ovo su redikuli a ne ozbiljno
i ulagači...
Komentar od: Alfa_551 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:08
Mislim da predstavnici Torcide OBAVEZNO , moraju biti prisutni , na svim sastancima sa Amerikancima !

Obavezno omogućiti svim građanima Splita i Dalmacije , LIVE-prijenos sastanka iz Banovine !!!

Kad čujemo njihovu priču , i onda triba biti JAKO OPREZAN !

Možda im dati neku vrst Koncesije na recimo 5-godina . Jer mi njih nepoznajemo , a bogami ni oni NAS !

Stara Torcida
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 15:04
...normalan navijač i čovjek koji voli hajduka i nije na njegovoj sisi naravno da će poželiti vlasnika koji će uložiti novac i pokušati spasiti klub pa na kraju nek i zaradi bilo bi fer...

normalan navijač???

a šta sam ja onda???

mentalno poremećena osoba??

Komentar od: lutvinka | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:59
ovdje u vezi kupovine većinskog dijela dionica nije u pitanju jeli to dobro ili nije..i vrapci na grani znaju da je to ne dobro nego pravi pravcati SUPER BINGO, ako ne vjerujete pitajte one igrače koji nisu dobili plaću pola godine...
nego je u pitanju ko sa tom kupovinom dobija a ko gubi..to je glavno pitanje i oko toga se koplja lome...normalan navijač i čovjek koji voli hajduka i nije na njegovoj sisi naravno da će poželiti vlasnika koji će uložiti novac i pokušati spasiti klub pa na kraju nek i zaradi bilo bi fer...
Komentar od: barber | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:59
provjerit amere i ako je sve cisto,ako postoji plan rada i lova za ulaganje velika mi mozemo biti najveci klub na ovim prostorima,a bogme najzad ponovo nesto u europi predstavljat
Komentar od: barber | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:57
nema previse ljudi koji bi za evropske razmjere omanji klub ulozili 250mil i zato ne treba odmah odbaciti ideju


jedno je sigurno...nova mamiceva koalicija ce od Hajduka ucinit klub koji se bori za opstanak

i zato mislim da nam je ovo mozda sansa

naravno pod odredenim uvjetom da grad zadrzi paket pp kojem se klub nece moci seliti i da je ime nepromjenljivo

naravno treba o ovom razgovarat,ali generalno ....moglo bi biti kao da ih je dragi bog poslao jer od ovog nize ne moze


Komentar od: Alfa_551 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:51
Man Utd, Liverpool, Chelsea, West Ham, Portsmouth su u velikim minusima koliko znam...

Čak jedan Arsenal koji ne troši puno na igrače ne uspijeva zadržati značajnu pozitivnu bilancu. Nogomet su neprofitnim učinili vlsnici poput Romana i Arapa koji su tu ušli radi prestiža i nabili cijene...

Real i Barcelona posluju na drugačijim principima pa je to druga priča ...

Njemački klubovi su iznimka. većina ih posluje " u plusu " zbog pažljivijeg upravljanja sredstvima .
Komentar od: lutvinka | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:49
ovdje od nekih nickova čujem kako bi moglo biti teorije urote i zavjere pa npr da su to neki klošari iz amerike potpomognuti s dva tri domaća izdajnika haha..i vidi vraga ulažu u hajduk 250 milijuna nečega, ni manje ni više a jesu klošari...

ali bilo kako bilo ja spadam u red navijača hajduka kojim nije bitno ko će zaraditi i koliko, kojim nije bitno ko je presjednik uprave a ko no, hebe me se apsolutno...ja spadam u red onih ljudi koji bi volili da hajduk bude jak i da se snjim niko ne može sprdati kao što se sprda danas..

volio bi da hajduk igra ravnopravno s agretlijama do zadnjeg kola i da redovno igra u europi zapaženu ulogu....ako neko misli da to može ovi ljudi koji su trenutno u hajduku onda nema dalje priče
ovi na čelu s brbićem i sami priznali da ne mogu biti ravnopravni niti približno s maminjom i da ovaj hajduk nema imperativa..kao da smo osijek ili sb..rijeku ne smijem ni spominjati...
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:47
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/90181-foto-europska-unija-zazeljela-dobrodoslicu-hrvatskoj-uz-ustaski-grb.html


hahahahahaahahahaha ovo je garant od merkelice maslo...

hahahahaahahahaaha
Komentar od: navijač hajduka | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:45
kad ce mo prodat ove sta su na prodaju(a svi su na prodaju ako doje nemoralna ponuda,hahaha,moš mislit nemoralnih ponuda).samo čekaju da ispušimo europu i prvenstvo u prvih par kola,pa ces vidit nemoralno smiješnih ponuda.oli mislimo sa ovon ekipon u EL i u lov na prvenstvo,sta je isto nemoral teški.
Komentar od: broketax | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:39
tušo svaka di dala...
Osta si čovik!Neće hajduka niko donit iz Splita!
Komentar od: lutvinka | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:36
ko je lud ulagati u hajduk a da nije većinski vlasnik kluba? mislim da takovih budala nema više..

ja da dobijem na lotu pa dam hajduku napr 5mil eura..hehe pa kao prvo proglasili bi me svi ludim i opasnim za okolinu, kao drugo knežijci bi lijepo trljali dlanove i umirali od smijeha kao svojedobno kada je onaj rus Željeznik ili kako već se zove.. donirao hajduku milijun eura..gdje je sad on..banda ga potjerala i nema više pravo pristupa a ne znam zbog čega....

te šeme daj lovu a mi ćemo te kontrolirati i ovisit ćeš o nama jer ti ne vjerujemo..mi nismo dali ni kune ali ni ti ne možeš biti vlasnik jer bi mogao zaraditi koju kunu..a ako ti zarađuješ u hajduku onda mi nemamo što krasti..

nebi više jer ima puno argumenata na strani onih koji bi htjeli najispravnije tj da hajduk bude od onog ko da najviše para jer takvom čovjeku je po logici i najviše stalo do samog kluba..
Komentar od: Alfonso | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:36
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:18

Komentar od: Alfonso | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:11

Ameri, ili bilo tko drugi ce ocekivati profit i pored toga. Znaci, da ide i njima u dzep. To je meni normalno, samo je stvar omjera.

Jer oni na to imaju i pravo, s obzirom da bi sada trebali uliti zivu lovu, dok se klub ne stabilizira i kasnije bi poceli zaradivati.
___________
sve 5 ali kako ti misliš da oni mogu zaradit toliku veliku lovu osim prodajom 2-3 ključna igrača svake godine? i pitanje je za koliku lovu će se igrači prodavat? koliko će ih onda morat prodat da samo pokriju uloženo za jednu godinu?
pusti ove mamićeve napuhane priče o desecima milijuna eura. da on (točnije rečeno dinamo) toliko zaradi zašto onda svake godine prodaje najbolje igrače? prošle godine je planira uzet kredit da nisu ušli u LP. kako to ako zarađuje abnormalno?
_________________________________________

Pa objasnio sam ti to. Oni ne planiraju zaradivat neke novce na Hajduku, nego ga stabilizirat.

Recimo. Hajduk je u minusu 3 milijuna eura po sezoni, npr. A kupnja Hajduka im omoguci (ili je uvjet) za kupnju nekretnine XY u Splitu, koja ce njima donositi profit od 10 mil. eura godisnje, onda su oni 7 milijuna u plusu.

Znaci, njima je Hajduk najvjerojatnije sredstvo, a ne cilj. I ja nemam nista protiv, ako ga planiraju voditi kako Bog zapovijeda. Neka zaraduju drugdje, ako je posteno.
Komentar od: Alfa_551 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:34
Mislim da predstavnici Torcide OBAVEZNO , moraju biti prisutni , na svim sastancima sa Amerikancima !

Obavezno omogućiti svim građanima Splita i Dalmacije , LIVE-prijenos sastanka iz Banovine !!!

Stara Torcida
Komentar od: ništa mi više nije jasno | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:29
ameri peru lovu..
no dobro,nije svako zlo za zlo,

volija bi vidit duju kad bi ovi amerikenci ne daj bože i uspili u svom zločestom yakonaumu,
da li bi isti uspija ostat bduboko grlo?
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:27
rapaiću nitko nije savršen pa i torcida...
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:25
bila-krv@

ok zaj*****en se i ja u vezi ovih par zadnjih upisa prema tebi,ali u vezi torcide držin se šta san reka
Komentar od: 1911prvak svita | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:23
- Ne znam di je priša, žurba, klub funkcionira dobro, dug se smanjuje, pritom nije patio ni rezultat, osvojili smo Kup, i zašto bi se sada klub najednom prodao. Ljudi gledaju samo dobre primjere ulaganja u klubove, a postoji i jedna Unirea koja je igrala Ligu prvaka s Chelseajem i brzo nestala kao klub. Pustimo da se vidi kakvo je stanje na Skupštini dioničara za mjesec dana, pa onda 31. listopada hoće li se vratiti kredit... Neće se klub prodati preko noći, a da mi ne reagiramo, ne brinite – poručio je u ime Torcide glasnogovornik Gruić.
--------------------------------

..ali je ova i******ava samo radi Fredija -> crvene krpe ?

to bi bilo to ! nema razloga za prisu, nisan ni ja protiv ulagaca ali ovi smrde, nigdi nemos nac nista o njima....

i zasto nebi njemacki model funkcionira ? u biti njemcki model ti je da se trosi koliko zaradjujes... i to ne samo kod klubova !

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:22
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:19

Bila krv@

Prije bi reka da si socijalističkog i nazadnog mentaliteta.


prika ja se malo sprdam s tebom...

niti mi je mentalitet nazadan a sa socijalizmom imam veze ka maloča s nogometnim talentom...

: )
Komentar od: lutvinka | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:21
"Čini se kako ovaj novi PSG uopće ne želi lokalne navijače. Oni žele globalne konzumente. Tim možda može igrati dobro i pobjeđivati, no stari navijači, oni koji su privrženi tradiciji, osjećaju da su izgubili svoj klub.”.....

: (((
------------
vidio sam protiv barce u ligi prvaka bio prazan stadion..svi od muke plakali kad im je došao ibrahimović...
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:20

ovo druidovo nije loše,
čak bi bilo drugo najbolje rješenje

toliko je dobro da ide na blog, dopuna pod točkom 6, by druid:

.........................................................................................................
evo ti ricept:
raspustiti NO, izbrati normalne, stručne, ljude
i uz garancije gradonačelnika (tj. grada-vlasnika)
dati im da izvuku Hajduk iz problema.
dovesti moralno-stručno-profesionalno neupitnog
stranca za direktora kluba i dati mu % od zarade,
kao i bonuse za ostvarene rezultate i
neće biti problema.

ovo se da razraditi do najsitnijih detalja,
a klubovi se NE prodaju zbog krize upravljanja,
NIKAD i nigdje, već se dovode sposobne (poštene)
nove uprave, tako razmišljaju vlasnici,
a o prodaji su
NAJGLASNIJI ONI KOJI BI DA PRODAJU TUĐE...
.........................................................................................................


šteta šta to nema ko provest,
ne očekujete valjda od gyadskih političkih mlatimudana ovako nešto

a uvjerljivo najbolje rješenje bi bilo oživit NH,

ostavkom Annn-te Mayića
kako san doli već pisaKomentar od: zujo123 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:20
Komentar od: Poljud | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:10

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
samo su prošle godine ti kreteni oštetili hajduka za 1.5 mil kuna
eto to je ta velika ljubav

Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:19
Bila krv@

Prije bi reka da si socijalističkog i nazadnog mentaliteta.

Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:15

je li "stručnjaci" za sve i svašta, a najviše za ništa

je li vi i dalje mislite da će privatnik svake godine ulagat 50 miljuna kuna

jedina prednost privatnika je šta će bit efikasna metla ovim uhlyebima
kojima na spomen privatnika u glavi dolazi do ovakvog košmara
http://www.youtube.com/watch?v=suY06PVK_bI


nedostatak opcije sa privatnikom je šta mu je primarno izvlačit svake godine šta veću dobit ?evo ovako na brzinu, odokativno,
amerikenjici ili neko treći, nebitno tko, uloži u startu 200-250 miljuna kuna (ovisno koliko uspješno ispregovaraju) za kupovinu kluba, saniranje duga i par pojačanja.
Po meni, nije potriba ulagat dalje 50 miljuna godišnje idućih 5 godina, niti bi itko to radija,
ako se u startu nakon kupnje klub dovede u red.
Desetak miljuna kuna trošit godišnje na pojačanja uz pravi skauting,
tu je od troška i trošak pogona, utakmica i dr.

a na prihodovnoj strani prodaja igrača i dalje glavna, plus marketing
Kad digneš nivo kluba i rezultata, poraste zarada i od prodaje igrača i marketinga,
tako da je realno imat plus 20-40 miljuna kuna svake godine u prvih par godina,
A kasnije još i više, pogledajte cifre kod Al Cajkonea.

Za najviše cca desetak godina bi oni isplatili cili ulog.
A poslin toga čista zarada.
Po meni mudro uložen kapital, sa sigurnim povratom.
A još ako in se posrići pa nađu i prodaju nekog novog Baku,
njima obilje u novčaniku


Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:12
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:11

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:06
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:06

nemoj da ti ja zabijem svoju baklju u ono...

:O
------------------------------------------
Odma san uočia kojeg si ti mentaliteta.......

naprednog i modernog...

a ti se vrati u špilju živit odakle si i doša s kozjaka...

: )
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:11
evo ko oće film o padre piu...

odličan...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=i2yqOAU2pco

: )
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:11
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:06
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:06

nemoj da ti ja zabijem svoju baklju u ono...

:O
------------------------------------------
Odma san uočia kojeg si ti mentaliteta.......
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:09
"Čini se kako ovaj novi PSG uopće ne želi lokalne navijače. Oni žele globalne konzumente. Tim možda može igrati dobro i pobjeđivati, no stari navijači, oni koji su privrženi tradiciji, osjećaju da su izgubili svoj klub.”.....

: (((
Komentar od: Alfa_551 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:08
Osvajaju Europu kroz sport: Kinezi se bacili u kupovinu europskih nogometnih klubova !

Grupa kineskih ulagača postala je danas drugi najveći vlasnik dionica Intera, priopćio je taj talijanski klub…

Predsjednik Intera Massimo Moratti kazao je da je klub s kineskim partnerima postigao dogovor i o izgradnji Interovog stadiona do 2017. godine.

“Vrlo sam sretan zbog sklopljenog dogovora, koji će omogućiti obitelji Moratti da i dalje bude većinski vlasnik Intera”, kazao je Moratti.

Inter od 1947. godine dijeli stadion “San Siro” s gradskim rivalom Milanom.

“Naš plan je vrlo realan, a prvi zadatak nam je da nađemo lokaciju na kojoj ćemo izgraditi novi stadion. Za nekoliko godina naši navijaći će imati svoju kuću”, dodao je Moratti.
Komentar od: Alfa_551 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:07
Kako su Arapi poharali Evropu !

U svega godinu dana nogometni klub PARIS SAINT GERMAINE postao je najozbiljniji i najizdašniji kupac na svjetskom tržištu nogometaša; SB piše o povijesti novog vlasnika pariškog kluba, ali i velikim poslovnim planovima katarskih investitora u kojima je kupovina klubova samo početak osvajanja recesijom načetog evropskog gospodarstva.

Dobar dio navijača smatra kako je biznis isključivi katarski interes, da ih više zanima prodaja dresova nego uspjeh tima na terenu.
Violette Nahmias, docentica na pariškom koledžu Science-Po tvrdi kako Parižani osjećaju da su ih Katarani već gurnuli u stranu.

"Čini se kako ovaj novi PSG uopće ne želi lokalne navijače. Oni žele globalne konzumente. Tim možda može igrati dobro i pobjeđivati, no stari navijači, oni koji su privrženi tradiciji, osjećaju da su izgubili svoj klub.”.....
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:06
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:06

nemoj da ti ja zabijem svoju baklju u ono...

:O
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:06
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:59
rapaiću da nije torcide sada bi bili u stečaju i nebi postojali...

zato jezik za zube drži po pitanju torcide...
-----------------------------------------------

Nisan ih vriđa nego san ustanovia da je njihova zasluga šta imamo utakmicu bez gledatelja i sad ih ja triban pohvalit šta su se sitili ove ideje sa kartama.....

Kad bi ih vriđa reka bi in da zabiju one baklje u neku stvar.......
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:03
Svi su za prodaju gradskih dionica osim manjeg dijela Torcide i uhjleba.
Zbog te manjine drugo predkolo igramo pred praznim stadionom i ti su najglasniji a Hajduk od njih ima najviše štete.

Inače bravo Tušo.
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:02
Komentar od: rigidni desničar-sa sela naravno | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:00
Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:52

Možemo vikat bravo inicijativi ,al će proć ko i dionice,preplate,Naš Hajduk znači zanemariv broj,i još će dosta godina bit tako(ljudi NEMAJU para) pa sad da imamo najbolju upravu u svitu.
_
ne slažen se, siti se skonta prošle godine...
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:01
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:55
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:52
http://www.index.hr/sport/clanak/sjajna-inicijativa-torcide-iako-ne-mozete-na-stadion-kupite-karte-za-2-pretkolo-el-i-pomognite-bijelima/685832.aspx
____
bravo, Torcida!
---------------------------------------------
Zašto bravo Torcida kad zbog njih i imamo zabranu?
__________________
e prika moj, da nije torcide, ovaj klub bi već igra derbi 4. lige...
onda ga ni vaši amerikenjci ne bi tili...bila krvi,

pa to je lako riješit, s kupljenom ulaznicom možeš doć na stari plac i lokat hajdučko!! :) ne isključuje jedno drugo...
Komentar od: rigidni desničar-sa sela naravno | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:00
Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:52

Možemo vikat bravo inicijativi ,al će proć ko i dionice,preplate,Naš Hajduk znači zanemariv broj,i još će dosta godina bit tako(ljudi NEMAJU para) pa sad da imamo najbolju upravu u svitu.
Komentar od: tmr | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:00
prodat dionice i dovest gazdu.da se zna sta se moze a sta ne.ocito vecini odgovara ovaki nered u klubu, bezvlasce i kradja.pa ljudima kasni placa misecima, i tako vec godinama unazad,a bit ce i u buducnosti tako jer smo ludi glava i gleda se sitni interes. sta ako se ne uspije prodat niko ovo lito?para nema, gotovi smo,bankrot,smjene,i opet sve ispocetka. a ovi veliki junaci sta su kontra prodaje ajmo svi po iljadu kuna za pomoc Hajduku dat(ja cu prvi)pa cemo ga spasit.lako je sa fotelje bukat i pametovat.
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 14:00
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:58

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:56
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:55

ti si sin udbaša...

: )
--------------------------------------------

Znači napredujem...
DO jučer san bia kmet.

budeš li ovako nastavija bit ćeš portalski perković...

: )
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:59
rapaiću da nije torcide sada bi bili u stečaju i nebi postojali...

zato jezik za zube drži po pitanju torcide...
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:58
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:56
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:55

ti si sin udbaša...

: )
--------------------------------------------

Znači napredujem...
DO jučer san bia kmet.
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:56
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:55

ti si sin udbaša...

: )
Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:56
Komentar od: vinko zlodre | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:49
###################################################

cek, stvarno mislis da ce siljo otic za 500 000?? ljudi moji, manje citat ove indexe i ostale ludosti.. pa da, on je za prodaju i to je to.. nece ic ispod milje i nema zime za to, a mozda i jace!

lovre kalinic uopce nije los golman.. odma potpisujen da se i njega dogodine proda i dolazi nam jos bolji, dante stipica!

pa neka ima kalinic takav ugovor! momak je godinama po posudbama i sta ce sad jos sidit na klupi, a godine prolaze.. mora se nekako zastitit, nece momak vjecno imat 23 godine! osobno za golmane koji side na klupi, neman nista protiv takvog ugovora! sad se ukuazju prilika za branit i gleda ce se pordat i zaradit koju kunu... budi siguran da mu nije bas veselo takujinu od pustih posudbi po novaljama, junaku, solinu i sta ti ga ja znan...

Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:55
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:52
http://www.index.hr/sport/clanak/sjajna-inicijativa-torcide-iako-ne-mozete-na-stadion-kupite-karte-za-2-pretkolo-el-i-pomognite-bijelima/685832.aspx
____
bravo, Torcida!
---------------------------------------------
Zašto bravo Torcida kad zbog njih i imamo zabranu?
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:53
iako mislim da bi bilo bolje da hajduk organizira gledanje na starom placu i prodaje hajdučko a karta da košta 50kn...

bilo bi super...
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:52
ja ću kupit jednu kartu iako sam preplatnik...

: )
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:52
http://www.index.hr/sport/clanak/sjajna-inicijativa-torcide-iako-ne-mozete-na-stadion-kupite-karte-za-2-pretkolo-el-i-pomognite-bijelima/685832.aspx
____
bravo, Torcida!
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:51
Da su tili mogli su imat več priko 12 000 članova i to jako jednostavnom metodom koju su već koristili 2011. godine.

Za početak bilo bi pametno da promine vodstvo u udruzi jer očito ovima sad nije toliko stalo do projekta.

Gospodin Tadinac bi prvi lagano moga podnit ostavku
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:49
Svi su za prodaju gradskih dionica osim manjeg dijela Torcide i uhjleba.
Zbog te manjine drugo predkolo igramo pred praznim stadionom i ti su najglasniji a Hajduk od njih ima najviše štete.

Inače bravo Tušo.
Komentar od: vinko zlodre | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:49
ajde mičigen ti nama lipo objasni OVOd
kako to da i ovi ča je osta sa jednin pulenon more imat ugovore od 50% utakmic u nogami
i ovu nastalu situaciju oko prodavanja
šilje za po mijuna (guranje vanka rukamin i nogamnin)?
jesili barekno vidija paradu pri dva tri dana?
jeli vridi ona po mijuna?
ann
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:47
http://www.index.hr/sport/clanak/sjajna-inicijativa-torcide-iako-ne-mozete-na-stadion-kupite-karte-za-2-pretkolo-el-i-pomognite-bijelima/685832.aspx


KLAP KLAP!!!

A ŠTO AKO ZA PREPLATNIKE???

DA SE ŠVERCAMO?
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:44
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nEo5HevbWbw

maxe jesi me ti ovo snima??

: )
Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:44
ma stas govorit, stvarno su jos utjecajni ovi mendzeri, ovo jos malo sta ih je ostalo!
bas se drzi do njih, a ljubo se stvarno zaduzia, aaaaa! on je sam tu i upropastit ce nas, gotovi smo, dosla baba roga u obliku ljube :)))))
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:43

Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:39

PS: Čisto me zanima jeli u Barceloni nakon prve 2 godine broj članova smanjen za 60%
_______
a čuj to je već drugi par postolov, to je kriv klub ali NH, jer su tribali poradit više i na članstvu ali i na čišćenju smeća u klubu šta nažalost nisu još uvik napravili do kraja a to bi onda privuklo i članstvo. Ali evo bar se minja odnos prema članstvu ako će bit sve kako je onaj Ljubica najavija
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:42
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:39

ništa ne ide priko noći...

ali kao što je druid spomenija neka 2-3 godine zaredom igramo evropsku ligu, možda uz poneku sriću prezimimo...

nek osvojim dva kupa zaredom...

pa ćeš vidit onda članova kada ljudi budu vidili da ide na bolja da ZBILJA ide na bolje...

lako je sad kritizirat u ovo doba neimaštine i apatije velike...
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:40

Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:37
poljude, s kin ti pricas hahahha???
to su sad skroz nebitne stvari! pricamo o amerima koje niko nece moc kontrolirat, a ti trabunjas o jednom ljpv...
lijep i ugodan dan zelim :))))
_________
hehe, pripuz kamatar mu ne valja ali mu je štimac kamatar legenda!!
principijelan neki čouk!!
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:39
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:33
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:31

BILA-KRV@

Očemo se kladit da će iduće godine NH imat manje od 2000 članova.

Tebi nije blesavo da ja,ti i par iljada ljudi odlučujemo o budučnosti kluba!?

očito su oni u borrusiji, benfici i barceloni isto idioti...
---------------------------------------------------

Meni je drago da ti spominješ klubove sa 200 000 članove dok naši imaju 4000.

PS: Čisto me zanima jeli u Barceloni nakon prve 2 godine broj članova smanjen za 60%
Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:37
poljude, s kin ti pricas hahahha???
to su sad skroz nebitne stvari! pricamo o amerima koje niko nece moc kontrolirat, a ti trabunjas o jednom ljpv...
lijep i ugodan dan zelim :))))
Komentar od: Max50 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:37http://www.youtube.com/watch?v=Vg4vTLvSZh8
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:36
Komentar od: Max50 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:35

Ali Bilkan mi je najjači da mu dovedu kojeg AZIJATA onda bi vodija navijanje sa sjeverozapada DI-FENS...DI-FENS....

: )))))))))))))))
Komentar od: Max50 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:35
Ali Bilkan mi je najjači da mu dovedu kojeg AZIJATA onda bi vodija navijanje sa sjeverozapada DI-FENS...DI-FENS....
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:33
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:31

BILA-KRV@

Očemo se kladit da će iduće godine NH imat manje od 2000 članova.

Tebi nije blesavo da ja,ti i par iljada ljudi odlučujemo o budučnosti kluba!?

očito su oni u borrusiji, benfici i barceloni isto idioti...
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:33
Always when you're sad and you have nowhere to go
drink something and come to Poljud
You will see white giant storm, biggest that comes from North
and you will no longer be alone
Komentar od: Max50 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:32
hajduku za uzlet triba strani kapital...nema tog mamića koji bi nas zaustavija...evo i sa ovim sad kadrom bi hajduk osvojija TITULU samo da ima kapital...bez ijednog pojačanja...jer kapital donosi MOĆ,UGLED...
Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:31
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:25

#########################################################

sigurno, vec san reka, sve mozemo i bez njih..
a najjaci su ovi u zanosu euforije.. amer jucer brbicu ispali da odma zelin jak i moc hajduk u europi, hahah... koje su to price, ccc!

kao zeli odma ojacat momcad i pokorit cili svit!

pa da ista znaju i da imaju namjeru imali bi drugaciji pristup..

prodaju price o stvaranju mocnog hajduka 5 dana prije prvenstva, predobri su haha.. al cudin se ovima sta skacu na to!
mozda imaju carobni stapic, ipak su amerikanci :)))

eto moramo rastuzit sve pobornike amera da bi ipak i ove godine s njima ostali bez trofeja.. dok u drugom slucaju mozda i sami opet ove godine nesto osvojimo!
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:31
BILA-KRV@

Očemo se kladit da će iduće godine NH imat manje od 2000 članova.

Tebi nije blesavo da ja,ti i par iljada ljudi odlučujemo o budučnosti kluba!?
Komentar od: Max50 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:29
bila ćeri

puno je argumenta za i protiv...triba sist i dogovorit dugoročno...pa mi sanjamo o prodaji igrači da bi vratili kredit a ponuda stigla od 400 000 za juniora a Maleš na GV daje svoje procjene od 60 miljona kn za ovu godinu od transfera...pitam ja tebe curo šta će bit kad ne bude ima ko posudit..pašalić...jako...šta undak ?
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:28

Komentar od: MandrilloSt | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:23


pobigla ti je rič "dalmoš"

moraš se bolje koncentrirat
zagyebački nounaru

Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:27
Ajmo dionice na javnu prodaju pa ko kupi nek kupi.
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:25
nije u interesu amerima uništit klub??

unirea, rangersi, hearts, csk sofija, porsmouth...

vjerojatno ni njihovim vlasnicima nije bilo u interesu...

zapita li se iko od vas kakvi je plan amera za 10-15 godina u hajduku???

to mene najviše zanima...

a on ove bombe u euforije šta će bit na početku...

j ane vidim nekakvi dobitak dugoročno gledajući za 10-15 godina što projekt NH nemože...

je rčisto sumnjam da će 15 godina amerikanci konstantno ulagat i to u klub koji igra u lizi bez sponzora sa kriminalcima...

šta kad bi se ameri slizali s mamićem ko rijekin mišković???

: )
Komentar od: Max50 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:24
Komentar od: Poljud | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:21

a šta niste ti i ekipa iz ARČIJA uskočili i dali svak po 10 ijada kn jeli ????

vas 30 po 10 ijada ...300 ijada asu....
Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:24
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:20

#####################################################

tocno to, ma ljudi moji mamic samo tuče praznu slamu.. on ima govornu moc i dobar nastuo i svima se uvlaci pod kozu.... ali nije ni on vjecan!
oce nas razorit isto ka sta je i svoje navijace razoria.. i onda je miran, nema nikoga na putu!
Komentar od: bands1985 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:22
juarez,

pusti to sto mamic prica!!!!

bila kceri,

a koji to plan imaju sada????
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:22

Komentar od: MandrilloSt | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:18
Umisto dite puka,americko dite.
Nakon toga pjesme Dalmatinac sam,pretvorit u Amerikanac sam.
Isto tako sve hajducke pjesme prevest na engleski da GAZDE razumiju sta se pjeva,ipak su oni vlasnici.
__________
i am dalmatiaaaan
this is my homeeeee
this is where my grandparents dropped anchor long time agoooo
tied me uuuup
Komentar od: Max50 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:21
ove koji su protiv prodaje bi pita jel oni misle da Brbić misli doživotno bit u Hajduku ?...triba gledat dugoročno...on je sam reka da je tu doša stabilizirat klub...šta nakon Brbića ?...ko garantira da će njegov nasljednik bit jednako uspješan ka on ?..Tušo je u pravu...Torcida kaže da je klub krenija naprid...istina ali korak naprid u preživljavanju...daleko je nula...vidite kako se teško prodaju igrači...i ostavite se više urota..Jakob gurnija Fija Amerima da ih degradira ha ha ili Mamić priko svog prike kupuje klub...ja sam za Ježovu opciju broj 2 ...javna ponuda sa jasno definiranim pravilima pa da vidimo ko će se javit..možda se jave jači od Amera....a do referenduma i sličnih gluposti NE SMI doć jer se zna kako će to završit...a šta se tiče privatnog vlasnika ne može on kako neki govore maknit navijače od kluba...navijači će uvik bit uz klub...tribaju svi sist i dogovorit pravila...grad...NH...dioničari...izminit statut ako triba...nije nikome u interesu pa ni Amerima uništit klub ili mu prominit ime...ako ni tada ne bude zainteresiranih onda nastavit životarit ovako ili ideje ka šta je da Hrabar...navijači neka kupe...samo mnogi se varaju ka Duje da Hajduk ima bazu od 100 000 navijača koji će dat pare...ima JOK...Hajduk može kroz 20 npr doć do 50 000 članova koji će plaćat članarinu 100 kun ali dionice od 500 kn će kupit samo najvatreniji a tih je koliko i sada pretplatnika...možda i manje...
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:20
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:19


Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:12
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:10


Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:08
juarez koje si ti vjeroispovijesti?
__________
samo ću reć da bi mene teta ruža za zeta uzela bez problema!! :))

samo da nije u pitanju ruža crvena neubrana ljubavi...

: ))))))))))))
________
ma nije ta nego ona šta je gonjala motor u kanadu i glumila šerifa! :)

ono nije ona nego on...

: )
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:20
juarez mamić je do zime ima budget od 150 milijuna kuna...

sad im je oko 100 milijuna...

šteta da ludogorec nije proša ih prošle godine bili bi im vatreno...

šteta...

Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:19

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:12
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:10


Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:08
juarez koje si ti vjeroispovijesti?
__________
samo ću reć da bi mene teta ruža za zeta uzela bez problema!! :))

samo da nije u pitanju ruža crvena neubrana ljubavi...

: ))))))))))))
________
ma nije ta nego ona šta je gonjala motor u kanadu i glumila šerifa! :)
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:19

samo se ti smješkaj

bome se nećeš smješkat kad te dr nulano počne mrko gledat, jerbo bi mu
ako nastaviš ovin tempon,
brzo moga otet misto na onoj čuvenoj listi u paradi portalskog ponosa
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:18

Komentar od: Alfonso | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:11

Ameri, ili bilo tko drugi ce ocekivati profit i pored toga. Znaci, da ide i njima u dzep. To je meni normalno, samo je stvar omjera.

Jer oni na to imaju i pravo, s obzirom da bi sada trebali uliti zivu lovu, dok se klub ne stabilizira i kasnije bi poceli zaradivati.
___________
sve 5 ali kako ti misliš da oni mogu zaradit toliku veliku lovu osim prodajom 2-3 ključna igrača svake godine? i pitanje je za koliku lovu će se igrači prodavat? koliko će ih onda morat prodat da samo pokriju uloženo za jednu godinu?
pusti ove mamićeve napuhane priče o desecima milijuna eura. da on (točnije rečeno dinamo) toliko zaradi zašto onda svake godine prodaje najbolje igrače? prošle godine je planira uzet kredit da nisu ušli u LP. kako to ako zarađuje abnormalno?
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:17
Komentar od: jež1967 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:14


bili trol misli da je duhovit

nije ni blizu duhovit koliko je u razvodnjavanju učinkovit


: )
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:16
Je li ovaj odyeb ovima lansiramo jer smo ponosni i pošteni ?
Ponosan i pošten je meni okej, mada mnogima u današnje vrime nije !

#################################
Ali ako smo ponosni i pošteni,
kad ćemo istirat pudlicu Marinu
i reć Jakobu da nađe neku drugu bužu i skužu za yebačinu
jerbo mu mi ne damo da više yebe našu ?
#################################


Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:16
Komentar od: Alfonso | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:11

Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:36
Komentar od: Alfonso | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:28

A glede onih sto kazeu da privatnik ocekuje profit, pa naravno. I Brbic i ekipa isto ocekuju profit, zar ne??
___
nije točno, ja ako ka navijač u nekom modelu buden uključen u upravljanje klubon neću očekivat nikakav profit od Hajduka. bit će dosta da Hajduk može stabilno poslovat, uredno plačat igrače, zaposlene i sve obaveze i dovodit pojačanja i šta se mene tiče može poslovat na nuli, ne triba mi od Hajduka ni kune.
ja ne tražin da ostane ovakva situacija, nju treba razrješit. Najbliži mi je model navijačkog upravljanja klubon (recimo ala benfica) ali nisan eksplicitno ni protiv jednog vlasnik ako neće bit druge. samo se pitan di je tu njegov interes jer on će sigurno tražit profit
_____________________________________

Ne, ne... Krivo si me razumio, odnosno, mozda sam se ja krivo izrazio.

NO naravno ocekuje profit (od prodaje igraca itd. tj. da sezone zavrsava u plusu) Samo sto bi NO te novce trebao ulagati natrag u klub. Sve, bez iznimke. Naravno da ti, ili ja ne ocekujemo profit.

Ameri, ili bilo tko drugi ce ocekivati profit i pored toga. Znaci, da ide i njima u dzep. To je meni normalno, samo je stvar omjera.

Jer oni na to imaju i pravo, s obzirom da bi sada trebali uliti zivu lovu, dok se klub ne stabilizira i kasnije bi poceli zaradivati.

a što bi po tebi bili dugoročni planovi tih amerikanaca ajmo reć za 10 godina???
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:14

bili trol misli da je duhovit

nije ni blizu duhovit koliko je u razvodnjavanju učinkovit

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:13
http://www.dalmacijanews.com/Crnakronika/View/tabid/71/ID/122370/Split-Majicu-i-Popicu-29-godina-zatvora-zbog-okrutnog-ubojstva-Silvije-Lucic.aspx

evo ode još jedan član no-a u zatvor...

pa ja nemogu virovat...
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:12
Kad kreće akcija navijača za svrgavanje pudlice Marine ?


mislim,
kad se tira amerikenjce zbog Kredija
pitam se pitam ko je ono Kredija branija ka svoga, pa ga se tek odreka kad ga više nije moga od bisnih navijača zadržat
i još bonus to iskoristija da bi moga neupravljivog Miška potirat, ann ?

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:12
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:10


Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:08
juarez koje si ti vjeroispovijesti?
__________
samo ću reć da bi mene teta ruža za zeta uzela bez problema!! :))

samo da nije u pitanju ruža crvena neubrana ljubavi...

: ))))))))))))
Komentar od: Alfonso | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:11
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:36
Komentar od: Alfonso | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:28

A glede onih sto kazeu da privatnik ocekuje profit, pa naravno. I Brbic i ekipa isto ocekuju profit, zar ne??
___
nije točno, ja ako ka navijač u nekom modelu buden uključen u upravljanje klubon neću očekivat nikakav profit od Hajduka. bit će dosta da Hajduk može stabilno poslovat, uredno plačat igrače, zaposlene i sve obaveze i dovodit pojačanja i šta se mene tiče može poslovat na nuli, ne triba mi od Hajduka ni kune.
ja ne tražin da ostane ovakva situacija, nju treba razrješit. Najbliži mi je model navijačkog upravljanja klubon (recimo ala benfica) ali nisan eksplicitno ni protiv jednog vlasnik ako neće bit druge. samo se pitan di je tu njegov interes jer on će sigurno tražit profit
_____________________________________

Ne, ne... Krivo si me razumio, odnosno, mozda sam se ja krivo izrazio.

NO naravno ocekuje profit (od prodaje igraca itd. tj. da sezone zavrsava u plusu) Samo sto bi NO te novce trebao ulagati natrag u klub. Sve, bez iznimke. Naravno da ti, ili ja ne ocekujemo profit.

Ameri, ili bilo tko drugi ce ocekivati profit i pored toga. Znaci, da ide i njima u dzep. To je meni normalno, samo je stvar omjera.

Jer oni na to imaju i pravo, s obzirom da bi sada trebali uliti zivu lovu, dok se klub ne stabilizira i kasnije bi poceli zaradivati.
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:10

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:08
juarez koje si ti vjeroispovijesti?
__________
samo ću reć da bi mene teta ruža za zeta uzela bez problema!! :))
Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:10
Komentar od: Poljud | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:06

#############################################################

reka san ti sve, pametnom je dosta :)))))))))
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:10

zubatac

zayebavam se

neka prepisuje ko oće, zato blog i je tamo,
da svit jasno vidi šta bagra radi

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:08
juarez koje si ti vjeroispovijesti?
Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:07

Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:05
michigen

pusti kitofrulaše, triba raspravljat s ljudima koji imaju nešto pametno za reć bez obzira šta različito razmišljaju od tebe...

##########################################################

slazem se! niko nece argumentirat zasto prodaja.. ja samo argumentiran zasto ne...
Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:06
alooo imas mahanje, nisi unutra.. nadan se da razumis ;))

:DDD
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:05
michigen

pusti kitofrulaše, triba raspravljat s ljudima koji imaju nešto pametno za reć bez obzira šta različito razmišljaju od tebe...
Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 13:02

Komentar od: Poljud | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:51
Ajde glupane kad si tele,samo se šošo pojača sa ljpv i rade za istu agenciju Pharos koju drže dečki sa knežije!!! Nastavi bit glup ko to brani!!!??? LIPO LI JE BIT KTRETEN ANNNN????

Pogledaj od koga je ljpv posudija novce za Hajduk i koja je kamata???!!!

Fio moj/naš??? Hhahaahah imaš paranoju tešku,biće nisan pisa protiv fia???? Hhahahahaha!!!


Ovde je sad fio problem,da su došli Židovi bija bi smrdljivi kapital židovski,da su došli Rusi bili bi pravoslavna smeća,da su došli Nijemci bili bi fašisti itd,itd !!!! GUŠTAJTE !!!

###############################################################

hahahhaha lipo li je bit glup i zatucan, alaa bralee.. daj ostavi se stvari o kojima ne znas nista.. igraj lipo briskulu na komp, korisnije ti je!

ljpv, uuu koja je to kamata moj sinko, bice je tebi reka :)))

malouman si, neman ja nista ni protiv amera, ni rusa, pogotov protiv zidova!

vrlo si nempametan, da ne buden grub :))))


usporedjivas nas sa recimo engleskim trzistem i ligom hajduka.. svi pucate na chelsea, citiy itd. ako govorimo o prodaji pogledaj na trzista koja su bliza nasemu, npr. unirea je igrala LP, naglo se obogatila i onda propala kad su vlasnici prisusili, istra je isto u krasnom stanju, vlasnik je ulozia abnormalne pare i sad se upravo bore za ulazak u EL..

a nasi ameri nece prisusit i jako obecavajuce djeluju hahahha... sve face, a samo se zna da su osnovali neku firmu prije 3 miseca i imaju oko 20% udjela, hahah super.. prodajmo se njima :))

rekoh, dosta si nepametan i imas mahanje :D
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:58

Komentar od: 1911prvak svita | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:41

nije,
Torca je samo reagirala na Kredija ka bik crvenu krpu


ako ga je Jakob podvalija ovim amerikenjcima, vrhunski je odigra

Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:55
Komentar od: zubatac | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:53

još jedan prepisuje sa bloga bez navođenja izvora

pa dajte ljudi, to nije uopće pristojno ;-)
Komentar od: 10F | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:53
jež, druide,
prvi put su nas privarili, drugi put neće. zašto misliš da je od 8500 članova glasalo 3500? pa baš zato šta nisu imali za koga. znamo šta triba napravit, šteta bi bilo napustit NH, a ne provat još jedan put. i sam znaš šta nan se more dogodit ako se ide u prodaju. neće ić kako mi mislimo pod 2. iz tvog referenduma, nego lopine ili nehajdukovci.
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:53


Annnte Mayiću


pročitaj šta je druid napisa

povećava se pritisak na te,
tisne će ti postat Jakobove i Ljupvine mudante

Annnn-te, tvojom ostavkom i eventalnom bonus ispovidi kako tko tamo diše hehe
pada cili Naguzni odbor

IMALI BI NOVE IZBORE ZA NAGUZNIKE

CRVENI SE JOŠ NISU NI U GRADU UČVRSTILI U SEDLU,
NE BI SAD PRAVILI SMETNJU !

A NAJESEN ĆE BIT DRUGI ODNOSI !

Annn- te, Annn-te
uzdamo se mi u te
a ti se sakrija ovima u mudante, e Ann-te, Ann-te23.06.2013. nedjelja
Annn-te Mayić u šekspirijanskoj dilemi – biti ili se nagyziti


http://bigblog.tportal.hr/njuris44

Više od bloga.
Komentari dobrodošli,
neistomišljenike ne brišem (osim očitih provokatora)


P.S.
može se i Kobleeeić pokazat ka čovik
ali on je više nekako samozatajan,
osim toga očito je naša sebe dok se sa Ljupvom i Jakobom njuška i liže

dok se Mayić baš bija brčija sa predizbornim obećanjima

i zato Annn-te, Annn-te
sve su oči uprte u te

Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:52
u3pm

a šta se trudiš fiorentinijevim i mamićevim kitofrulašima nešto dokazat? uzaludan posal ti je to
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:51
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:47

pisao sam prije 3-4 godine o modelu,
po kojem bi navijači kupili Hajduka,
naravno, to nije odgovaralo politici,
ali da uzmemo hipotetički da se klub očisti
od zlikovaca, uhl.j.eb.a & viška neradnika,
pa da postigne ozbiljne rezultate samo 2-3
godine za redom (grupe EL npr) i da navijači
Hajduka, po cilon svitu vide da se radi pošteno,
mislite li da se ne bi mogla skupiti samo od navijača kritična masa novaca da kupe 51%
vlasništva (kao mali dioničari)???

ja znam da je to realno & moguće,
a sad neka navale kitofrulaši gazda jakoba

slažem se...
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:50

zahvaljujem druidu na brzom i preciznom odgovoru, iz kojega izdvajam:


evo ti ricept:
raspustiti NO, izbrati normalne, stručne, ljude
i uz garancije gradonačelnika (tj. grada-vlasnika)
dati im da izvuku Hajduk iz problema.
dovesti moralno-stručno-profesionalno neupitnog
stranca za direktora kluba i dati mu % od zarade,
kao i bonuse za ostvarene rezultate i
neće biti problema.

ovo se da razraditi do najsitnijih detalja,
a klubovi se NE prodaju zbog krize upravljanja,
NIKAD i nigdje, već se dovode sposobne (poštene)
nove uprave, tako razmišljaju vlasnici,
a o prodaji su
NAJGLASNIJI ONI KOJI BI DA PRODAJU TUĐE...

Komentar od: druid1301 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:47
pisao sam prije 3-4 godine o modelu,
po kojem bi navijači kupili Hajduka,
naravno, to nije odgovaralo politici,
ali da uzmemo hipotetički da se klub očisti
od zlikovaca, uhl.j.eb.a & viška neradnika,
pa da postigne ozbiljne rezultate samo 2-3
godine za redom (grupe EL npr) i da navijači
Hajduka, po cilon svitu vide da se radi pošteno,
mislite li da se ne bi mogla skupiti samo od navijača kritična masa novaca da kupe 51%
vlasništva (kao mali dioničari)???

ja znam da je to realno & moguće,
a sad neka navale kitofrulaši gazda jakoba...
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:46
Ajte više u qrtz s dosadnim razglabanjima o Američanima.
Nema od toga ništa...

Ostajemo svoji na svome s hrvatskom lisnicom u hrvatskom džepu...!

I idemo dalje!Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:42
Komentar od: Poljud | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:38
Hheheh,najdraže mi je kad kažu riješili smo se šoše,hahahaah(kalinić mora branit)a šošošo i ljpv rade za i sa Pharos agencijom momaka sa Knežije a ima i neka menađerska agencija Germanija!!! HHAHA riješili se??? Kako ti kupus rođo????!!!!!!

##########################################################

ha ha ha ha ha ha, pa biseru, galamilo se protiv stimca, potralo ga se, sa sinovcicem ista prica, vas velik fio isto tako.. eto ti koliko pratis hajduka i mudrujes tu nesto! soso je do prije 3,4 godine drza pola momcadi na okupu i sad kad je osta na tom jednom kalinicu, tebi to ne izgleda i kao istrebljavanje sose!
ha ha ha ha rodžo kako kupus? i imas li jos kojih problema osim sta si mal, celav i debel???
Komentar od: 1911prvak svita | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:41
...ajmo cut koji su vasi argumenti za prodaju kluba u roku odma ?

priskocit cemo sabana i postati prvaci ? - ko ce ga znat

ako ne prodamo idemo u stecaj ? - isto plasenje sa babrogama

zasto glasnogovornik Torcide kaze da smo na dobrom putu ?

Teorije od NH vec znamo da su Jakobove pudlice...ali je i Torca to postala, ali je i njih podmaza ??
Komentar od: u3pm | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:40
Komentar od: Poljud | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:31
Evo malo da van dižen paru: Totenhem za Halilovića i Jedvaja u paketu nudi 20 miliona eura!!!!!

Pa vi čekajte dok oni prođu čistilište??????!!!!!


Jedvaj-Elez triba li komentirat?????


---------------------------------------------------


http://www.24sata.hr/nogomet/mamic-popustio-sime-vrsaljko-za-15-milijuna-eura-u-arsenal-207436

Komentar od: druid1301 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:39
Komentar od: jež1967 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:08
----------------------------------------------------------
magnuse,

ako postoji volja, postoji i način.
relativno lako i legalno se da raspustiti
sadašnji NO, koji je dokazao da nema znanja,
volje, niti kapaciteta da bi rišia krizu
u kojoj se Hajduk nalazi. kao što sam napisao
u pitanju je kriza UPRAVLJANJA, a o brLJbLJiću
neću, jer jasno je da nije sposoban (ili ne želi)
obezbjedit sponzore, niti prihode od marketinga,
koji bi bili zadovoljavajući za funkcioniranje kluba.
koliko je samo trebalo vrimena da se odstrani
kancerogeno tkivo zvano FF, kao da se to nije
moglo (da se htjelo) odstraniti odmah.
evo ga sad ponovo recidivira uz "američki"
kapital sumnjivih namjera (jer di je program
ulaganja, lako je reć "mi bi kupili Hajduka").
o moralnom kredibilitetu NO ogovori dovoljno i to
da su pod istražnim postupcima neki od njegovih članova,
naravno, nisu krivi dok se ne dokaže...

pitaš za "samo"?

evo ti ricept:
raspustiti NO, izbrati normalne, stručne, ljude
i uz garancije gradonačelnika (tj. grada-vlasnika)
dati im da izvuku Hajduk iz problema.
dovesti moralno-stručno-profesionalno neupitnog
stranca za direktora kluba i dati mu % od zarade,
kao i bonuse za ostvarene rezultate i
neće biti problema.

ovo se da razraditi do najsitnijih detalja,
a klubovi se NE prodaju zbog krize upravljanja,
NIKAD i nigdje, već se dovode sposobne (poštene)
nove uprave, tako razmišljaju vlasnici,
a o prodaji su
NAJGLASNIJI ONI KOJI BI DA PRODAJU TUĐE...

Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:38

Komentar od: 10F | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:29
ježu,
"samo" more bit i da smo umisto 3500 nas 20000 izabrali npr. tebe, druida itd... u nadzorni odbor. nije nemoguće, dapače tako bi nešto tribalo bit i realno. pametni i jesmo zato šta ne damo da umisto nas misle drugi. učlanimo se i napravimo kako triba.
==================

misliš da bi netko od nas uspija upast između medijski izreklamiranih Palamudina i sličnih

navijači su solidarno glasovali za Kobleića
koji se izgleda u međuvremenu proda Jakobu

Mayić se uspija utirat lažno obećavajući ovod

Rambljakica je biće upala ka žensko pa je poslin postala palamudinova Jaca,
yebiga, malo je svita imuno na korupcijsko titranje yaja

A OVI OSTALI "NAŠI" SRATBAR I BLOKETIN NAGUZNICI SU OD STARTA PODVALJENI I MEDIJSKI NAMETNUTI,
ISTO KA I LJUPVO,
ZAMISLI KOJI TELAC I LICEMJER MOŽEŠ BIT AKO ZAGOVARAŠ KODEKS I TAKVOGA IZABEREŠ


šta se tiče spašavanja posrnulog projekta NH
ključ je u Mayićevim mudima i obrazu

ili to ima
ili nema

Ja bi se kladija da nema,
viš kako se sakrija

Komentar od: tovar12 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:36
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:30
Pusti Splita i Rijeku ...Hajduk je nešto drugu...
iz stabilnog kluba se rade veliki transferi i stabilnom klubu se nenudi pola milje za reprezentativnog golmana,koji drugi izvor zarade sličice,piva ma daj budite ozbiljni ,k(u)rčimo se da smo najgledaniji a 20posto plati kartu....
Primjer da smo bili financijski stabilni Kalinič bi odišo za 15 milja eura iz Hajduka jer bi glatko odbili prvu ponudu i nebi se dali guzit i nebi molili kupite ljudi...naš dug je 100 milja kuna to je u ozbiljnom nogometu siča
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:36
Komentar od: Alfonso | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:28

A glede onih sto kazeu da privatnik ocekuje profit, pa naravno. I Brbic i ekipa isto ocekuju profit, zar ne??
___
nije točno, ja ako ka navijač u nekom modelu buden uključen u upravljanje klubon neću očekivat nikakav profit od Hajduka. bit će dosta da Hajduk može stabilno poslovat, uredno plačat igrače, zaposlene i sve obaveze i dovodit pojačanja i šta se mene tiče može poslovat na nuli, ne triba mi od Hajduka ni kune.
ja ne tražin da ostane ovakva situacija, nju treba razrješit. Najbliži mi je model navijačkog upravljanja klubon (recimo ala benfica) ali nisan eksplicitno ni protiv jednog vlasnik ako neće bit druge. samo se pitan di je tu njegov interes jer on će sigurno tražit profit
Komentar od: vinko zlodre | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:35
ajde svitu razmislit malo
došla dva probisvjeta sa maffijon i anke nisu vriču istresli, nego doveli nikega suvoga ku r ca kriminalnoga ka za pokriče da imaju kesu, a kad todorić gre kupovat butike po susistvu dođe sa deset advokati, 7-8 savjetnika za strateški razvoj, 3-4 revizora i još dovede sina i njegove za žuntu ....... i to samo za pregovore
a ode došla dva mlatimudana i šepuru se ka pauni
.... nabit nogon..... odman
triba nan kapital, ali pravi
plan i program

jedan igrač (kapitalan) more pokrit svih 10 godin nase i još 10 godin unaprid.

ko če nas dovest do toga?
ljpv i šošon?
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:35
Komentar od: bands1985 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:31

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:24
tovare sljedeće godine smo nositelji u trećem pretkolu...

bit će dosta lakše uć u el...

xxxxxxxx

a zaboravljas na play-off rundu????
tamo ce tesko biti nositelji!!!!

pričekaj 15 godina pa ćemo vidit...

: ))))))
Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:33
ma sta pricate, ne mozemo zadrzat mlade igrace?? pa proda se radosevic i sta sad, ove godine se niko nece prodat od ove plejade mladih, prodat ce se maloca, giga, blazevic mozda i sta sad! s nasin momcima su potpisani ugovori i oni su tu, nece ih niko otet.. sta sad da ode i elez, a kako stvari stoje ipak nece..
a sta vi mislite kako ce ti famozni amerikanci vracat ulozeno i kako ce oni zivit?? vi sta ih zagovarate, vi cete im punit poljud protiv belupa i slicno.. hahaha ma super oni nece prodavat igrace, jeli??
a ovakav hajduk kakav je, stat ce on na svoje noge, toga se mi ne bojimo.. kad se cekalo 8 godina, nije tesko jos godinu, dvi istrpit ovo stanje..
a uopce nije ni kriticno koliko je bilo..
lagano se cistimo od razno raznih stimaca, sinovcica, sosa itd.
uzimate za primjer splita, rijeku, lokomotivu..
splita smo redovito prasili ove sezone, 3 pobjede, rijeka nas u rijeci dobije zna se kako, u splitu zabiju dva gola (jedan isto neregularan, naravno, bez toga ne moze) ne znaju ni oni kako..
zastrasujuca lokomotiva koja melje sve prid
sobom, igra finale kupa i nema je nigdi.. ne znan koju san momcad gleda u finalu na poljudu, lokosa nije nigdi bilo!
ibanez nam zabije gol kakav vise niko nikad nece zabit, o ruci vrsaljka necu ni pricat!

nismo bolji od dinama, a od svih ostali smo uvik bili bolji i tako ce ostat, tako da vam ne drzi vodu prica da smo kanta za nabijanje..

a europsku ligu cemo igrat i bez amerikanaca ka sta smo je igrali i prije 3 godine.. a ligu prvaka necemo spominjat, triba bit realan.. s njima pogotovo necemo, nece oni ulagat 8 godina ka mamic da bi docekali 2 sezone lige prvaka! a sami bi je mozda i zaigrali jednog dana!

Komentar od: jokdinamo | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:32
GOSPODO NEMOJMO SE LAGAT!!HAJDUK PROPADA!!!POLJUD SE RASPADA!!ZA 5g.-TRAGEDIJA!Jeli mislite da ovim nacinom kako to nadzorni odbor oce,mozemo doc do love!!??Svi skupa znamo da ovako mozemo samo zivotarit,a da se drugi sprdaju s nama!!Sta mislite,koliko ce para u stadion uloziti sadasnji vlasnici??NEMA SE TU STA CEKAT!OVO NAM JE,BOJIM SE ZADNJA PRILIKA!!MOLIM BOGA SAMO DA JE NEUSEREMO!!
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:32
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:30

Komentar od: tovar12 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:18
Pa zaradili bi tako da nakon tolikih ulaganja nebi prodali igrača ispod 10-milja
______________
znači prodaja igrača je i njima jedini način zarade? a po čemu se onda razlikuju od ovih sad? a šta ako ne uspiju prodat za 10? jel žužulov split proda rebića za 10 miljuna eura? a financijski je stabilan klub. jer rijeka prodala nekoga za 10 milijuna eura?

prodali su onoga u švabiju za 200 iljada eura...

: )
Komentar od: bands1985 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:31
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:24
tovare sljedeće godine smo nositelji u trećem pretkolu...

bit će dosta lakše uć u el...

xxxxxxxx

a zaboravljas na play-off rundu????
tamo ce tesko biti nositelji!!!!
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:31
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:28
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:23

Bilkane meni NH ne ulijeva povjerenje,a bome ni Grad mi ne ulijeva povjerenje.

Mislimo da smo izbacili politiku iz kluba dok je ona tamo di bismo najmanje očekivali.

na koga točno misliš??

na NO??
-------------------------------------------

Mislim na bivšeg predsjednika NO-a i na još jednog cijenjenog člana odbora
Komentar od: tovar12 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:31
zixy
Ovako ju sigurnio još 10 godina nečemo igrat,ja nekažem da terba ovima prodat,ali zar nije poštenije da vlada netko sa 50 posto nego Jako (tako se priča) sa 10 posto
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:31
alfonso zar i ti sine Brute???

: (
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:30
Komentar od: tovar12 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:18
Pa zaradili bi tako da nakon tolikih ulaganja nebi prodali igrača ispod 10-milja
______________
znači prodaja igrača je i njima jedini način zarade? a po čemu se onda razlikuju od ovih sad? a šta ako ne uspiju prodat za 10? jel žužulov split proda rebića za 10 miljuna eura? a financijski je stabilan klub. jer rijeka prodala nekoga za 10 milijuna eura?
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:30

Komentar od: 10F | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:17


i meni se tako čini druidovo razmišljnja, zato sam i dopnio svoj osvrt s komentarom

Komentar od: jež1967 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:16

Komentar od: simun | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:29
moze li mi tko reći koliko amerikanci plačaju poreza u americi, jeli to razlog zašto im je bolje ulagati lovu
Komentar od: zixy | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:29

di piše da ćemo igrat EL ili CL ako kauboj uloži 50 milja?
jel nam to uefa odobrila?

hahahaha
kako će vas Baltazar i Fio nategnit
nećete ni osjetit

kad dođe kauboj zakačite transparent -DITE SUHA-

Komentar od: 10F | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:29
ježu,
"samo" more bit i da smo umisto 3500 nas 20000 izabrali npr. tebe, druida itd... u nadzorni odbor. nije nemoguće, dapače tako bi nešto tribalo bit i realno. pametni i jesmo zato šta ne damo da umisto nas misle drugi. učlanimo se i napravimo kako triba.
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:28
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:26

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:24
tovare sljedeće godine smo nositelji u trećem pretkolu...

bit će dosta lakše uć u el...
----------------------------------------

Možda za 20 godina budemo nositelji i u playoffu

mućki provokatoru...

: )
Komentar od: Alfonso | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:28
Komentar od: bands1985 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:58
Komentar od: Alfonso | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:38


Imali smo svoju sansu, u prodaju dionica se srljalo, pricalo o stotinama tisuca navijaca koji ce kupiti dionice, uliti kapital, ovo - ono. Ali kad je trebalo stavit iz svog dzepa, svi su stali. Osim manjine koja tu dionicu sad posjeduje. Najlakse je prdit niz vjetar i govorit sta bi netko ucinio s TUDIM novcem.

xxxxxxxxxxxxxxxx

ljudi nemaju novaca za osnovne stvari u zivotu, a kamoli da kupe par dionica...ne rade, ili rade a ne primaju placu itd...
od cega da kupe dionicu!!!! a vjerujem, da je i stvar drugacija ne bi njih puno kupovalo dionice...mozda se varam, al mi smo takav narod!!!

a ovo sto kazes, lako tuđim novcem...e to je ono sto je hajduka dovelo tu di je, sve uprave raspolagale tuđim novcem, i zaboli ih qrac za posljedice...!!!!
lako tuđim qrcem koprive mlatiti :))))

po meni, grad ce kad tad prodati svoje dionice, jer ovako dalje ne ide...sve ce se svesti na to da hajduk bude na nuli, s minimalnim proracunom tek toliko da se izgura sezona, a rezultate i borbu za trofeje tko hebe!!!!
___________________________________________

Slazem se. Za ovo prvo, svjestan sam kakva je situacija. Nisam krivio ljude sto nisu kupovali. Jednostavno se iz ovih ili onih razloga dionice nisu kupovale planiranom dinamikom.

Ja nisam striktno za prodaju, ali ovako se ne moze dalje. Mislim moze, ali je to prezivljavanje.

A glede onih sto kazeu da privatnik ocekuje profit, pa naravno. I Brbic i ekipa isto ocekuju profit, zar ne??

Neka je Hajduk stabilan i u plusu, pa nek i on profitira, ja u tome ne vidim nista lose.

Ili je bolje ovako, da je minus, prezivljavanje, ali stanje kakvo je.

Znam, svi bi trecu opciju. Da navijaci "upravljaju", a da je klub pun love. Ali mi se cini da ce do toga tesko doc...
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:28
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:23

Bilkane meni NH ne ulijeva povjerenje,a bome ni Grad mi ne ulijeva povjerenje.

Mislimo da smo izbacili politiku iz kluba dok je ona tamo di bismo najmanje očekivali.

na koga točno misliš??

na NO??

Komentar od: tovar12 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:27
BILA-KRV
Ja sam prika skepti i u prolaz ovih šta smo izvukli a kamoli da sanjam EL mi smo na koljenima ali me tješi da dok mi prođemo čistilište ostali če tek uči u naš pakao pa on korak smo ispred tako neki kažu....
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:27

Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:13

e
ovo su prava pitanja !

P.S.
Evo na brzinu, odokativno,
amerikenjici ili neko treći, nebitno tko, uloži u startu 200-250 miljuna (ovisno šta ispregovaraju) za kupovinu i saniranje kluba i pojačanja.
Po meni, nije potriba ulagat dalje 50 miljuna godišnje idućih 5 godina,
ako se u startu nakon kupnje klub dovede u red,
možda desetak miljuna kuna trošit godišnje na pojačanja uz pravi skauting, tu je i trošak pogona,
ali kad digneš nivo poraste zarada i od prodaje i od prodaje igrača i marketinga,
tako da je realno imat plus 20-40 miljuna kuna svake godine.

Za najviše cca desetak godina bi oni isplatili cili ulog.
Nije ni to loše !

Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:26
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:24
tovare sljedeće godine smo nositelji u trećem pretkolu...

bit će dosta lakše uć u el...
----------------------------------------

Možda za 20 godina budemo nositelji i u playoffu
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:25

Komentar od: Alfonso | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:21

Ono sto ja mislim, a to sam napisao i prije, je da oni nikakav poslovni interes u Hajduku direktno nemaju.
Oni jednostavno zele ulagati u Split, kao grad i tako uzimati novce. A kad si vlasnik Hajduka, onda te svi poznaju, u Splitu stjeces mnogo veza, otvorena su ti mnoga vrata koja ovako nisu.

S tim u vidu, nece ga kupiti i dozvoliti da propadne, jer bi automatski postali najblaze receno- nepozeljni u gradu u koji zele ulagati.

Pogledaj recimo City... Nitko ziv nije znao tko je Mansour, dok nije kupio City. Sad je u engleskoj jako poznat...

Mene samo brine sta ce se dogoditi jednom kad interesa nestane. Za 10 ili 15 godina...
_____________
ali ovi su davali i******ave o ljubavi prema Hajduku a i o tome da je to njihov primarni interes, nikakva druga ulaganja. Eventualno da će neke druge investitore u americi uputi na Split.
znači da su onda lagali i muljali? jel oćemo ulagače koji lažu i muljaju?
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:24
tovare sljedeće godine smo nositelji u trećem pretkolu...

bit će dosta lakše uć u el...
Komentar od: bands1985 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:24
Komentar od: 10F | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:12
bands1985,
dosta si lipo reka, ali moramo bit i malo samokritični. nemoremo se vadit uvik na novce, potrošimo ih na druge stvari, balun, pivo, lipu papicu, a nemamo za dionicu. nije baš tako, ili nas ima ili nema!!! citiran ježa. ne mogu zaboravit, bija san na harijevon koncertu i kaže on super su dionice, ali skupo 500 kuna. neću in dat toliko za nju. more bit ona i jeftinija, more bit i na rate, ali opet nas 50000 mora kupit.

xxxxxxxxx

ma sve stoji, netko bi dao zadnju kunu za hajduka, a netko bi odveo bolju polovicu na neku vecericu, kupio joj cipelice, napio se s ekipom...otisao na skijanje itd...
svatko ima razlicite prioritete u zivotu...
i kod nas je razmisljanje sto bi dao novce pa da neki indijanci s njima raspolazu...sto je donekle i istina!!!!
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:23
Moja predraga kćeri, dok se poganstvo nastavlja širiti poput virusa diljem svijeta, čovjek se počinje postavljati kao Bog. Mnoge sekte koje ne prihvaćaju Postojanje Pravoga Boga, umjesto toga štuju Zvijer u svojim hramovima. Te jadne duše, čije sebeljublje izvire iz strastvene težnje, postavile su hramove, koji bestidno štuju sotonu. Mnogim neupućenima, ovi hramovi se čine poput crkava koje štuju Boga, ali nemojte biti zavarani. Njihova jedina svrha jest obožavati Zvijer, koja im obećava vječni život. On im obećava da će, odavanjem počasti svom sebeljublju, koje zamjenjuje Ljubav Božju, oni zadobiti vječni raj užitka.

Obećanja koja im je dala Zvijer, koja im se jasno obraća, stvorena su da ih se zavara da povjeruju u laž. Da ako se oni smjeste pred žrtvenik Zvijeri - lažnog boga kojeg obožavaju umjesto Moga ljubljenog Oca - njihove molbe za svjetovnim užicima i samozadovoljenjem će biti nagrađene. Ako stave svoje potrebe prve, prije drugih, oni vjeruju da će biti osposobljeni s velikim bogatstvom, nadzorom i slobodom.
Ti ljudi su potaknuti da sebe stavljaju ispred Boga i da traže takve moći da budu sposobni poraziti Božje Božansko Kraljevstvo. Nažalost, oni će učiniti sve što je potrebno da ostvare svoju težnju za bogatstvom i nadzorom drugih preko čiste pohlepe. Oni će uništiti živote drugih. Oni će ubiti zato da bi ostvarili svoje ciljeve i oni proklinju Boga svakoga dana.

Kada oni proklinju Boga oni održavaju crne mise, od kojih su mnoge održane u tajnosti i prisustvuju im moćni ljudi, uključujući one koji govore kako služe Bogu u Njegovim crkvama. Njihovi sotonistički obredi su svakidašnjost i oni su ponosni na svoja djela. Oni oholo proglašavaju svoje građevine hramovima, jer nemaju srama u svojim dušama. Ti hramovi su osnovani da odaju počast sotoni, ne Bogu, a ipak, oni će vas uvjeriti u suprotno.

Ja ću ih kazniti za njihove zločine protiv čovječanstva i svetogrđa protiv Boga, za koja su krivi. Mnogi od njih proklinju Moga Oca korištenjem izraza koji su Njemu jedinstveni. Moj Otac je rekao: "Ja Sam Početak." "Ja Sam" se koristi da označi njihovo sebeljublje i oni će oponašati svaku svetu radnju, djelo i ponavljati riječi, koje je svijetu dao Bog, zato da bi Ga oskvrnuli.

Njihove hramove, tijekom Velike Kazne, Bog će rastrgati na dvoje i oni će postati opustošeni i lišeni bilo kakve vrste moći nad Božjom djecom. Njima će, međutim, poput sve Božje djece biti dana prilika da odbace sotonu prije Velikoga Dana. Neki će prihvatiti Moju Ruku Milosrđa, ali mnogi će je odbaciti, jer oni vjeruju u đavolske laži koje je u njihove duše utisnula Zvijer.

Oni vjeruju da će nadziranjem svijeta širenjem njihovog znanja o svemiru, vladanjem životom, produžavajući ljudski život i smanjenjem svjetskog stanovništva postati poput Boga.
Sotona je vrlo oprezan u tome kako zarobljava njihove duše. On im pokazuje velike vizije budućnosti, za koju im kaže da je njihova. On im govori o velikim događajima, koji će se dogoditi u budućnosti, koje oni moraju iskoristiti. Sve su laži. Ništa od onoga što im on govori nije istina. Sotona ima mnoge moći, koje mu je dao Bog, kao Luciferu, jednom od najmoćnijih anđela u hijerarhiji Moga Oca. On pokazuje svojim sljedbenicima predivne slike veličanstvene budućnosti, za koju kaže da će biti njihova, ako mu predaju svoje duše. Oni vjeruju u njegova obećanja budućnosti.

Najveća laž jest da sotona može proricati budućnost, ali to nikada ne može biti. Proročanstvo može doći jedino od Boga. Nikome nije ostavljen u baštinu ovaj Dar, koji može teći jedino sa Usana Božjih. Sotona ne može proricati buduće događaje, čije pojedinosti mogu jedino biti dane prorocima Božjim. Ako vjerujete u sotonina obećanja, vaš život postaje laž i Vječni Život ne može biti vaš, osim ako prihvatite Istinu.

Bog vam je obećao Vječni Život. Moje Obećanje da ću se ponovno vratiti i odvesti vas u Raj je Istinito. Ne vrijeđajte Boga odbacivanjem Istine.

Vaš Isus
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:23
Bilkane meni NH ne ulijeva povjerenje,a bome ni Grad mi ne ulijeva povjerenje.

Mislimo da smo izbacili politiku iz kluba dok je ona tamo di bismo najmanje očekivali.
Komentar od: tovar12 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:22
BILA-KRV
Prika EL možemo igrat ko i dosada jednom u 20 godina...osim ako Tudor nije čarobnjak onda okrečemo priču hahah
Komentar od: Alfonso | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:21
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:47
Komentar od: Alfonso | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:38

Sponzore je jako tesko naci. Oni koji misle drugacije, neka ga probaju naci sami u ovo doba. Njemacki model koji se ovdje spominje, zaboravite. Trzista nema. Pohvalni su potezi sa slicicama, sa novcicima, s ovim s onim... Ali to je jako MALI dio proracuna. Klub nam slavi kad da igraca na posudbu, samo zato jer se rijesio place... Do kada cemo tako?
_____________
OK sve 5 za ovo šta si napisa. e sad ti meni ako je sve to istina šta si napisa a je,reci koji je onda poslovni interes ovim amerima da sad kupe Hajduka za jedno 150 miljuna i da svake godine ulupaju još 50 milijuna kuna?
ili oni ne očekuju povrat nego poklanjaju te pare?
koji to drugi poslovni potencijal ima Hajduk da mogu te pare vratit a da nije rasprodaja igrača?
ponavljam, ja nisan decidirano protiv prodaje kluba ali nastojin objektivno razmišljat...
______________________________________________

Ono sto ja mislim, a to sam napisao i prije, je da oni nikakav poslovni interes u Hajduku direktno nemaju.
Oni jednostavno zele ulagati u Split, kao grad i tako uzimati novce. A kad si vlasnik Hajduka, onda te svi poznaju, u Splitu stjeces mnogo veza, otvorena su ti mnoga vrata koja ovako nisu.

S tim u vidu, nece ga kupiti i dozvoliti da propadne, jer bi automatski postali najblaze receno- nepozeljni u gradu u koji zele ulagati.

Pogledaj recimo City... Nitko ziv nije znao tko je Mansour, dok nije kupio City. Sad je u engleskoj jako poznat...

Mene samo brine sta ce se dogoditi jednom kad interesa nestane. Za 10 ili 15 godina...
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:18
Komentar od: zujo123 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:06Svi se u Hajduka kunu, a nedaju ni KUNUdanas sam bio u blizini trojice starijih ljudi sva trojica za prodaju hajduka...

a najjača i******ava mi je bila jednoga ova

nje pošteno kad oni šta redovito idu na utakmice govore da su oni veći hajdukovci od onih šta ne idu...

a majketi mile...

oni koj ne ide na utakmice za mene nije ni hajdukovac...

pa kome pravo kome krivo...

uglavnom najveći argumenti onih za prodaju su a pa da budemo financijski stabilni, konkuriramo dinamu (hahahahaha) da ne životarimo itd...

uglavnom ljudima je ispran mozak i ono što nekolicina nas navijači vidi a što možda neki ne žele vidjet...

hajduk je zlatna koka i bez privatnika...

meni privatnika nikakvu sigurnost ne ulijeva..

niti malo...

bili bi financijski stabilniji i šta onda??

igra el???

ka da to i sami nemožemo za koju godinu.

napravit kamp??

ka da to i sami nemožemo za koju godinu

očistit uhlj*****??

ka da to i sami nemožemo

posložit klub??

ka da to sad ne radimo??

sredit financije??

ka da to i sami nemožemo zakoju godinu...

ZNAM JA DA JE NAMA SVIMA PUN KUR AC SVEGA I NERADA I PLJAČKE I NEMOĆI U MAMIĆ DRŽAVI ALI ZAŠTO LJUDI MISLITE DA SE PRIVATNIKA NEĆE SLIZAT S MAMIĆEM KA VOLPIJEV MIŠKOVIĆ??

PA ONI BI STAVILI FIJA ZA DIREKTORA GARANT...

ZNAM JA DA JE TEŠKO GLEDAT OVU NEPRAVDU, NEMOĆ, GLEDANJE KAKO NAM SE SVI IZRUGUJU, ŠAMARAJU, MLATE, KRADU (s osmijehom na licu)

boli to mene ka i sve nas ljudi moji, ka da ja imam neko strpljenje...

ali sam strpljiv iz ljubavi prema hajduku...

iz ničega drugoga...

ka da na ne pucam na neke stvari u klubu, pa vidili ste to na portalu pitaj boga koliko...

to su živci ali ja sam iz ljubavi spreman da gutam gov na nekoliko godina i da budem strpljiv...

spreman sam jer ako naš hajduk uspije hajduk može uvest renesansu u hrvatski nogomet jer će onda i navijači drugih klubova govorit nu hajduka čisti i stabilan klub bez kriminalaca pa čak im i navijači imaju uvid u financijska izvješća, odlučuju o važnim stvarima u kluba simbioza navijača i kluba...

sa projektom naš hajduk mogla bi se porušit mafijška hnl liga...

zato sam strpljiv i zato gutam gov na...

nemojte mislit da ja guštam šta nas mlate, kradu, izruguju nam se...

uzmi križ i nosi ga put do raja nije posut ružama...
Komentar od: simun | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:18
jeli znaju amerikanci da navijači smatraju doktora baluna teškin gadon
Komentar od: tovar12 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:18
Pa zaradili bi tako da nakon tolikih ulaganja nebi prodali igrača ispod 10-milja
Komentar od: 10F | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:17
jež1967,
druid je vjerojatno mislija na projekt našeg hajduka kako smo ga mi zamišljali da bi triba bit. baren ja tako mislin. i virujen da ti nisi za prodaju, nego za jakog i sportki-emocionalnog većeg(ih) dioničara.
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:16

da nije onoga "samo"
ja bi potpisa cili druidov komentar, pa i to da nisam pametan


ovako u ono "samo"
stanu i politički mlatimudani koji samo gledaju kako se grebat i yašit
i Jakob i jakobinci iz NH
i trojanci naguznici i
pudlica Marina
i ostale Jude na strateškim mistima
i škrti navijači s pameću ovaca


yebate koliko toga je stalo
u jedan "samo"

Komentar od: simun | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:15
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:13

znači ovako, amerikanci bi potrošili 150 milijuna kuna na kupnju kluba, onda bi tribalo platiti bar jedno 80 miljuna kuna dugova. da bi se osnažila mamčad odma, bi tribalo jedno bar 20 miljuna kuna minimalno. To je 20 odma za početak. i onda u idućim godinama 50 miljuna kuna godišnje bi još ulili. Znači nakon 5 godina jedno 450 miljuna kuna bi oni uložili. Kako onda to misle vratit? sponzora nema, teško je vrime a i Hrvatska tj. Split je premalo tržište za nekog jako sponzora svjetskog glasa koji bi istresa 3 miljuna eura... Od karata? Od pretplata? Od prodaje dresova? Di je interes tih amaerikanaca, kako oni mogu vratit to početno ulaganje i onda počet zarađivat. A svake godine moraju usut 50 miljuna kuna, znači da svaku godinu moraju zaradit bar 51 čiste love da ne budu u gubitku.
Di je onda njihov interes?

_______________________________________________

meni isto nije jasno kako oni misle zarađivat na hajduku
Komentar od: tovar12 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:14
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:08
A šta bi ti u nešto uložio,a da nemaš nikakve zarade...pa ja se sječam Ivičeva gostovanja mislim kod Reića di je reko u stilu ja bi da milijon kad bi zna da ču dobit dva...
apsolutno sam za to da onaj tko napravi nešto za Hajduka i zaradi...
nemogu reč da sam isključivo za prodaju ok pustimo još dvi godine pa da vidimo hočemo li se ovim metodama dignit...
Komentar od: bands1985 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:14
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:08
a legendarni su mi ovi kmetovi kojima privatni vlasnik znači red i preustroj u klubu...

na čelu s fijom sigurno će bit tako...

i molija bi pobornike privatizacije neka mi reče što to mi sad nemožemo što privatnik može osim što bi uložija nešto love (sigurno ne iz ljubavi nego za koju godinu da ostvari dobit od toga)

ameri oće uložit a sigurno da im se to vrati i to s kamatama...

šta mislite da oni neće prodavat igrače ko i mi???

a ova i******ava tudora dokazuje da mi uopće nemamo PR službu, poštujem ja tudorovo mišljenje ali klub sa normalnom PR službom nema šta mudrovat u vezi stvari koje nisu njegova domena...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ma moze hajduk svasta, ali ne moze ono najbitnije...zadrzati ekipu na okupu, dica odlaze prije reda, igraci se prodaju za sicu itd...a o nekakvim ulaganjima u ekipu i infrastrukturu da ne govorim, a gdje su tek isplate placa...????
bilkane, ima toga dosta sto hajduk trenutno ne moze!!!!
a kad ce to moci, pitanje je???

i kazes osim love, hehe...a sta je hajduku u ovim trenucima potrebnije nego lova????

pozzz
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:13
znači ovako, amerikanci bi potrošili 150 milijuna kuna na kupnju kluba, onda bi tribalo platiti bar jedno 80 miljuna kuna dugova. da bi se osnažila mamčad odma, bi tribalo jedno bar 20 miljuna kuna minimalno. To je 20 odma za početak. i onda u idućim godinama 50 miljuna kuna godišnje bi još ulili. Znači nakon 5 godina jedno 450 miljuna kuna bi oni uložili. Kako onda to misle vratit? sponzora nema, teško je vrime a i Hrvatska tj. Split je premalo tržište za nekog jako sponzora svjetskog glasa koji bi istresa 3 miljuna eura... Od karata? Od pretplata? Od prodaje dresova? Di je interes tih amaerikanaca, kako oni mogu vratit to početno ulaganje i onda počet zarađivat. A svake godine moraju usut 50 miljuna kuna, znači da svaku godinu moraju zaradit bar 51 čiste love da ne budu u gubitku.
Di je onda njihov interes?
Komentar od: 10F | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:12
bands1985,
dosta si lipo reka, ali moramo bit i malo samokritični. nemoremo se vadit uvik na novce, potrošimo ih na druge stvari, balun, pivo, lipu papicu, a nemamo za dionicu. nije baš tako, ili nas ima ili nema!!! citiran ježa. ne mogu zaboravit, bija san na harijevon koncertu i kaže on super su dionice, ali skupo 500 kuna. neću in dat toliko za nju. more bit ona i jeftinija, more bit i na rate, ali opet nas 50000 mora kupit.
Komentar od: snig | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:09
Bravo Tudore! Ovo je glas razuma i relanosti, a ne življenja u oblacima. Neće nitko Hajduk odnit iz Splita. To će bit pravi, europski klub, obnovit će se stadion, igrači će bit zadovoljni, ovo je samo produžavanje agonije. Ako su ulagači ozbiljni, prodaja nema alternative. Točka.
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:08
druid

osvrnit ću se na ovaj dio tvog komentara,
koji mi nije baš najjasniji, a ostalo mi je o.k.

.............................................
KAO ŠTO SAM NAPISAO NA POČETKU OVOG POSTA,
NIKO PAMETAN NE MOŽE BITI ZA PRODAJU HAJDUKA,
treba samo obezbjedit ozbiljno, stručno i pošteno
UPRAVLJANJE HAJDUKOM, a rezultati će doći
enormnom brzinom...
.............................................


Najprije odbijam primit kompliment u vezi pameti,
naime ja sebe smatram pametnim, čak i visoko moralnim likom, a ima još svita koji me takvim doživljava
i za prodaju sam !

Živo me zanima kako bi ti proveja ovo tvoje
"treba samo obezbjedit ozbiljno, stručno i pošteno
UPRAVLJANJE HAJDUKOM"


pogotovo me zanima ono "samo"


Komentar od: simun | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:08
ako se ne proda, onda je obveza grada da ulozi 100 milja kuna već ove godine, mislite li da će se ovo dogoditi, pa oni nemaju za zakrpat rupe po cesti
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:08
a legendarni su mi ovi kmetovi kojima privatni vlasnik znači red i preustroj u klubu...

na čelu s fijom sigurno će bit tako...

i molija bi pobornike privatizacije neka mi reče što to mi sad nemožemo što privatnik može osim što bi uložija nešto love (sigurno ne iz ljubavi nego za koju godinu da ostvari dobit od toga)

ameri oće uložit a sigurno da im se to vrati i to s kamatama...

šta mislite da oni neće prodavat igrače ko i mi???

a ova i******ava tudora dokazuje da mi uopće nemamo PR službu, poštujem ja tudorovo mišljenje ali klub sa normalnom PR službom nema šta mudrovat u vezi stvari koje nisu njegova domena...
Komentar od: zujo123 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:06


Svi se u Hajduka kunu, a nedaju ni KUNU

Komentar od: druid1301 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 12:03
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:58
-------------------------------------------------------------
ne može se izmjeriti kolika je vrijednost značaja
Hajduka (kao brenda) za grad Split,
ali ako je dioklecijanova p. kulturna baština,
je li to i marjan, ili bilo što drugo, što je
u vlasništvu grada, bilo koje JP?
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:58
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:56
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
ne mora biti dd, jer ne prodaju se samo dd, već
i sve drugo što se može prodati,
znači smisli bolji razlog, ovaj ti je nikakav...
---------------------------------------

To je kulturna baština zato je nemožeš prodat samo tako.Jeli ovo dovoljan razlog?
Komentar od: bands1985 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:58
Komentar od: Alfonso | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:38


Imali smo svoju sansu, u prodaju dionica se srljalo, pricalo o stotinama tisuca navijaca koji ce kupiti dionice, uliti kapital, ovo - ono. Ali kad je trebalo stavit iz svog dzepa, svi su stali. Osim manjine koja tu dionicu sad posjeduje. Najlakse je prdit niz vjetar i govorit sta bi netko ucinio s TUDIM novcem.

xxxxxxxxxxxxxxxx

ljudi nemaju novaca za osnovne stvari u zivotu, a kamoli da kupe par dionica...ne rade, ili rade a ne primaju placu itd...
od cega da kupe dionicu!!!! a vjerujem, da je i stvar drugacija ne bi njih puno kupovalo dionice...mozda se varam, al mi smo takav narod!!!

a ovo sto kazes, lako tuđim novcem...e to je ono sto je hajduka dovelo tu di je, sve uprave raspolagale tuđim novcem, i zaboli ih qrac za posljedice...!!!!
lako tuđim qrcem koprive mlatiti :))))

po meni, grad ce kad tad prodati svoje dionice, jer ovako dalje ne ide...sve ce se svesti na to da hajduk bude na nuli, s minimalnim proracunom tek toliko da se izgura sezona, a rezultate i borbu za trofeje tko hebe!!!!
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:56
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
ne mora biti dd, jer ne prodaju se samo dd, već
i sve drugo što se može prodati,
znači smisli bolji razlog, ovaj ti je nikakav...
Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:54
Komentar od: zujo123 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:49

http://hajduk.hr/vijest/u-ponedjeljak-u-8-30-sati-pocinje-prodaja-pretplata/3803


sad će se vidit ljubav prema hajduku kad triba izvaditi lovu iz svog džepa
čovik bi pomislio da će biti najmanje 20-25 000 pretplata čitajući ova silna busanja u prsa o velikim hajdukovcima, a kad triba izvaditi za pretplatu 300kn sjever, 500kn istok, 800kn zapad naglo opada broj "velikh" hajdukovaca

######################################################################

mi sta pisemo trenutno ovo sta citas, mi cemo ih i kupit! zasto ne bi kupia i ove godine??
a malo smiri dozivljaje i ne pisi svasta.. hahahah da od citanja mislis da ce se kupit 25 000 pretplata.. kako mislis da nas 4,5 sta picemo ovde da kupimo 25 000 komada??
Komentar od: tovar12 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:53
Pozdrav!!!

Stvarno teško ovo oko prodaje neznam ništa o amerima trba ih provjerit...s druge strane po meni je jano da neku europsku tj. rezultatsku konstantnost teško možemo ostvarit ovakvim oblikom kluba di se veselimo ponudama ispod milijun eura zarade i osuđeni smo na onu Kerumovu"....valjda će doći prava generacija pa čemo bit prvaci...",a šta nakon te generacije opet 10 godina ništa...mi jednostavno moramo doći do situacije da možemo odbijat nebulozne ponude tipa ovih za Eleza i Šilju,a dali to možemo ovakvim oblikom kluba di su jedini prihod sličice i pivo...Hajduku treba injekcija živog kapitala u toj količini da može zadržat kvalitetu na dvije,tri godine da nema slučaje Radoševič i podmuz prodaje to treba Hajduka...
Očito da grad u tome za razliku od Zagreba nemože pomoč i tu je največi problem vječni suparnik je stabilnost steko(na stranu šaban)gradskim uplatama di je mogo odbit prve ponude i ostvarit tako velike transfere,Hajduk podrške od strane grada nema tako da je očito prodaja jedini izlaz...mi navijači šansu nismo iskoristili vjerojatno ni nove nebi iskoristili zato je možda vrijem da netko od bogataša uleti u klubi koji ije i dalje naš klub velike prošlosti u ovom slučaju možda i budučnosti...
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:52
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:50
a za ove koji pričaju da gradu fali para
da popuni rupe u proračunu, nek grad Split
proda: dioklecijanovu palaču,peristil, marjan,
sve su to pojmovi po kojima je manje poznat
nego po Hajduku, pa ako ne bude para ni tada,
neka sve prodaju, lako će onda i Hajduk prodati
na kraju...
----------------------------------------------

Možda kad Dioklecijanova palača postane d.d. onda je i prodamo,a do tada Hajduk je prvi na bubnju.
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:50
a za ove koji pričaju da gradu fali para
da popuni rupe u proračunu, nek grad Split
proda: dioklecijanovu palaču,peristil, marjan,
sve su to pojmovi po kojima je manje poznat
nego po Hajduku, pa ako ne bude para ni tada,
neka sve prodaju, lako će onda i Hajduk prodati
na kraju...
Komentar od: 10F | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:49
kako ne razumite???
jedino ako torca pokrene more uspit, a ne da će torcida kupit dionice. ali bez nje, srca i iskrenosti, niko drugi neće moć vodit otkup dionica. jež, poljud, cichino, rapaić, druid, njinjo, kljaka, 0:0. duje1967, laki itd... svi smo mi torcida. a šta se tiče svježeg kapitala reka san da san realist i da nan zbog tog razloga triba i privatni ulagač.
Komentar od: zujo123 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:49

http://hajduk.hr/vijest/u-ponedjeljak-u-8-30-sati-pocinje-prodaja-pretplata/3803


sad će se vidit ljubav prema hajduku kad triba izvaditi lovu iz svog džepa
čovik bi pomislio da će biti najmanje 20-25 000 pretplata čitajući ova silna busanja u prsa o velikim hajdukovcima, a kad triba izvaditi za pretplatu 300kn sjever, 500kn istok, 800kn zapad naglo opada broj "velikh" hajdukovaca

Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:48
Komentar od: šibenikARMADA | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:35
Svaki hajdukovac s imalo mozga zna da prosječan amer nikad nije čuja ni za Hrvatsku, akamo li za neki klub iz Hrvatske! Ovin amerima će Hajduk poslužit samo za pranje para i izbjegavanje poreza zbog čega bi u Ameriki nayebali, a kod nas neće.

########################################################

upravo to, klasika.. al nasi ljudi vide u ocima jaki hajduk i kako dizemo pehar lige prvaka! daaa, ma lete, ulozit ce vise nego abramovic u chelsea! osnovali su neku tvrtku prije 3 miseca i jedva cekaju sve dat hajduku! svi skacete na lovu, sad u ovoj situaciji bi se vi prodali i za 1 000 000 dolara, i to je ogromna lova! za stvorit mega momcad, moj sinko hahaha... cccc
Komentar od: Juarez | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:47
Komentar od: Alfonso | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:38

Sponzore je jako tesko naci. Oni koji misle drugacije, neka ga probaju naci sami u ovo doba. Njemacki model koji se ovdje spominje, zaboravite. Trzista nema. Pohvalni su potezi sa slicicama, sa novcicima, s ovim s onim... Ali to je jako MALI dio proracuna. Klub nam slavi kad da igraca na posudbu, samo zato jer se rijesio place... Do kada cemo tako?
_____________
OK sve 5 za ovo šta si napisa. e sad ti meni ako je sve to istina šta si napisa a je,reci koji je onda poslovni interes ovim amerima da sad kupe Hajduka za jedno 150 miljuna i da svake godine ulupaju još 50 milijuna kuna?
ili oni ne očekuju povrat nego poklanjaju te pare?
koji to drugi poslovni potencijal ima Hajduk da mogu te pare vratit a da nije rasprodaja igrača?
ponavljam, ja nisan decidirano protiv prodaje kluba ali nastojin objektivno razmišljat...
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:44
potpuno je jasno da nijedan PAMETAN čovik
NE MOŽE zagovarati prodaju Hajduka, jer svakom
sa malo mozga u ćiverici je jasno da problem(i)
Hajduka nije u pitanju KRIZA vlasništva, već je u
pitanju KRIZA UPRAVLJANJA...

mogu se dati mnogi primjeri klubova koji su
u privatnom vlasništvu jednog ili nekoliko vlasnika,
a imaju velike uspjehe: man utd, man city, chelsea,
mada lista nije duga, aliima i klubova koji su
u vlasništvu navijača (sociosa) kao i u drugim
vlasničkim varijantama, koje ne podrazumjevaju
dominantno vlasništvo pojedinca ili male grupe
osoba (investitora), kao što su npr. real, barca,
bayern, borussia D...

stoga je jasno da samo enormni kapital jednog
(ili male grupe) vlasnik kratkoročno MOŽE (ali ne mora) garantira neke zapažene sportske rezultate.
protekle godine LP su pokazale da je moguće sa
relativno malim sredstvima i uz ozbiljan i stručan rad
postizati dobre rezultate u LP i EL,
što su činili klubovi sa daleko manjom
povjesnom i sportskom težinom od Hajduka
(ciprani, norvežani, rumunji).

KAO ŠTO SAM NAPISAO NA POČETKU OVOG POSTA,
NIKO PAMETAN NE MOŽE BITI ZA PRODAJU HAJDUKA,
treba samo obezbjedit ozbiljno, stručno i pošteno
UPRAVLJANJE HAJDUKOM, a rezultati će doći
enormnom brzinom...

P. S.
za one koji su i dalje za prodaju,
samo pitanje: koliko su uprave Hajduka
potrošile novaca u zadnjih 10 godina,
a nisu ostvarile NIKAKVE rezultate,
i sada kad će biti teže cicati tuđe pare,
svi su skočili na zadnje noge da uzmu još
jednu proviziju (zadnju?) na konačnoj
prodaji onoga što nije njihovo,
na prodaji Hajduka...
Komentar od: johnny_m | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:42
Ima li koji trol da nije
ostavio koji komentar u
zadnja dva dana?
Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:40
Komentar od: bubnjarko | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:27

Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:24
pa da, mamic! ovi ce oprat lovu i to ce lipo napravit u jednoj maloj drzavi, imaju sve uvjete za to.. mamic ih je vjerovatno uputia u sve priko ovog seada! oni ce mu za uzvrat unistit hajduka da ga vise ne gleda, vjerovatno ce mu ubacit koji dolar u dzep i dobro! i covik je miran, nema se vise ko borit protiv njega. nece ga vise zamarat nikakve prijave ATZN-u, hns-u itd.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ahahha takvi kao ti da dobiju na lutriji rekli bi, to su mi namjestili da me lopovi opljačkaju i ubiju zbog novaca. Nikad vam ništ ne valja. Napokon klub ima priliku napraviti nešto i vratit se staroj slavi, a vi svugdje vidite zavjere.

#################################################

a bravo kralju kad tebi ovi amerikanci izgledaju uredno, sta da ti kazen?! ahahaha, ajme molin te, ti si isto uvjeren da ce nas ameri vratit staroj slavi! pa otvorite malo oci, ovo sta je nama plafon u nekim trofejima i europskim okvirima, to mozemo i bez njih, mozda cak vec i ove godine ili dogodine! pa kako ne razumite da s njima necemo nista vise postic, igrat cemo eventualno koji put europsku ligu i to je to! a to smo uspili sa spacon prije 3 godine i skoro lani s mison i nikad tanjim budzetom.. a da, a oni ce ulozeno vratit kroz nas savrseni hnl, hahah... ljudi ce punit poljud, trazit ce se karta vise za slavena, zadra, dragovoljca... a kad dignu i cijene karata, necete im dolazit ni vi sta ih sad zazivate! eno dinamo 8 godina slavi naslov prid praznim tribinama i sta imaju od toga?
Komentar od: 10F | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:40
zujo123
nikad neću dat protiv torcide! ona je hajduk! i sebe identificiran s torcon iako nisan član. samo ako mi dreknemo, pokažemo šta oćemo moremo spasit hajduka. iako i sam zadnje vrime često postavljan pitanje šta se događa s javnon torcidon, zašto šute ili još gore u nekin stvarima podržavaju ovaj sustav u hajduka. ali virujen i uvik ću virovat u torcu (navijačku) da će povuć pametne poteze.
Komentar od: Alfonso | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:38
Pricajte vi sta god hocete, ali Hajduk je privatiziran onog momenta kada se na kupnju dionica odazvao onoliki broj navijaca koji se odazvao...

Jer je bilo samo pitanje vremena kada ce se grad svojih dionica iz ovog ili onog razloga rijesit.

Lijepa je ideja bila da ga MI posjedujemo, ali MI nemamo novca za pokrivati konstantne dugove, a kamoli ulagati u klub...

S druge strane, stanje se po mom osobnom misljenju popravlja, ali ne dovoljno i ne dovoljno brzo. Jer da se klub oporavi, ovim tempom bi mu trebalo sigurno jos 3-4 godine u najboljem slucaju. A prezivljavati tako dok ti mac bankrota visi nad glavom nikome nije lako.

Imali smo svoju sansu, u prodaju dionica se srljalo, pricalo o stotinama tisuca navijaca koji ce kupiti dionice, uliti kapital, ovo - ono. Ali kad je trebalo stavit iz svog dzepa, svi su stali. Osim manjine koja tu dionicu sad posjeduje. Najlakse je prdit niz vjetar i govorit sta bi netko ucinio s TUDIM novcem.

Sponzore je jako tesko naci. Oni koji misle drugacije, neka ga probaju naci sami u ovo doba. Njemacki model koji se ovdje spominje, zaboravite. Trzista nema. Pohvalni su potezi sa slicicama, sa novcicima, s ovim s onim... Ali to je jako MALI dio proracuna. Klub nam slavi kad da igraca na posudbu, samo zato jer se rijesio place... Do kada cemo tako?

I da se sad dionice opet ponude navijacima, pa da li stvarno mislite da bi vise ljudi kupilo dionice sad, nego prije?? Mozda i bi, ali ne vise od 10% u odnosu na broj koji sada imaju. I sta onda?

Zato, postaviti uvjete za prodaju od kojih se ne odstupa, sagledati sve polako, sa svih strana i dati dionice u prodaju. Hajduk nece nigdje, kao sto Tudor kaze.

Ako smo u minusu 50 milijuna kuna, onda nam u trenutnoj sezoni treba 100 milijuna plusa, da bi na kraju godine bili na nuli. I to ako nam je proracun 50 milijuna po sezoni. Misli li netko da je to ostvarivo? Pa makar i u dvije godine?
Komentar od: šibenikARMADA | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:35
Svaki hajdukovac s imalo mozga zna da prosječan amer nikad nije čuja ni za Hrvatsku, akamo li za neki klub iz Hrvatske! Ovin amerima će Hajduk poslužit samo za pranje para i izbjegavanje poreza zbog čega bi u Ameriki nayebali, a kod nas neće.
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:35
Molim vas prestanite spominjat idiotarije tipa dionice navijačima jer je to nemoguče.

Hajdukovi navijači nemaju volje i ljubavi da uplate 100 kuna za Naš Hajduk i zato je broj članova manji za 60%

Ovaj trenutni model upravljanja je nakaradan.NH upravlja klubom i očekuje od Grada Splita da plača njihove pogreške i bude in jamac u kreditima.

Neka se onaj Tadinac vrati ovde na portal pa da ga pitam par pitanja.
Komentar od: u3pm | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:32
Bez ikakvih floskula, patetike i sličnog, Hajduk je u teškoj situaciji, to je činjenica koju nitko ne može osporit, kao što je i činjenica da je prije godinu dana bio u još težoj. Iz toga možete izvući zaključak da u Hajduku stvari idu na bolje. Možda ne dinamikom koju bi svi želili ali trend je preokrenut iz minusa u plus. Svima je dozlopyzdilo čekat na prvenstvo i Europu i meni isto ali samo jednom možeš prodat Hajduka.
Odjednom bivši zaposlenik u poznim godinama, koji je k tome dobio i otkaz tik pred penziju odluči pomoći klubu koji ga je bacio na ulicu ka mačku. Tu nema ničeg sumnjivog :)
Da bi se ispitale namjere potencijalnih ulagača, jedino što im se može postaviti za uvjet je rezultat.
Pravi investitori neće u startu odbit ponudu da im grad da na korištenje svojih 56,nešto% dionica Hajduka besplatno(što nije mala cifra) a da oni nama zauzvrat obećaju rezultat. CL ili bar EL skupine svake godine, ili 7 od 10 ako je previše svake. Sve dok ima rezultata imaju i dionice na korištenje u slučaju gubitka, vraćaju se gradu.
Odbiju li ovakvu ponudu, Hajduk ne gubi ništa jer bi to značilo da su imali nekakve drugačije planove s Hajdukom koje ne uključuju rezultat.
Ako netko misli da je rješenje prodat Hajduka, neka pogledaju na primjer INA, Rangerse, Liverpool, Uniree...Komentar od: šibenikARMADA | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:31
Tudore koliko su tebi provizije dali ovi američki mafijaši za lobiranje??? Koga bolje kupit nego trenera kluba!
Komentar od: zixy | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:29


inače, nije vam jasno zašto se niko od 35 mudraca iz Grada još nije oglasija u vezi ovoga?
nemaju pravo govorit o gradskoj imovini ili šta?

svi mudro šute....ili se boje da im nešto ne izleti?

ili je možda slađe pričekat amerovih 80 milja za plaćice uguza u gradskim firmama


manistra je već skuvana

je li vrime za jedan pijat Barille od profesora Baltazara?

za pranje ruku koristim referendum.


nastavite čekat dolore uz parolu

PRODAĆEMO DITE SUH-u JER GRADU NOVCI TRIBAJU VIŠE NEGO HAJDUKU

Komentar od: Cicimuholovac | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:29
Komentar od: 10F | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:22
dragi su mi, cijenin ljude koji se ne boje reć šta misle. tudore svaka čast. po meni bi bija idealan scenarij da torcida iskoristi sad trenutak i krene s kampanjon otkupa dionica (kad bi mi navijači otkupili jedno 25 posto, a potencijalni jaki ulagači sa sportskin motivima otkupe od jake i ostale ekipe njihove dionice. pošto me straj da mi ipak nećemo otkupit toliko (25 posto), neka kupu sve šta ostane od nas. ustvari to je ona opcija 2 iz referenduma. malo san se korigira, prije san bija za potpuni otkup od strane navijača, ali san svjestan da neće uspit. uglavnon moramo nešto napravit jer ovako više nemore. to bi i torca tribala svatit. neko stabiliziranje kluba i vraćanje dugova je farsa, ovako vođenje će nas dovest skroz na nivo seoske momčadi di će plaće radne zajednice i ugovori pojedinih igrača bit svjetski.

________________________________________________________________________

Aj dobro. Amo reć da navijači uspiju skupit tih 70, 80 miluna kuna za 25% dionica. Di su vam miljuni za ulaganje?
Jednostavno nema dovoljno navijača sa platežnom moći da se to izgura. Torcida ima 7000 članova šta znači da bi na godišnjoj bazi svaki od njih mora davat 10 000kn da bi se klub zadrža samo u prosječnosti HNL-a.
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:29
Hajduk je klub ogromnog marketinškog potencijala.
činjenica je da ga godinama unazad vode spodobe,
koje ništa (pametno) ne rade, tj. rade samo za sebe,
uz zubiće na transferima, ugovorima i na druge načine,
plus ogromne (nezarađene) plaće i uhlj.e.bljenje
razno-raznih "legendi" kluba & rodijaka od kojih
nikakve koristi nema, niti je ikad bilo.
realan prihod od sponzorstava i marketinga na
godišnjem nivou ne bi smia biti manji od 5 miliona eur,
a ostatak budžeta se da napuniti na druge načine
(prodaja igrača i sl.)

suština je da Hajduk u ovom stoljeću nije imao
rukovodstvo koje nije nakon sebe ostavilo minus nasljednicima,
zbog neznanja, kriminala, politike,
nesposobnosti, ili sličnih razloga...

prvi sposoban menadžment bi srušia sulude teorije
onih kojima je u interesu ovakvo stanje u Hajduka,
da je nemoguće da klub funkcionira uspješno bez
politike, prljavih novaca i bez njih samih...

Hajduk je pitanje duše i srca,
znamo da ima onih koji bi i dušu prodali,
samo se nadam da su u manjini...
Komentar od: zujo123 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:27
Komentar od: 10F | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:22


šta će torcida otkupiti, pa tamo je 80% čarapanovića i džabalebaroša, vidit ćeš kad se uvedu brojači kako će se broj prepoloviti na stadionu, dionice su se prodavale pa koliko je ljudi kupilo 6 000, a torcida se hvali velikom brojnošću, a od tog broja samo je 10% njih pravih navijača a ostalo su samo krpelji koji sišu krv besplatno

Komentar od: bubnjarko | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:27

Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:24
pa da, mamic! ovi ce oprat lovu i to ce lipo napravit u jednoj maloj drzavi, imaju sve uvjete za to.. mamic ih je vjerovatno uputia u sve priko ovog seada! oni ce mu za uzvrat unistit hajduka da ga vise ne gleda, vjerovatno ce mu ubacit koji dolar u dzep i dobro! i covik je miran, nema se vise ko borit protiv njega. nece ga vise zamarat nikakve prijave ATZN-u, hns-u itd.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ahahha takvi kao ti da dobiju na lutriji rekli bi, to su mi namjestili da me lopovi opljačkaju i ubiju zbog novaca. Nikad vam ništ ne valja. Napokon klub ima priliku napraviti nešto i vratit se staroj slavi, a vi svugdje vidite zavjere.
Komentar od: simun | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:26
a zašto nebi sad pustili amere da kupe a kasnije za par godina kupit dionice od njih
Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:24
pa da, mamic! ovi ce oprat lovu i to ce lipo napravit u jednoj maloj drzavi, imaju sve uvjete za to.. mamic ih je vjerovatno uputia u sve priko ovog seada! oni ce mu za uzvrat unistit hajduka da ga vise ne gleda, vjerovatno ce mu ubacit koji dolar u dzep i dobro! i covik je miran, nema se vise ko borit protiv njega. nece ga vise zamarat nikakve prijave ATZN-u, hns-u itd.
Komentar od: 10F | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:22
dragi su mi, cijenin ljude koji se ne boje reć šta misle. tudore svaka čast. po meni bi bija idealan scenarij da torcida iskoristi sad trenutak i krene s kampanjon otkupa dionica (kad bi mi navijači otkupili jedno 25 posto, a potencijalni jaki ulagači sa sportskin motivima otkupe od jake i ostale ekipe njihove dionice. pošto me straj da mi ipak nećemo otkupit toliko (25 posto), neka kupu sve šta ostane od nas. ustvari to je ona opcija 2 iz referenduma. malo san se korigira, prije san bija za potpuni otkup od strane navijača, ali san svjestan da neće uspit. uglavnon moramo nešto napravit jer ovako više nemore. to bi i torca tribala svatit. neko stabiliziranje kluba i vraćanje dugova je farsa, ovako vođenje će nas dovest skroz na nivo seoske momčadi di će plaće radne zajednice i ugovori pojedinih igrača bit svjetski.
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:21
Komentar od: kjamar$ | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:19
Komentar od: simun | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:16

Radi preprodaje nasih igraca.
--------------------------------------------------

Može i sad kupit naše juniore za 200 000 eura ionako ih dilimo zamalo besplatno.
Komentar od: bubnjarko | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:21

Komentar od: kjamar$ | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:19
Komentar od: simun | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:16

Radi preprodaje nasih igraca.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Zar mu ne bi onda bilo lakše sredit da ameri budu sponzori dinamu a ne Hajduku???? a boga ti šta svi pričate gluposti. haha
Komentar od: bubnjarko | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:18

Komentar od: kjamar$ | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:14
Komentar od: bubnjarko | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:10
Ja stvarno ne kužim šta svi ovdje imaju protiv tih amerikanaca koji žele ulagati. Naravno ugovorom treba propisati neke stvari kao npr. da iako su vlasnici ne smiju mijenjati ime kluba, kao ni boje dresova, ime stadiona, minimalno ulaganje svake godine i slično, na taj način ne može ispasti loše. Hajduk će uvijek klub navijača bez obzira tko je vlasnik, a sad je li vama draže bit 4. u ligi da nam se smije i druga momčad dinama lokomotiva ili dat priliku Amerima i probati nešto novo. A ako netko može srušit Mamića onda su to oni. Oni sigurno neće dopustiti da neki takav lopovo ko Mamić manipulira ligom u kojoj je njihov klub.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
A je si siguran da Mamic ne investira svoju lovu priko njih .
Komentar od: Cicimuholovac | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:13
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
A i to je problem, vi svugdje vidite Mamića, za sve što se dogodi on je kriv, a na kraju kad pogledaš sami smo krivi. Tj. ne mi nego bivše uprave Hajduka su krive za ovo stanje, iako i Mamić je doprinjeo tome...
Komentar od: Cicimuholovac | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:17
Komentar od: kjamar$ | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:14

A je si siguran da Mamic ne investira svoju lovu priko njih .

_______________________________________________________________________

I Mamić i Kim Jong Sun, a bome i pokojni Kim Jong Il. Sve je to "belosvetska obmana" da se uništi hajduka, jedini antifašistički klub svita..
Komentar od: michigen | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:16
tudor je sad ispalia i osta ziv.. reka je ka da je iz tudje glave govoria! mislin da mu je ovo neko napunia glavu
Komentar od: simun | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:16
Komentar od: kjamar$ | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:14

Komentar od: bubnjarko | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:10
Ja stvarno ne kužim šta svi ovdje imaju protiv tih amerikanaca koji žele ulagati. Naravno ugovorom treba propisati neke stvari kao npr. da iako su vlasnici ne smiju mijenjati ime kluba, kao ni boje dresova, ime stadiona, minimalno ulaganje svake godine i slično, na taj način ne može ispasti loše. Hajduk će uvijek klub navijača bez obzira tko je vlasnik, a sad je li vama draže bit 4. u ligi da nam se smije i druga momčad dinama lokomotiva ili dat priliku Amerima i probati nešto novo. A ako netko može srušit Mamića onda su to oni. Oni sigurno neće dopustiti da neki takav lopovo ko Mamić manipulira ligom u kojoj je njihov klub.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
A je si siguran da Mamic ne investira svoju lovu priko njih .
_________________________________________________

a šta će mamiću hajduk daj molim te reci mi
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:15
Komentar od: kjamar$ | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:06

kontra mene seru, kleveću i podmeću agenti kojima kvarin posal, a ima ih ovod koliko oćeš
pa zavedeni telci kojih isto ne fali,
ali najviše seru osvetoljubivi retaji koje san izyeba ovod u ovih par godina,
a ima ih poprilično,
ovi portal bi se komodno moga preimenovat u "Drkalište bunkerovih kloniranih žrtava"

Komentar od: zujo123 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:15
Komentar od: simun | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:11


kad dionice izađu na burzu tada ih možeš prodati kome god hoćeš: amerima,arapima,kinezima turcima itd.
tvoja odluka šta ćeš sa svojim dionicama niko ti nemože ništa naredtit

Komentar od: Cicimuholovac | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:15
Komentar od: MandrilloSt | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:12
bands,napisa san..

neka budu sponzori kluba,i eto im ime stadiona,to in je dosta,a i previse bogami!!


___________________________________________________________________________

Znači da daju par miljuna eura za nešto šta vridi 100, eventualno 200 iljada eura?
Dobra logika..
Komentar od: Cicimuholovac | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:13
Amo Torcida skupite 50 000 ljudi od kojih će svaki dat 10 000kn pa radite sa Hajdukon šta oćete u sljedeće 3 godine, a onda opet skupljajte lovu.
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:12
simun@

HDZ,SDP,uhlj*****,uličari,lažni navijači.....

To ti je sve socijalistički mentalitet
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:12
Svi su za prodaju gradskih dionica osim manjeg dijela Torcide i uhjleba.
Zbog te manjine drugo predkolo igramo pred praznim stadionom i ti su najglasniji a Hajduk od njih ima najviše štete.

Inače bravo Tušo.
Komentar od: simun | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:11
Komentar od: zujo123 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:09

Komentar od: simun | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:04


a šta tebe boli qurac tko će komu prodati svoje dionice, on ih je platio on će ih i prodati
svaki mali dioničar kad dionica izađe na burzu može prodati kome god hoće nije tvoje da vodiš tuđu brigu, ako ti imaš svoju dionicu možeš raditi snjom šta te god volja
_________________________________________________

radin u jednoj firmi koja ima xy dionica u hajduku pa mislim da je vrijeme da ih se riješi, ili torcida ako hoće da ih kupi
Komentar od: bands1985 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:11
Komentar od: MandrilloSt | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:07
bands ako si gleda velo misto sve ti je jasno!!
toliko o prodaji.

xxxxxxxx

a jbt, pa napisao sam ti da nije nuzna prodaja, vec pronalazak ulagaca!!!!

jer ovako dalje ne ide...

reci onda ti kako mislis izvuci hajduka iz ovih govana!!!!!
Komentar od: bubnjarko | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:10
Ja stvarno ne kužim šta svi ovdje imaju protiv tih amerikanaca koji žele ulagati. Naravno ugovorom treba propisati neke stvari kao npr. da iako su vlasnici ne smiju mijenjati ime kluba, kao ni boje dresova, ime stadiona, minimalno ulaganje svake godine i slično, na taj način ne može ispasti loše. Hajduk će uvijek klub navijača bez obzira tko je vlasnik, a sad je li vama draže bit 4. u ligi da nam se smije i druga momčad dinama lokomotiva ili dat priliku Amerima i probati nešto novo. A ako netko može srušit Mamića onda su to oni. Oni sigurno neće dopustiti da neki takav lopovo ko Mamić manipulira ligom u kojoj je njihov klub.
Komentar od: simun | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:09
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:07

Komentar od: MandrilloSt | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:02
Komentar od: Niko33 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:59

JEL TI SMETA,AKO TRIBA I 20?
CEKALO SE PRIJE I 16GODINA I STA SAD?
LIVERPOOL CEKA PRIKO 20 I STA SAD?
-----------------------------------------------

Oče li "dite puka" nadoknadit 5 plača u Hajduku.

Oče li "naš ajduk" nadoknadit 5 plača u Hajduku

Očete li vi komunjare nadoknadit 5 plača u Hajduku

________________________________________________

ostavi ti komunjare na miru zna se tko je uništija hajduk a komunjare sigurno nisu
Komentar od: zujo123 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:09
Komentar od: simun | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:04


a šta tebe boli qurac tko će komu prodati svoje dionice, on ih je platio on će ih i prodati
svaki mali dioničar kad dionica izađe na burzu može prodati kome god hoće nije tvoje da vodiš tuđu brigu, ako ti imaš svoju dionicu možeš raditi snjom šta te god volja
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:09
Svi su za prodaju gradskih dionica osim manjeg dijela Torcide i uhjleba.
Zbog te manjine drugo predkolo igramo pred praznim stadionom i ti su najglasniji a Hajduk od njih ima najviše štete.

Inače bravo Tušo.
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:07
Komentar od: MandrilloSt | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:02
Komentar od: Niko33 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:59

JEL TI SMETA,AKO TRIBA I 20?
CEKALO SE PRIJE I 16GODINA I STA SAD?
LIVERPOOL CEKA PRIKO 20 I STA SAD?
-----------------------------------------------

Oče li "dite puka" nadoknadit 5 plača u Hajduku.

Oče li "naš ajduk" nadoknadit 5 plača u Hajduku

Očete li vi komunjare nadoknadit 5 plača u Hajduku

Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:07
Svi su za prodaju gradskih dionica osim manjeg dijela Torcide i uhjleba.
Zbog te manjine drugo predkolo igramo pred praznim stadionom i ti su najglasniji a Hajduk od njih ima najviše štete.

Inače bravo Tušo.

Komentar od: simun | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:04
ja mislin da ce jako prvi utopit svoje dionice, nije mi jasno jeli mali dionicari mogu prodat svoje dionice neovisno o gradu
Komentar od: bands1985 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:02
Komentar od: MandrilloSt | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:48
Man.City su prominili dresove,al zapravo zaboli me kita za euro velikane..ako se proda dabogda ime prominili,pa cemo vidit onda moji navijaci..
onda cemo tek vidit sta ce bit,a sad se veselite prodaji,palite baklje za uspjeh hajduka,palite bolje i jace nego za 100 godin!

xxxxxxxxxxxxxx

pa nije nuzna prodaja, bit svega je da netko ulozi novce, svjezi kapital...itd!!!!

jer dokle god je ovako, mozes samo sanjati sve one nabrojane igrače koje si prizeljkivao zadnjih mjesec dana...zar ne???

a dokle ce se ovako hajduk moci koprcati samo je pitanje vremena, ne moze se ocekivati da ce se svake godine prodati igrače u vrijednosti 5 miliona eura, treba nesto i uloziti, a bez ulaganja nema nista, samo sviranje qrcu...

i zasto se ne bi ogradili protiv mijenjanja imena, grba, itd...sve se to moze...

i puno veci klubovi su se prodali, pustili strane ulagace...i ima iz toga svjetlih primjera...
zasto se hvatati samo onih losih primjera???

dokle god je ovakva situacija u klubu, nema napretka...klinci ce odlaziti prije reda, igrači se prodavati za sicu...navijaci i dalje drecati zbog takvih i slicnih stvari!!!!
hajduk je veliki klub, hajduk je klub koji treba teziti prema naprijed, treba teziti stvaranju ekipe koja bi igrala minimalno grupnu fazu EL svake sezone, a to moze donijeti novac, nikakva ljubav...

a hajduk kako je krenuo, doci ce u rang belupa, osijeka, splita i ostalih nasih klubova...koji su zadovoljni time sto imaju, a za dalje neka bog pomogne...

pozzz
Komentar od: zixy | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:02

manistra je već skuvana

je li vrime za jedan pjat Barille od profesora Baltazara?


a sad nastavite čekat dolore uz parolu

PRODAĆEMO DITE SUH-u JER NAM NOVCI TRIBAJU VIŠE NEGO HAJDUKU

Komentar od: 1911prvak svita | Komentirano: 28. lipanj 2013. 11:01
Rangers je ima privatnog vlasnika Craig Whyte kad je bankrotira, a bankrotira je radi 58 miljuna poreza kojeg su morali naknadno platit !

Komentar od: Niko33 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:59

Komentar od: MandrilloSt | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:56
SVI NAVIJACI HAJDUKA ZAPAMETITE OVO:

SVAKOG NORMALNOG NAVIJACA HAJDUKA ZANIMA SAMO HAJDUK,A NE KAKO DINAMO IGRA LIGU PRVAKA ILI KAKO JE DINAMO PRVAK 8GOD.NEKA JE,NEKA BUDE I JOS 8 BOLI ME NEKA STVAR.MENI JE DRAZI OVAKAV HAJDUK PUN LJUBAVI OD STRANE NAVIJACA DI DODJE NA UTAKMICU VISE NEGO NA OSTALIN STADIONIMA SKUPA.
HAJDUK CE KAD TAD BIT PRVAK,PA MAKAR I ZA 20GODINA,AL CE BIT POSTEN I PONOSAN,NA MUCENIKOM I TEZACKOM PUTU.I TO JE TO,TAKO MORA BIT I GOTOVO!


---------------
Znači da čekam još 12 ili 20 godina?
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:57
ne triba mi ništa platit
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:56

evo za "neodlučnog" yadonačelnika Baltazara,
na triba mi ništa platit, poklanjam mu rješenje problema:...................................................................................................................................
....................... ANKETA (ujedno i prikladna REFERENDUMSKA PITANJA)
što napraviti sa 30tak posto gradskih dionica Ajduka,
koje su višak u odnosu na kontrolni paket (25% +1 dionica),
izaberite jedan od ponuđenih odgovora:

PRODAJA
.........1. Prodaja Jakobu Alibabi izravnom pogodbom, zaslužija je naš spasitelj.
.........2. Grad preko JAVNOG POZIVNOG natječaja nalazi prihvatljivog
.............NEKOMPROMITIRANOG strateškog partnera/partnere, uz prethodni prvokup navijačima!
.........3. Prodaja isključivo malim navijačima, u više krugova, dok se sav višak ne proda

NE PRODAVATI
..........4. Ne prodavati dalje, zacimentirat ovo stranje, imamo NH i izbor naguznika, zadovoljan sam kako to funkcionira.
..........5. Poklanjanje dionica članovima udruge NH, i to svakom članu po jedna dionica
............. nakon recimo tri godine neprekidnog plaćanja članarine.
..............Princip: jedan član jedan glas. Uvjet: broj članova mora biti barem npr. 15.000
..........6. Neka gradska vlast preuzme klub i dovede ga u red, nisam zadovoljan sa NH i smatram da neće na bolje.


7. Ne znam i ne zanima me
...................................................................................................................................Neka grad naruči od onih agencija koje se bave istraživanjem javnog mijenja ovakvu anketu,
po mogućnosti prije patkovdana.
Ovakva ista tribaju bit i referendumska pitanja, inače je namještaljka !Detaljnije pojašnjenje uz svaku od navedenih točaka imate na blogu, na naslovu

25.06.2013. utorak
Ima li alternative prodaji "viška" gyadskih dionica uz zadržavanje samo kontrolnog paketa 25% + 1 ?http://bigblog.tportal.hr/njuris44

više od bloga
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:56
Nije 50 miljuna kuna godišnje nego 36 miljuna DOLARA godišnje.
Komentar od: playmaker | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:55
Tudor je 100% u pravu, svaka mu ima mista. Ali kako sada stvari stoje čini mi se da od ovoga neće biti ništa. Previše je onih koji u svemu vide
teoriju zavjere i onih koji su slipi kod zdravih očiju. Ža mi je samo našeg Hajduka i pitam se hoću li i kada doživit da osvoji titulu prvaka? U
idućih 20 godina teško.
Komentar od: damirdam | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:55
Beli

Sponzori itd. Je u sferi sto bi bilo

Moje je misljenje da 50 godisnje nije dovoljno za bit vlasnik 75 bi bilo ok.
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:54


Kakva bi pozicija bila ovih šta reže kontra prodaje
u slučaju dolaska gazde koji bi ostvario san tete Regine
“lupi šakom o stol i sve do zadnje trule jabuke istirat vanka”
Meni se čini da većina ovih koji reže kontra prodaje u tom slučaju ne bi imali više ovo šta sad imaju
kontemplaciju u sisanju
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:53
Pokušajte razumit da Grad Split duguje 200 miljuna kuna i prodajon Hajduka zarađuju oko 150 miljuna.

Sad će oni dopustit ulici da odlučuje o prodaji?
hahahahaaha
Komentar od: zujo123 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:49
Komentar od: bellygunner | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:39


DITE PUKA, DIDOVINA....i ostale parole. E moj puče, pa hajduk nije ništa od toga od raspada Yuge.


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

a kad su se prodavale dionice nitko da izvadi pishljivih 500 kn i da kup***onicu a sad bi se svi busali u prsa ja ovo ja ono, akad triba izvaditi lovu svi su u mišjoj rupi

više je ljudi u zagrebu kupilo dionica nego u splitu (mislim na male dioničare)
ovih 95% debila što seru po portalu nemaju zajedno 2-3 dionice

Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:49
rezime:
netransparentna i brzinska udaja Ajduka Kredijevim jayanima ne prolazi
šta je normalno i logično


Nenormalno bi bilo da nikakva udaja ne dolazi u obzir,
jer ako niste primjetili,
silovat i guzit Ajduka može ko oće, ako je u odijelu,
od Kradana priko Preloša do Jakoba i Ljupve,
to se toleriralo svima, osim pekaru

Znači silovat, gyzit, mrcvarit i uši zavrćat može,
a udaja ne može

Malo licemjerno, da ne kažem poremećeno ?####################################
I jedno zanimljivo podpitanje:
Kakva bi pozicija bila ovih šta reže kontra prodaje
u slučaju dolaska gazde koji bi ostvario san tete Regine
“lupi šakom o stol i sve do zadnje trule jabuke istirat vanka”
Men se čini da većina ovih koji reže kontra prodaje u tom slučaju ne bi imali više ovo šta sad imaju
kontemplaciju u sisanju
####################################


Komentar od: damirdam | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:48
Ma cekaj

250 mil kuna u pet godina pise u sn

Pa toliki je i sad proracun

Ok za to moramo prodat jednog igraca za 3-4 eu godisnje

Ali 50 mil kn godisnje??????
Komentar od: | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:48
nema šta investitor dolazit sa svojim planovima
pa da mi ovod počnemo filozofirat oćemo li ili nećemo prihvatit

pozdravljam interes svakog investitora,
jerbo svaki takav slučaj bagri sa pol-luda napravi ovo
http://www.youtube.com/watch?v=suY06PVK_bI


ALI PRVO MI MORAMO ZNAT ŠTA OĆEMO,
DAKLE GRAD MORA ODLUČIT ŠTA ĆE SA SVOJIM DIONICAMA AJDUKA

Najprije bi grad mora napravit program i plan (uključivo eventualna dokapitalizacija),
znači nije dosta da neki sumnjivi lik istrese vriću eura na stol yadonačelniku
pa da mu ovaj proda Ajduka i usput popuši,
nego postavit jasna i transparenta pravila igre !
Program (šta) i plan (rokovi, makar i okvirni) su ključ svakoj ozbiljnoj aktivnosti, pa tako i ovoj.


Tako nešto ne očekujem od Jakobovih jataka iz NH
niti od Jakobovih podređenih iz Ajduka, niti bi itko normalan lisici propisivanje pravila za preuzimanje kokošinjca prepustija.
Propisat zaštitne klauzule, izvršit o trošku grada pripremne i marketinške ativnosti
te omogućit najprije par miseci za PRVOKUP NAVIJAČIMA, uključivo i dijaspori.
Tek onda neka nastupe veliki igrači, i to

Grad preko JAVNOG POZIVNOG natječaja nalazi prihvatljivog NEKOMPROMITIRANOG strateškog partnera/partnere !
(znači ne gedžama, Kredijevim jaranima pa makar bili amerikenjci puni ka brod hehe, Jakobu Alibabi, Al Cajkoneu i sličnima).


Ja bi ovako, ovo je moja opcija, sve drugo je goli kyrac
na našem čelu.

Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:47
Brbič je za prodaju

NO je za prodaju

Trener je za prodaju

Igrači su za prodaju

Veliki dioničari su za prodaju

Mislim da je jasno da ovaj klub uskoro postaje privatni
Komentar od: buttermaker | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:46
Sad bez zezancije,može neki normalan portalist-ekonomist mi objasnit ovo

http://www.nashajduk.org/Portals/0/dokumenti/hjdk-r-a-revizija_2012.pdf

Je li ovo cjelokupni dug ili se poveća za ovaj iznos?
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:45
bellygunner | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:44

I pazi Tušo, sa tin i******avama si se zamirija visokim moralistima u NH.

A virujen da ni sisarima nisu baš lipo sile tvoje i******ave.

Pokazat će današnji dan i eho sa portala
-----------------

Radna etika, principi, djelatnik kluba?
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:43
TUDORU, DA JE OVO NORMALAN KLUB, TI BI MOMENTALNO ZBOG OVOGA DOBIJA NOGU U DUPE.

ALI KAKO NAM KLUBOM DRMAJU PRIGUZI KAO BRBLJIĆ I OSTALA PAŠČAD, NE BOJ SE - SERNJAJ DO MILE VOLJE. NJIMA, A I MNOGIMA JE U INTERESU PRODATI KLUB NEKOME. MAKAR I MAMIĆU.

KOJI STE VI JADNICI..., MA GONITE SE U TRI PYČKE MATE RINE SVOJE!!!
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:43
TUDORU, DA JE OVO NORMALAN KLUB, TI BI MOMENTALNO ZBOG OVOGA DOBIJA NOGU U DUPE.

ALI KAKO NAM KLUBOM DRMAJU PRIGUZI KAO BRBLJIĆ I OSTALA PAŠČAD, NE BOJ SE - SERNJAJ DO MILE VOLJE. NJIMA, A I MNOGIMA JE U INTERESU PRODATI KLUB NEKOME. MAKAR I MAMIĆU.

KOJI STE VI JADNICI..., MA GONITE SE U TRI PYČKE MATE RINE SVOJE!!!
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:43
TUDORU, DA JE OVO NORMALAN KLUB, TI BI MOMENTALNO ZBOG OVOGA DOBIJA NOGU U DUPE.

ALI KAKO NAM KLUBOM DRMAJU PRIGUZI KAO BRBLJIĆ I OSTALA PAŠČAD, NE BOJ SE - SERNJAJ DO MILE VOLJE. NJIMA, A I MNOGIMA JE U INTERESU PRODATI KLUB NEKOME. MAKAR I MAMIĆU.

KOJI STE VI JADNICI..., MA GONITE SE U TRI PYČKE MATE RINE SVOJE!!!
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:43
TUDORU, DA JE OVO NORMALAN KLUB, TI BI MOMENTALNO ZBOG OVOGA DOBIJA NOGU U DUPE.

ALI KAKO NAM KLUBOM DRMAJU PRIGUZI KAO BRBLJIĆ I OSTALA PAŠČAD, NE BOJ SE - SERNJAJ DO MILE VOLJE. NJIMA, A I MNOGIMA JE U INTERESU PRODATI KLUB NEKOME. MAKAR I MAMIĆU.

KOJI STE VI JADNICI..., MA GONITE SE U TRI PYČKE MATE RINE SVOJE!!!
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:43
TUDORU, DA JE OVO NORMALAN KLUB, TI BI MOMENTALNO ZBOG OVOGA DOBIJA NOGU U DUPE.

ALI KAKO NAM KLUBOM DRMAJU PRIGUZI KAO BRBLJIĆ I OSTALA PAŠČAD, NE BOJ SE - SERNJAJ DO MILE VOLJE. NJIMA, A I MNOGIMA JE U INTERESU PRODATI KLUB NEKOME. MAKAR I MAMIĆU.

KOJI STE VI JADNICI..., MA GONITE SE U TRI PYČKE MATE RINE SVOJE!!!
Komentar od: Rapaic_11 | Komentirano: 28. lipanj 2013. 10:33
Ali Tudore šta če nama lova kad mi imamo "dite puka","naš ajduk" i ostale komunističke parole koju koriste anti-kapitalisti po forumima hahaha