StoryEditorOCM
Dalmacijabrojke vesele

Turista u Solinu čak 46 posto više

Piše PSD.
7. svibnja 2015. - 21:07

Izuzetno nas veseli porast od 46 posto u broju noćenja (856 više) i dolazaka gostiju (314 više) u prva tri mjeseca ove godine u odnosu na lani, što je svakako rezultat i održavanja Međunarodnog kongresa antičkih gradova od 25. do 28. veljače u Solinu u organizaciji našeg TZ-a, hotela “President” i Grada Solina, zadovoljna je Jelena Stupalo, direktorica TZ-a Solina, dodajući kako su prva tri mjeseca protekla i u znaku obilježavanja Svjetskog dana voda u suradnji sa solinskim osnovnim školama, te manifestaciji “Uskrsni doručak” koja se drugu godinu organizirala u hotelu “President”.

- Potaknuti ovako dobrim rezultatima nastavljamo i s brojnim drugim projektima poput izgradnje Ekomuzeja i EU vrta na otvorenom, zatim štandova dobrodošlice u Splitu i Saloni, kao i nastupom na štandu dobrodošlice u Zračnoj luci Split u suradnji s Turističkom zajednicom Kaštela i Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije te ostalim turističkim zajednicama.

Tu su i projekti vezani za “kuću Parać”, gdje edukacijama i radionicama planiramo privući domaće i strane posjetitelje, ali i najmlađe koji već cijelu predsezonu dolaze u “kuću Parać” i sudjeluju u radionicama, posebice u suradnji sa solinskom agencijom “Plautilla”, navela je Stupalo, dodavši kako će, osim participacije u suorganizaciji “Solinskog kulturnog ljeta”, središnja manifestacija koju će organizirati TZ i ove godine biti “Romantika u Saloni”.od 31. srpnja do 2. kolovoza.

Mia Sesartić


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 04:59