StoryEditorOCM
Dalmacijapriprema se poravnavanje terena za novu prometnicu

VRGORAČKA OBILAZNICA Šef SDP-a bi odštetu za srušenu kuću

Piše PSD.
2. kolovoza 2011. - 12:47
Još nije ni počela gradnja vrgoračke obilaznice kako bi se rasteretilo središte Tinova grada od gustog prometa, a već su krenula nagađanja o tome kojim će dijelom Vrgorca ta cesta prolaziti.

Tako se u javnosti pojavila priča o tome kako bi obilaznica mogla proći preko kuće predsjednika vrgoračkog SDP-a Rade Bobanca. U tom slučaju Bobancu bi se trebala srušiti kuća.

Prema riječima prvog čovjeka vrgoračkog SDP-a Rade Bobanca, to je jedna od mogućnosti, no nikakvih konkretnih razgovora o toj temi nije bilo.

- Moja obitelj dosad ni s kim nije o tome službeno razgovarala. Znam samo da nam je u lipnju poslana obavijest kao i svim ostalim građanima da dođemo na javni uvid plana gradnje obilaznice.

Za koju varijantu će se struka odlučiti od tri prezentirane, ne znam. Kako sam čuo, sve ovisi o tome gdje će bit smješten kružni tok. Otac mi je rekao da nam je od investitora ponuđena gradnja nove kuće u Vrgorcu ili isplata odštete. Ako dođe do rušenja kuće, mi ćemo se odlučiti za isplatu odštete - kazao nam je o cijelom slučaju Bobanac.

M. PRIMORAC


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 10:06