Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu

SMS komentar

Žužul škarta Bellea. Neka ga sad Hajduk dovede ka veliko pojačanje, pa će nakon tri miseca raskinit ugovor. Dino, Spinut

Kako poslati komentar

Crna kronika

Objavljeno 29.08.2011. u 11:50

Noćni obračun u Blatu na Korčuli: 'dijelio pravdu' bokserom i 'briferom'

Dežurna istražna sutkinja dubrovačkog Županijskog suda Mariji Donatović Dabelić saslušala je i pustila na slobodu državljanina BiH Safeta B. (24) iz Tuzle kojeg je u ponedjeljak 29. kolovoza ujutro uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje zbog prijetnji i pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda u Istražni centar dovela policija s otoka Korčule.

Safet će na slobodi dočekati sudski postupak, ali se zbog izrečene sudske zabrane neće smjeti približiti četvorici suparnika s kojima se noć prije sukobio u Blatu, na zapadnom dijelu otoka Korčule. zbog narušavanja javnog reda i mira Bosanac je, kao i njegov suparnik Tomislav F. (21) iz Blata zaradio i optužni prijedlog.

Epilog je to benignog sukoba koji je u kafiću “Korner” u Blatu na otoku Korčuli 28. kolovoza oko 4 sata mogao završiti s vrlo teškim posljedicama.

Naime, nakon naguravanja s Tomislavom pri mimoilaženju u gužvi caffe bara “Korner”, Bosanac je otošao do svog vozila te uzeo metalni bokser i vratio se do kafića da se “do kraja” obračuna s Blaćaninom. No, u tome su ga spriječili gosti u kafiću ali mještani nisu mogli spriječiti Safetov ponovni susret s Tomislavom, što je uslijedio oko 5 sati na ulici Blata.

Državljanin BiH je tom prilikom krenuo ka Tomislavu s “briferom”, odnosno kacavitom- ispitivačem za struju a sukob su pokušali spriječiti Tomislavovi prijatelji iz Blata Dinko P. (32), Sveto B. (23) i Antonio F. (25). Brojčana nadmoć međutim nije “ohladila” Bosanca koji im je verbalno prijetio te ispitivačem lakše ozlijedio Dinka i Sveta kojima je zbog površinskih reznih rana liječnička pomoć pružena u Domu zdravlja Blato.

Bosanac je u nedjeljno jutro pronađen i uhićen te doveden u policiju na krim- istragu nakon koje je priverde u istražni centar u Dubrovniku.

Ahmet KALAJDŽIĆ

Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: tomislav kralj | Komentirano: 29. kolovoz 2011. 14:58
Šerif Safet u BLATU.
Novi western !!!!!